Igre!
- Post n°177
Re: Igre!
to ! hvala
_____
The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that.. A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?
- Korisnik
- Post n°178
Ne treba ti novi komp, moš i na PS4 i XO za dvestotinak evrića.
- Post n°179
agdw PC-ija, nikad PS-oslavija
_____
The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that.. A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?
- Post n°181
Ja sam maltene batalio igrice, ali kada bih krenuo ponovo, sigurno bih opet kupio konzolu. Jeftinije, praktičnije, i daleko udobnije.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°182
_____
~~~~~
- Post n°184
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°186
Jbg, ako oćeš realizam igraj Arma 3.
Sat vremena marširanja, vukljaš mitraljez do kote na kojoj treba da se skupite. Dođeš na mesto, pola ekipe nema. Ubiju te na keca jer si zalegao predaleko od zaklona, uz to si prerano počeo da pucaš i cela ekipa prvo gađa mitraljesca.
Pošto je napad propao, misija je izgubljena ali se ne restartuje nego se čeka pola sata da preostali deo ekipe izgine, jure ih i vijaju po o brdu dok ne likvidiraju poslednjeg.
Sat vremena marširanja, vukljaš mitraljez do kote na kojoj treba da se skupite. Dođeš na mesto, pola ekipe nema. Ubiju te na keca jer si zalegao predaleko od zaklona, uz to si prerano počeo da pucaš i cela ekipa prvo gađa mitraljesca.
Pošto je napad propao, misija je izgubljena ali se ne restartuje nego se čeka pola sata da preostali deo ekipe izgine, jure ih i vijaju po o brdu dok ne likvidiraju poslednjeg.
- Post n°187
Poceo sam mnogo vise da igram takve igre, ali su mi problem bagovi i nedovrsenost jbg. Izgleda da pare idu u pogresne projekte
Iliti pucina je stoka jedna grdna
Iliti pucina je stoka jedna grdna
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°188
_____
~~~~~
- Post n°189
Topla preporuka za sve ljubitelje ktulijanskog...
_____
~~~~~
- Post n°190
Ala mrzim sanity mehaniku u igrama. Još ako je vezana za RNG, pa da bude potpuni kurac.
_____
~~~~~
- Post n°191
Valja li? daj neke utiskeЛетећи Полип wrote:
Topla preporuka za sve ljubitelje ktulijanskog...
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°192
Летећи Полип wrote:
Ala mrzim sanity mehaniku u igrama. Još ako je vezana za RNG, pa da bude potpuni kurac.
ja baš volim sanity mehaniku u tabletop igrama, tu se vidi ko je munchkin igrač a ko voli da ponire u dubine svog ida i traga za svojim unutrašnjim poludelim kultistom.
- Post n°194
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°195
Летећи Полип wrote:
meni je bas dobra igrica. igra li neko hyperlight drifter?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°196
I meni je dobra, s neke estetske strane, ali mi nedostaje progresija. Da imaš neka četiri stalna lika, i da ih kontinuirano budžiš. A i smara ovo, pošalješ ih u tamnicu, vrate ti se sa sifilisom i ablutomanijom.
@disident
Meni je ok. Ali to ti je jedna od onih igara u kojima je gejmplej na drugom mestu, dok su prica i atmosfera na prvom. Pa sad, kako ti legne.
@disident
Meni je ok. Ali to ti je jedna od onih igara u kojima je gejmplej na drugom mestu, dok su prica i atmosfera na prvom. Pa sad, kako ti legne.
_____
~~~~~
- Post n°197
_____
~~~~~
- Guest
- Post n°199
puniogaming, bubbagame, corlayon, EricPsykik, Vangoro
to od ovih što ih znam, mislim da je tamo i addled, a prewzz ima drugo ime za fort, ne znam koje beše
to od ovih što ih znam, mislim da je tamo i addled, a prewzz ima drugo ime za fort, ne znam koje beše