Igre!
- Guest
- Post n°103
Re: Igre!
ja sam od igara isto tako uvek, osusim se jer ne jedem i ne pijem, eventualno rokam cigare. na nekom nivou maks pejna sam jednom poceo da lelujam kao on kad je u onoj nekoj psihodeliji.
- Guest
- Post n°104
Oprosticete, ali napravicu malu digresiju, cisto da primetim da su kul momci uvek bili naklonjeni Cetnicima 40k Haoticima.
Cak su i haotik picke bolje:
- Post n°105
Pržun wrote:Oprosticete, ali napravicu malu digresiju, cisto da primetim da su kul momci uvek bili naklonjeniCetnicima 40kHaoticima.
haotike uglavnom vole oslobodjeni vojske i fizickog kojima mama cisti ribu u poznim tridesetima da se ne zadave. pravi ljudi vole orke. zeleni su, ima ih horda, dolaze s istoka i jebace kevu cetnicku.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°106
ostap bender wrote:
haotike uglavnom vole oslobodjeni vojske i fizickog kojima mama cisti ribu u poznim tridesetima da se ne zadave. pravi ljudi voleorketaue.zeleniplavi su, imajuih hordatehnoloski naprednu civilizaciju sa elementima komunizma, dolaze s istoka i jebace kevu cetnicku.
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°107
Pržun wrote:Oprosticete, ali napravicu malu digresiju, cisto da primetim da su kul momci uvek bili naklonjeniCetnicima 40
Nikada nisam bio naklonjen silama Haosa i bezumlja.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°108
warhammer
Zna se ko unosi Rad u Red, dajući mu 1 uzvišenost!
- Post n°109
u moje vreme je to izgledalo ovako i bilo je zabavnije
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°110
Utvara wrote:
Onda je Infinity igra za tebe.
- Spoiler:
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
My Moon Che Gavara.
- Post n°111
Filipenko wrote:Zna se ko unosi Rad u Red, dajući mu 1 uzvišenost!
Prva proleterska leteća udarna brigada!
- Post n°112
eldari
_____
- Post n°114
Izasao Torment: Tides of Numenera !
_____
My Moon Che Gavara.
- Post n°115
Za nas Kickstarter backere je izašao još odavno
- Guest
- Post n°119
Posle odlicnog Sleeping Dogsa, uzeh da igram jos jednu sandbox akcionu avanturu. Samo ovog puta tematski sasvim drugaciju. U ulozi si Irca koji se bori na strani francuskog pokreta otpora. Nije los Saboter. Slabija je igra od Sleeping Dogsa ili GTA. Nema puno automobila, niti nekog raznovrsnijeg sadrzaja van glavnih misija, ali opet ima neceg zadvoljavajuceg u freeplayu, odnosno cisenju nemackih punktova, postrojenja i likvidiranju oficira. Glavni lik je je jako simpatican tip. Ton price je negde izmedju Otpisanih i Alo Alo. Prica nije narocito intrigantna ili pamtljiva.
- Post n°120
Pržun wrote:
Posle odlicnog Sleeping Dogsa, uzeh da igram jos jednu sandbox akcionu avanturu. Samo ovog puta tematski sasvim drugaciju. U ulozi si Irca koji se bori na strani francuskog pokreta otpora. Nije los Saboter. Slabija je igra od Sleeping Dogsa ili GTA. Nema puno automobila, niti nekog raznovrsnijeg sadrzaja van glavnih misija, ali opet ima neceg zadvoljavajuceg u freeplayu, odnosno cisenju nemackih punktova, postrojenja i likvidiranju oficira. Glavni lik je je jako simpatican tip. Ton price je negde izmedju Otpisanih i Alo Alo. Prica nije narocito intrigantna ili pamtljiva.
Saglasan sa svime, ali ova igra je stara 10 godina. Tj. iz 2009 je.
Meni je dojaja bila igra, svojevremeno. Pandemic razvojni studio je zatvoren posle ove igre, koja je inače veoma dobra, ali ne i superhit odlična.
- Guest
- Post n°121
Utvara wrote:
Saglasan sa svime, ali ova igra je stara 10 godina. Tj. iz 2009 je.
Ejdzisto.
- Guest
- Post n°122
bio sam stariji kad se przilo na segi ovo ali jednako nisam skontao
First time I heard of the Alien franchise was playing this game on Amiga, and I thought your character was a guy. Despite those cracking 16 bit tits that are clearly visible.
Hey, I was 6!
- Post n°123
sad kada sam nezaposlen, pravim predah od civilizacije (6) i posla uz Crusader Kingse II.
sirim Rasku VLASTIMIROVICA na hardu...MISLIM DA JE SUVISNO RECI DA MI JE PRVI RATNI PLEN BILA BOSNA I HRVATSKA.
ODBACIO PAGANLUK I POKRSTIO SE U PRAVOSLAVCA ODMA.
sirim Rasku VLASTIMIROVICA na hardu...MISLIM DA JE SUVISNO RECI DA MI JE PRVI RATNI PLEN BILA BOSNA I HRVATSKA.
ODBACIO PAGANLUK I POKRSTIO SE U PRAVOSLAVCA ODMA.
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°124
Daj neke skrinsotove, a mogao bi i jedan AAR da padne.
_____
My Moon Che Gavara.
- Post n°125
godina je 965 AD. grci me proglasise za tiranina!
ne marim! kao da bi ti fićfirići umeli da cene čoveka koji se sa periferije carstva uzdigao do justinijanskih visina! put je bio trnovit, ali umešnom politikom sklapanja brakova, gušenja pobuna i uklanjanja neprijatelja svete loze vlastimirovica, a onda i države, ovaj skromni vladar je uspeo da od svoga sina načini 1 Porfirogenita ("rođenog u purpurnoj dvorani carske palače")
nikada se više o Dukljanima neće pričati kao o plemenu sa brdovitog balkana, već genus-u koji će vizantiji povratiti sjaj rimskoga carstva.
u medjuvremenu, propagandni pamflet u vidu hronika, koji će dokazati direktnu krvnu vezu sa justinijanom, dat je na stampanje najboljim prepisivackim skolama.
ne marim! kao da bi ti fićfirići umeli da cene čoveka koji se sa periferije carstva uzdigao do justinijanskih visina! put je bio trnovit, ali umešnom politikom sklapanja brakova, gušenja pobuna i uklanjanja neprijatelja svete loze vlastimirovica, a onda i države, ovaj skromni vladar je uspeo da od svoga sina načini 1 Porfirogenita ("rođenog u purpurnoj dvorani carske palače")
nikada se više o Dukljanima neće pričati kao o plemenu sa brdovitog balkana, već genus-u koji će vizantiji povratiti sjaj rimskoga carstva.
u medjuvremenu, propagandni pamflet u vidu hronika, koji će dokazati direktnu krvnu vezu sa justinijanom, dat je na stampanje najboljim prepisivackim skolama.
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk