Igre!
- Post n°76
Re: Igre!
Ma gde sam igrao. Pokušavao sam ranije da se udubim u Hearts of Iron, ali za to trebaju tri života.
- Guest
- Post n°80
Obavezno probaj. Do jaja je igra. Mozes da igras sa postojecim licnostima, ili da smislis svog kandidata.
- Guest
- Post n°83
Pržun wrote:
Odgledas ovaj trejler i shvatis dasi postao mator za igriceti pod hitno treba nova konfiguracija.
FIFY
- Guest
- Post n°84
Pržun wrote:
Odgledas ovaj trejler i shvatis da si postao mator za igrice.
Eventualno kada mi starost oduzme ruke, pre toga nikako. Mada, verujem da ću uvek naći način da igram.
- Guest
- Post n°85
From my cold, dead hands, sto bi rekao onaj.
Ja sam pregoreo skroz. Igrao kao manijak u srednjoj. Posle WoW i pucacine tamanio do besvesti. Ali u zadnje dve tri godine mi eksponencijalno opada interesovanje. Ove godine sam odigrao The Political machine, zbog izbora, i LA Noire, koji je vise krimi serija nego igra.
Ja sam pregoreo skroz. Igrao kao manijak u srednjoj. Posle WoW i pucacine tamanio do besvesti. Ali u zadnje dve tri godine mi eksponencijalno opada interesovanje. Ove godine sam odigrao The Political machine, zbog izbora, i LA Noire, koji je vise krimi serija nego igra.
- Post n°86
Ма не, пређеш на неке мирније. Логичке ствари, пасијансе, планарност, 2048 и слично. Јер у легендарном Блокауту последњи пут сам надбио свој резултат пре десетак година. А још увек одиграм понеку, али јебига, од ока до прста иде спорије него пре, и џаба мени што видим шта треба да урадим кад прсти касне.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°87
Ubisoftova akcija trideset dana do Bozica.
https://30days.ubi.com/Promotion/Calendar
|
https://30days.ubi.com/Promotion/Calendar
- Post n°90
Dajte neke preporuke za slabije konfiguracije
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°91
Koji zanr?
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.
- Post n°92
Play Over 2,400 MS-DOS Games in Your Browser for Free
- Post n°94
Jel igra neko pokemon Sun/Moon?
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°95
Taman posla!
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
My Moon Che Gavara.
- Post n°96
Je l on autor i one: "voda je skupa preskupa, heorin loš i nikakav"?
- Post n°97
On, glavom i bradom!
_____
My Moon Che Gavara.
- Post n°98
uh, hvala oboma
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°99
ovo njegovo pricanije mi je stvorilo mental image neke AR igrice pogo tipa gde lovis angele i svetitelje i oca i sina njegovog... Kao Sv. Nikola jase na Gyaradosu, Bogorodicu mozes da nadjes samo u njenim crkvama i slicno. Isus bi mogao da bude Snorlax, koliko je tesko naci ovog drugog...Radagast wrote:Taman posla!
anyway, ako ikog zanima meni od svega do sada pustenog u PG fale samo Snorlax, Farfetch'd (Azija exclusive) i evolvivarana forma Togepija, ali evo, jos 90km hodanja i moci cu da ga evoluiram.
A pored toga, ja sam se toliko zarazila sa Pokemon Moon na 3DS-u da jedva cekam ovih 20 i kusur sati leta sledece nedelje da na miru igram bar 15h.
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Guest
- Post n°100
uf što bih sad opalio jednu sesiju od ss do ss, 24h u komadu i sve bi strimovo
a imam vremena da igram oko 20 min, jbg
a imam vremena da igram oko 20 min, jbg