Koliki je horor i jeza od 0 do 10 ?Vasilij wrote:Igraj Dying Light
Igre!
- Post n°151
Re: Igre!
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°152
disident wrote:Koliki je horor i jeza od 0 do 10 ?Vasilij wrote:Igraj Dying Light
Za mene je Alien: Isolation 10 od 10, izaziva, ambijentom i pričom, visceralnu jezu, pogotovo kad nabiješ težinu na najjače, tada je alien ogavno inteligentan i pravi ti zasede od kojih ti se noge odseku.
Dying Light je uopšte uzev 7/10 jer ipak su zombiji jedan treš i ne mogu da ih shvatim baš ozbiljno.
Ali noć je druga priča! Kada trčiš do safe housea jer si propustio povečerje, grad je osvetljen dalekim požarima, zombiji izađu masovno kao naprednjaci na biračko mesto Svetislav Golubović Mitraljeta u Batajnici a ti ne vidiš gde skačeš, ne bi bilo ni po jada - no, noću na ulicu izlaze Volatiles, to su kao neki demoni bem li ga, koji te furiozno jure ulicama a ti kao neka sitna uplašena zverčica trčiš preko krovova do beskrajno dalekog skloništa, pri čemu je ta beskrajna udaljenost 200 predugih metara.
10/10 za noćne akcije.
- Post n°153
Ovi iz drugih escape podova što su ih izeli se ne bi složili sa tobom.Mr.Pink wrote:nema nasilnistva
gledas svoja posla, istrazujes, drzis se podalje od temperamentnih stvorenja i sve ok. imas drugih briga. hrana, voda, radio, dje ces, sta ces.
nisam gledao martian-a, ali to je taj fazon, samo podvodni svet. dakle, opustajuce.
- Post n°154
Što se tiče horora, bez konkurencije:
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°155
A ja sam pitao jer ne volim horor igrice , em se previse unesem pa hoce cuka da mi stane u nekom od onih iznenadnih skeri momenata, em i ovako imam dovoljno zivopisne nocne more
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°156
E, onda nemoj ovo da igraš. Em strašno, em baca u bedak.
_____
~~~~~
- Post n°157
Sto baca u bedak? Jer se ispostavi da nisi stvarna osoba nego robot?
- Post n°158
Ne zajebavaj, naravno da se igra ne svodi samo na to.
_____
~~~~~
- Post n°160
spasilacka misija
ipak nisam sam
- Spoiler:
ipak nisam sam
- Spoiler:
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°161
jebite se sa Subnauticom. najzaraznija igra koju sam godinama igrao, a ne mogu je igrati zato sto rusi ceo sistem posle 15 minuta do sat vremena. i jednostavno za sada nema resenja, izgleda da je neki problem sa AMD karticama.
- Post n°162
Pada igra ili se gasi kompjuter?
_____
~~~~~
- Post n°163
Kad Vasa hoće da se igra na AMDu i bude jedan od 8.9% takvih, umesto da kao čovek i 85.3% gejming populacije koristi grafičke karte namenjene igranju.
Srećno ti mnogomesečno čekanje drajvera, junače!
Srećno ti mnogomesečno čekanje drajvera, junače!
- Guest
- Post n°164
Летећи Полип wrote:Pada igra ili se gasi kompjuter?
Ekran pocrni, čuje se zvuk iz igre još pet sekundi i onda se sve zamrzne i moram hard reset.
Čitam na rutrackeru da nisam jedini, a i developeri kažu da je možda do igre. Kapiram da će u nekom trenutku srediti, ali mene sad toliko zanima šta ima ispod 200 metara dubine da svakog dana čeprkam pomalo po ovom i onom settingu u nadi da će problem čarobno nestati, iako znam da nikada ne nestane.
- Post n°165
ja imam nvidia radi kao sat
koji torrent si skinuo? ja sam imao problem sa jednom instalacijom.
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°166
inace igram na hardcore, fazon napucao 10 h igranja, neka anksioznost me strefi kad igram da cu da umrem od neke gluposti (tipa zamislim se ili klinac napravi sranje i ja ne pritisnem ESC i ostanem bez kiseonika) i da ce taj trud da ode u kurac
_____
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°167
I CODEX i FItGirlMr.Pink wrote:ja imam nvidia radi kao sat
- Post n°168
sibni mi u pm koji torent si skinuo,vidim da se svi zale na instalacioni fajl a ne rizikuje mi seMr.Pink wrote:ja imam nvidia radi kao sat
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°169
Igrate li bagro? Jeste li zapustili svoje dnevne obaveze: posao, zene & decu ?
_____
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°171
Far Cry 5 razvaljen posle 19 dana. Nije lose. Mnogo brze od Assassins Creed Origins.
- Post n°172
Jedno vreme je bila aktuelna teorija zavere da su hakeri potplaćeni od strane izdavača, da ne puštaju krek neko vreme.
_____
~~~~~
- Guest
- Post n°173
Jbg sumnjam, kasne samo igre zasticene kombinacijom Denuvo i VMProtect. Ali ko ce znati kakvih tu dilova ima.
- Guest
- Post n°174
Inace naterao sam Subnauticu da radi. Morao sam da underclockujem karticu :ljaksofon:
- Post n°175
vaso kako se zove ono sto si igrao pre par meseci ? nesto na foru skajrima, napravio si mi zazubice na vocapu a zaboravio sam kako se zove. secam se samo da igrica ne moze da funkcionira na 90% sustava i da mi treba novi komp da bi to igrao.
uh, i subnautica me mami, kako slatko hajpujete
uh, i subnautica me mami, kako slatko hajpujete
_____
The thing that so pleases me about DMT is that, you know, a lot of people will not take a psychedelic like LSD and Psilocybin or something because it lasts hours and hours and inevitably when dealing with things that last that long you're gonna end up dealing with 'your stuff'. Your anxieties, your fears, your this & that.. A lot of people dont care for that sort of thing, whether that's good or bad is another issue. With DMT -it lasts four minutes- and how *lost* can you get in an examination of childhood trauma in four minutes, especially when you've got hundreds of elves tugging at your coatsleaves?