PC tiranija
- Post n°251
Re: PC tiranija
¯\_(ツ)_/¯
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°254
nikad vise igrica najrazlicitijeg sadrzaja nije bilo. covek je retardinjo. mislim nevezano od ovog teksta.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°255
džabe na gog.com
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Admin
- Post n°256
Ovo onaj Kuzmanović ili kako već? Idol neckbeard drkam-u-gaće IT stratuma u Srbiji.boomer crook wrote:nikad vise igrica najrazlicitijeg sadrzaja nije bilo. covek je retardinjo. mislim nevezano od ovog teksta.
- Post n°257
Igre nisu umetnost.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°258
Ma naravno da nisu, meni je to "igre su umetnost" ozbiljan lakmus za razumevanje performativnosti.
Ali to je najmanji problem. Najveći problem je ovo ubogo adolescentsko kukumavčenje. Sredovečan čovek a koristi reč "luzer".
Ali to je najmanji problem. Najveći problem je ovo ubogo adolescentsko kukumavčenje. Sredovečan čovek a koristi reč "luzer".
- Post n°260
Игре могу да имају врло висок уметнички ниво. Имамо и звучни и визуелни и наративни део, плус су интерактивне.
Друга је ствар што то у пракси изгледа далеко од уметности као лош народњак.
Друга је ствар што то у пракси изгледа далеко од уметности као лош народњак.
- Post n°261
To say that these men paid their shillings to watch twenty-two hirelings kick a ball is
merely to say that a violin is wood and catgut, that Hamlet is so much paper and ink.
J.B. Priestley
merely to say that a violin is wood and catgut, that Hamlet is so much paper and ink.
J.B. Priestley
_____
my goosebumps have goosebumps
- Guest
- Post n°262
kako beše ide ona stara srpska poslovica
kome je do umetnosti nek ide u crkvu
ja volim kad igra ima mysteriando
kome je do umetnosti nek ide u crkvu
ja volim kad igra ima mysteriando
- Guest
- Post n°263
i najzad ova tema ide pravim putem, oduvek sam je čitao kao desktop tiraniju
laptop i tako nije baš za igre
laptop i tako nije baš za igre
- Post n°264
Ne igram se na kompjuteru, ali ne vidim zašto igrice ne bi mogle da budu umetnost, kad može sve i svašta, slično i različito, ali dobro.
_____
- Post n°266
Notxor wrote:Ne igram se na kompjuteru, ali ne vidim zašto igrice ne bi mogle da budu umetnost, kad može sve i svašta, slično i različito, ali dobro.
По теорији једног мог другара, ако се с нечим зајебаваш довољно дуго, истераћеш негде неки квалитет. Можда не тамо где си намеравао.
Пошто имам доста играча по кући, виђам ту и тамо којешта по екранима, и да, зрело је, а можда се већ и постигао тај квалитет, има ту феноменалних амбијената. И унучићима се већ догађа да играју минимумом напора и користе све могуће пушкице, само да би се прошетали кроз игру и зверали около. А то је само дизајн и амбијент; о мизансцену, вођењу игре, па ајде и причи и музици па о свему томе заједно би тек требало да се прича. И да критичари обрате пажњу и на друге ствари а не само продају, популарност и стварање овисности. Смео бих да се кладим да на гомилу аспеката ни не обраћају пажњу.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°267
Ma da. Ako su instalacija, pefrormans i redimejd umetnost, ne vidim zašto neka igra ne bi bila.
Moje autsajdersko mišljenje je da je i TempleOS outsider art, ali ko mene pita.
_____
- Post n°268
Свакако јесте, покојни Тери је правио ТемплОС да би избегао нападе шизофреније.Notxor wrote:Ma da. Ako su instalacija, pefrormans i redimejd umetnost, ne vidim zašto neka igra ne bi bila.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°269
Akcenat je na art. A ako OS može da bude umetnost, ne vidim zašto igra ne bi mogla da bude.
_____
- Post n°270
Ajde još i igrice, ali i za podcaste se priča da su umjetnost.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°271
Bleeding Blitva wrote:Ajde još i igrice, ali i za podcaste se priča da su umjetnost.
ако се с нечим зајебаваш довољно дуго, истераћеш негде неки квалитет
Али ајде да досолим и са неком информацијом. Старија ћерка наша је радила у производњи игара неких седам година. Како су тамо алергични на новије садржаје, као да су Холивуд. "Е супер ти је то него дај ипак направи оно на шта је публика навикла", па тако двајес пута.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°272
Srbljanovic oce da kenseluje Himzu Polovinu.
_____
????
- Post n°273
Дај доказе на сунце, то су тешке оптужбе.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°274
Biljana Keller
8tSponshtoorcced ·
Od manje poznatih naučnih saznanja za danas izdvajamo: "Prošetala Suljagina Fata" Himze Polovine je sevdalinka o silovanju. Dr Polovina je inače bio lekar, neuropsihijatar, dobro je razumeo o čemu peva.
Nastavite sa redovnim aktivnostima.
Biljana Keller
Pišu ljudi izuzetno zanimljive teorije za ovaj close reading, samo da pojasnim, ne mislim da je Himzo Polovina pevao U SLAVU silovanja, sevdalinka peva o mračnoj strani života i ljudske duše, zato je tako i zanimljiva. Ukratko, ovo nije neka kritika, naprotiv.
8tSponshtoorcced ·
Od manje poznatih naučnih saznanja za danas izdvajamo: "Prošetala Suljagina Fata" Himze Polovine je sevdalinka o silovanju. Dr Polovina je inače bio lekar, neuropsihijatar, dobro je razumeo o čemu peva.
Nastavite sa redovnim aktivnostima.
Biljana Keller
Pišu ljudi izuzetno zanimljive teorije za ovaj close reading, samo da pojasnim, ne mislim da je Himzo Polovina pevao U SLAVU silovanja, sevdalinka peva o mračnoj strani života i ljudske duše, zato je tako i zanimljiva. Ukratko, ovo nije neka kritika, naprotiv.
_____
????
- Post n°275
Mujo zamandalio vrata iza same Fate.
Ja sam team Bixy.
edit. pesma je o silovanju, a himzo, bolan samo otpevao. nije silovao.
Ja sam team Bixy.
edit. pesma je o silovanju, a himzo, bolan samo otpevao. nije silovao.
_____