Virus
- Post n°452
Re: Virus
Ima ti smisla objašnjenje. OK sam sa njim.Daï Djakman Faré wrote:razumem zasto to kazes ali objasnjenje za to je trivijalno glupo: iz nekog razloga sam se u poslednjem momentu odlucio da ubacim tvoj quote u moj post, pa izgleda kao da ti se obracam u trecem licu iako ti direktno odgovaram jer te citiram.Margit Savović wrote:Ti kao da si svedok ili veštak na mom suđenju, a ja ne želim takvu atmosferu u bilo kakvoj pričaonici.
- Post n°453
a pa nije dizel levica nas izum.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°454
Е, баш ми је мило јад се нешто заврши овако мирно и елегантно. Већ сам мислио да ће да осване "Дјакмане, даи фаре!".
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°455
Vasa wrote:Oooo pa srećan vam kovid junaci, baš zvuči kao blag slučaj.
ja se nadam da jeste, pa da prestanemo da brinemo jedno vreme. posebno oko polaska u skolu.
ali sam svesna i da ako jeste, nismo na sigurnom bar jos jedno nedelju dana. a muz mi je u rizicnoj grupi, moglo bi da bude opasno.
kazu da kod onih kojima pocne stomacnim problemima, respiratorni simptomi dodju kroz 5-8 dana. kod mene za sada nista, kod muza isto ali ga boli grlo. ce da vidimo.
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°456
Daï Djakman Faré wrote:moram priznati od svih asimetricnih koalicija na forumu - ti i disi ste najjacibeatakeshi wrote:Zločinačkom američkom režimu uvesti sve moguće sankcije (Disi je zauzet, pa moram ja).
Pogotovo za filmske ekipe koje šire zlo i glupost širom sveta.
autorski film sekcija i dizel levica - simply no one saw that coming.
I za Vasu
- Post n°457
vasa u koaliciji sa svima sem sa margit i sa lakatušom
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°458
COVID is deadly and spreading! .@sharonstone shares her experience. Her sister & husband are fighting for their life in #Montana and it's difficult to get testing. People carry guns around the courthouse and say it's their freedom to not wear masks.pic.twitter.com/aUfPU4GELy
— Cleavon MD (@Cleavon_MD) August 17, 2020
- Post n°459
opet friziraju statistiku. mi ćemo krenuti sa školom a vi građani slobodno pocrkajte
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°460
U meni nema kap dizel leviceDaï Djakman Faré wrote:a pa nije dizel levica nas izum.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°461
Hahaha, 100 novih. Posle 230 i koliko? Pa jbt sta oni rade...
- Post n°462
240, pa 211 pa sad 100
_____
- Post n°463
jbt ovo smo sve već videli
_____
- Post n°465
Erzsébet Biszak wrote:opet friziraju statistiku. mi ćemo krenuti sa školom a vi građani slobodno pocrkajte
Vlada Republike Srpske usvojila je danas informaciju o početku školske 2020/2021. godine koja počinje 1. septembra sa trajanjem nastavnog časa od 30 minuta u osnovnim i 20 minuta u srednjim školama.
Školski odmori neće trajati duže od pet minuta, dok u školama koje rade samo u prvoj smjeni, organizovaće se rad u dvije smjene, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose s javnošću nakon posebne sjednice.
Svako odjeljenje koje ima više od 15 učenika dijeliće se na dvije grupe tako da profesori razredne nastave/nastavnici drže časove prvo za jednu grupu učenika, potom za drugu grupu, a za zamjenu grupa potrebno je planirati minimalno 15 minuta pauze.
U školama sa velikim brojem učenika, koje ne mogu organizovati nastavu za sve učenike u dvije smjene, bez obzira na to što će nastavni čas trajati 30 minuta, mogu se organizovati časove i kraći od 30 minuta, ali ne kraći od 20 minuta.
Produženi boravak i jutarnje čuvanje organizuje se u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske za grupu od maksimalno 15 učenika.
Otprilike ovako će da izgleda i kod vas, neko od RS zvaničnika reče da će, što se nastave tiče, raditi onako kako to bude radila Srbija.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°466
Taman da prodahu knjige, pernice, olovke torbe i ostalo i onda ponovo u rupu u oktobru.
- Post n°467
ja cu borami ovo moje da ostavim kuci
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°468
I ja bih da sam na tvom mestu
_____
- Post n°470
#BREAKING: Cuomo says gyms in New York can reopen at 33% capacity -- with masks mandated at ALL TIMES.
Ja kad sam probala da vezbam sa maskom, umalo me herc nije ocistio.
- Post n°471
Margit Savović wrote:
Ја сам се добро задувао до другог спрата кад сам ишао на лекарски за возачку, јер јебига маска. Таман сам мислио да нешто нисам у форми, кад сам се сетио да сам колико пет дана пре тога пичио код другара на четврти спрат, и чак нисам ни оно почасно застао на претпоследњој степеници да се издувам.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°472
Nas su pokušali da nateraju da nosimo maske u hali. Nije im uspelo. Staviš masku, pa preko maske masku za zavarivanje, i onda svi zajedno nabijamo toplotu u čelične konstrukcije, dok je napolju 35 stepeni i ni daška vetra. Ljudi počeli da se gegaju sa thousand yard stareovima na licima. Posle nedelju dana ih niko više nije nosio.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°473
Ћерка креће у Истру, ако среде тест како треба, и остале папире. Није неизводљиво, неки што су већ тамо су објаснили.
Рекао сам јој само да на тесту не преписује, никад не знаш од какве будале преписујеш.
Рекао сам јој само да на тесту не преписује, никад не знаш од какве будале преписујеш.
_____
- Post n°474
VIDEO: Crowds packed out a water park over the weekend in the central Chinese city of #Wuhan, where the #coronavirus first emerged late last year, keen to party as the city edges back to normal life pic.twitter.com/SJFBmx5sU8
— AFP news agency (@AFP) August 17, 2020
- Post n°475
pobedili koronu
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started