Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virus

Daï Djakman Faré

Virus - Page 6 Empty Re: Virus

Post by Daï Djakman Faré Sat Jul 11, 2020 2:37 pm

ja nisam radio, al znam gomilu ljudi koji su radili. i sad ne mogu da se setim sta je sta, al ta tvoja bi trebala da bude field serivice coordinator, jel tako ? to je, ako se dobro secam, jedna od katastrofa pozicija. jel to razlog zasto si radio samo 3 meseca ?

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sat Jul 11, 2020 2:48 pm

Daï Djakman Faré wrote:ja nisam radio, al znam gomilu ljudi koji su radili. i sad ne mogu da se setim sta je sta, al ta tvoja bi trebala da bude field serivice coordinator, jel tako ? to je, ako se dobro secam, jedna od katastrofa pozicija. jel to razlog zasto si radio samo 3 meseca ?

Da, između ostalog i to. Dojadilo mi je da mi izvor stresa bude hoće li kasa u Starbaksu biti popravljena večeras u ponoć, ili odmah sutra ujutru, pa da onda taj stres prebacujem na tehničare dole. I da pišem jebeni izveštaj o tome. Pored toga - loše smene, orijentalna despotija na radnom mestu i, verovao ili ne, rabidni nacionalizam  - gde sam bio percipiran kao drugosrbijanac i srbmrzac.   Virus - Page 6 3808728756

Last edited by Летећи Полип on Sat Jul 11, 2020 2:49 pm; edited 2 times in total

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    rumbeando

Post by rumbeando Sat Jul 11, 2020 2:48 pm

rumbeando wrote:Dosad dakle 380

U ostatku Srbije -35, dakle u celoj Srbiji 345. Fenomenalno.

Umrlo 12, od toga u Čačku, Kraljevu i Pazaru 3+3+2=8, dakle Beograd, Vojvodina, Kragujevac, Užice i svi ostali navodno 4. Važi.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Jul 11, 2020 2:53 pm

Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Jul 11, 2020 2:54 pm

Virus - Page 6 EccLF2gXQAAnSXw?format=png&name=small
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Jul 11, 2020 2:57 pm

паће

Post by паће Sat Jul 11, 2020 2:59 pm

Реч "одговорни" се офуцала.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    rumbeando

Post by rumbeando Sat Jul 11, 2020 2:59 pm

Po Konu se dakle podaci ne poklapaju s istinom, ali spontano, politika tu ne igra nikakvu ulogu. Virus - Page 6 3405963423
    rumbeando

Post by rumbeando Sat Jul 11, 2020 3:18 pm

Današnja doza laži:

345 novozaraženih osoba (4,91% testiranih)
    7032 osobe testirane
    12 osoba preminulo
    139 osoba na respiratoru (+9, tj. +6,9%)
    3911 aktivnih slučajeva (+272, tj. +7,5%)
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat Jul 11, 2020 3:52 pm

Te brojke sluze da se prati trend u najsirem smislu. I naravno sluzi da se jednog dana uporedi.

In adr njuz

https://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2020&mm=07&dd=10&nav_id=1705284
    Sotir

Post by Sotir Sat Jul 11, 2020 4:13 pm

Рекао бих да је ту пала нека сарадња Русије и Кине.
    Обе земље у сличном тренутку улазе у другу фазу успешних тестирања, доста испред западних компанија.
    rumbeando

Post by rumbeando Sat Jul 11, 2020 4:14 pm

Vest od juče, Užičani tražili otvaranje poljske bolnice jer nemaju kud s pacijentima:

Tihomir Petković, komandant Gradskog štaba za vanredne situacije i gradonačelnik Užica, izjavio je da je, „Ministarstvu zdravlja upućen apel da se u krugu užičke bolnice otvori poljska bolnica zbog sve više pacijenata sa teškom kliničkom slikom infekcije korona virusom“.

Užička bolnica ima 300 postelja za kovod pacijente, a uprava ZC Užice je saopštila da su u njoj trenutno 323 pacijenta, od kojih su 304 sumnjiva na infekciju, 19 je na intenzivnoj nezi, a 13 na respiratorima.

Petković je naveo da drugi prostori u gradu, poput sportske hale Veliki park ili Studentskog doma, nisu rešenje za takve pacijente.

„Problem je u tome što dosta ljudi ima teže simtome i njima nije lako omogućiti prave uslove u tim prostorima. Verujemo da ćemo u narednih nekoliko dana naći najbolja moguća rešenja i da ćemo potencijalno novim korisnicima zdravstvenih usluga omogućiti i da imaju optimalne uslove“, rekao je Petković za Zoomue.

Zbog naglog povećanja broja inficiranih tokom protekle tri sedmice, u Užicu je 6.jula proglašena vanredna situacija.

Ocenivši da se građani u velikom broju pridržavaju svih mera, Petković je istakao da je „epidemiološka situacija sve teža, zbog sve više zaraženih i  opterećenja zdravstvenih ustanova“.

„Veliki broj rezultata testiranja se čeka, zbog opterećenosti laboratorije u Beogradu. Poslednje rezultate imamo do 4. jula, među kojima je više od 700 rezultata iz Zlatiborskog okruga, a polovina ih je iz Užica. Realno je očekivati da još par stotina kovid pozitivnih bude u našem gradu“, upozorio je Petković.

On je kazao da se nada da će vanredne mere „dati rezultate i da će za sedam dana početi značajnije smanjenje broja zaraženih i pritiska na Opštu bolnicu“ u kojoj se leče pacijenti iz celog Zlatiborskog okruga.
    ...
    http://www.radioluna.rs/uzicki-stab-za-vanredne-situacije-zatrazio-od-drzave-da-otvori-poljsku-bolnicu-za-lecenje-kovid-bolesnika/?fbclid=IwAR0bXnA-F9U3RyY2zxAs0lCQkyMFeERAMYBo7DY7Hvz-0IN7BDHpanwOM74
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Sat Jul 11, 2020 4:41 pm

Mór Thököly wrote:Te brojke sluze da se prati trend u najsirem smislu. I naravno sluzi da se jednog dana uporedi.

In adr njuz

https://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2020&mm=07&dd=10&nav_id=1705284

Komentari Virus - Page 6 4101625831

Za naivne beskičmenjake koji se raduju ubrizgavanju nepoznate supstance u svoje telo imam dobre i lose vesti. Losa vest je velika sansa za formiranje deformiteta,a dobra je sto cete smeti da se parkirate gde hocete .
    Virus - Page 6 Comment-android (lanny, 10. jul 2020 13:01)
    # Link komentara

Ala ja ne vjerujem Rusima i Kinezima, naročito od proljetos. Nebitno što je moje znanje o vakcinama površno, u stvari nikakvo.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat Jul 11, 2020 5:23 pm

U ovim uslovima ne verujem nikom, a autoritarnim sisstemima ponajmanje. Ali svi ce gledatl da kako tako sto pre srignu do necega jer cw ekonomska "bol" uskoro postati neizdrziva.

Last edited by Mór Thököly on Sat Jul 11, 2020 5:29 pm; edited 1 time in total
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Jul 11, 2020 5:24 pm

Ameri su trenutno najludji od sve dece.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Sat Jul 11, 2020 5:39 pm

Erős Pista wrote:Ameri su trenutno najludji od sve dece.

Ne sporim.

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    ćaća

Post by ćaća Sat Jul 11, 2020 6:16 pm

Virus - Page 6 EcqBC5rWAAA-9qD?format=jpg&name=medium
    паће

Post by паће Sat Jul 11, 2020 6:24 pm

Кад са маском изгледа јаче него без, шта му то значи?

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    nalog sa ženinog laptopa

Post by nalog sa ženinog laptopa Sat Jul 11, 2020 6:44 pm

jebem ti virus

_____
    THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at 
    speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and 
    sun. People have visited the moon, we have sent space probes to 
    all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are 
    picked up by children in the nursery.
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Sat Jul 11, 2020 6:48 pm

@pacejah:
    Fotošop? Fatamorgana?

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    kapetanm

Post by kapetanm Sat Jul 11, 2020 7:05 pm

I šta biva na kraju - koliko Srbija uopšte ima respiratora?
    Solus_Rex

Post by Solus_Rex Sat Jul 11, 2020 7:13 pm

Respiratore čuvamo u šteku dok novi pristižu ali nemamo dovoljno radnika da ih opslužuje.
    Ja sam u sredu boravio u Covid ambulanti i tamo u popodnevnoj smeni kao sestre i lekare zatekao decu 90 i neko godište...

Last edited by Solus_Rex on Sat Jul 11, 2020 7:19 pm; edited 1 time in total
    Solus_Rex

Post by Solus_Rex Sat Jul 11, 2020 7:19 pm

Fwiw
    Ako preventivno budete uzimali Hemomycin od 500 mg kojih ima tri u kutiji računajte da su: gubitak mirisa i ukusa + fizički premor moguća nusdejstva korišćenja leka.
    Meni se miris šesti dan ne vraća dok mi je ukus minimalan.

Što reče forumaš KUD kao da svaki dan žvaćem gazu i vatu.
    Virus - Page 6 1233199462

_____
    "Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
    A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža."  - Monsier K.
    bela maca

Post by bela maca Sat Jul 11, 2020 7:26 pm

ti imaš kovid?
    kako si?

_____
    most of us probably not getting better
    but not getting better together
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sat Jul 11, 2020 7:28 pm

A Solus ćuti dosad. U filmu, onaj tip što krije da ga je ujo zombi/vampir.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!

Post by Sponsored content

Similar topics

-
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 9:37 am