feminizam i prikljucenija
- Post n°876
Re: feminizam i prikljucenija
kolosalna greska.
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°877
nisam sigurna šta da mislim, misli mi idu od bravo, carice! do: ne ovo nije dobro nikako
i tako u krug
i tako u krug
- Guest
- Post n°878
I zamisli da posle ovakve reakcije ocvalih kuronja u našoj javnosti tvrdiš da ne postoji nikakav toxic masculinity
Ljudi se instinktivno zbili u mutavo, znojavo krdo da napamet brane jednog od svojih. Da ih pitaš da li su svesni kakvu poruku šalju time, ne bi ni umeli da ti kažu.
Ljudi se instinktivno zbili u mutavo, znojavo krdo da napamet brane jednog od svojih. Da ih pitaš da li su svesni kakvu poruku šalju time, ne bi ni umeli da ti kažu.
- Guest
- Post n°879
plachkica wrote:nisam sigurna šta da mislim, misli mi idu od bravo, carice! do: ne ovo nije dobro nikako
i tako u krug
Razmisli 5 sekundi o snimku za koji je Lečić priznao da je autentičan (ono "probali smo za film" ni ne uzimam u obzir jer nemam IQ 20) pa će ti, nadam se, biti jasno da je dobro, jako dobro. Moraju se menjati stvari a zakon za to nije dovoljan: muškarci treba da tri puta razmisle pre nego što nasrnu na ženu. I to ne zbog savesti, jer nema svako savest, već iz straha od socijalne stigme i tabua.
Obično mi je stalo do pretpostavke nevinosti čak i u vansudskom okruženju. Ovde nemam taj odmak pošto sam čuo šta sam čuo a snimak je autentičan.
- Guest
- Post n°880
ja sam pristalica pretpostavke krivice zato što nemam iluzije ko su i šta su ljudi, tako da samo napred Mirjana, uništite ga, vi koji možete
- Post n°881
smara taj politicko korektni ostrakizam
zatvor je posteniji
zatvor je posteniji
Last edited by Mr.Pink on Tue Mar 23, 2021 5:42 pm; edited 1 time in total
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°882
San Saba Songbird wrote:plachkica wrote:nisam sigurna šta da mislim, misli mi idu od bravo, carice! do: ne ovo nije dobro nikako
i tako u krug
Razmisli 5 sekundi o snimku za koji je Lečić priznao da je autentičan (ono "probali smo za film" ni ne uzimam u obzir jer nemam IQ 20) pa će ti, nadam se, biti jasno da je dobro, jako dobro. Moraju se menjati stvari a zakon za to nije dovoljan: muškarci treba da tri puta razmisle pre nego što nasrnu na ženu. I to ne zbog savesti, jer nema svako savest, već iz straha od socijalne stigme i tabua.
Obično mi je stalo do pretpostavke nevinosti čak i u vansudskom okruženju. Ovde nemam taj odmak pošto sam čuo šta sam čuo a snimak je autentičan.
Meni je i njegova ponuda da bez sedativa ode na poligraf
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°883
Mhm, politička korektnost je u pitanju. Za ovo što je Lečić rekao dobijaju se batine i od vozača Beotaksija.
- Post n°884
sto, ako moze slina i vucic
_____
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°885
Čuj Pinče, znamo te, smaraš malo sa ovim lažnim edgy stavom Ovo govorim sa simpatijama.
- Post n°886
Cudo na Kuriru, prvi put istina o poligrafu. Ne impliciram nista od gluposti o namestaljci smrdljivih fdu glumaca, krug dvojke elitice koja brani svog clana silovatelja , nego gledam i ne verujemfikret hadžiabdić wrote:San Saba Songbird wrote:
Meni je i njegova ponuda da bez sedativa ode na poligraf
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3650937/lecic-hoce-na-poligraf-ne-priznaje-se-kao-dokaz-na-sudu-zecevic-objasnio-cemu-sluzi-takvo-testiranje-kurir-televizija
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°887
Aha, dakle sada poligraf nije dokaz. More mamu da vam jebem
- Post n°888
Ma nije više ni bitno, zna se da je silovanje samo ovako nešto.
U ostalim slučajevima je uglavnom kurva provocirala, svetila se, grebala se za karijeru itd.
U ostalim slučajevima je uglavnom kurva provocirala, svetila se, grebala se za karijeru itd.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°889
pa jeste, ovo ,,necu radim sa problematikom,, je sve preslikano od americkih liberala koji otpustaju ljude zbog objava na twitteru
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°891
Има једна ствар преко које се овде лагано прелази, а на Западу је велики но-но (добро, не баш свуда) . Ради се о сексуалним односима на различитим нивоима хијерархије. На доста места се добија отказ чим се нађе да је неко имао сексуалне односе са подређеним или надређеним. Надам се да је јасно шта у оба случаја ту све није на месту. Не могу ни да се траже ни нуде разне услуге.
Онај снимак разговора је школски пример за тако нешто. За такво узнемиравање би морали да му уделе отказ. Оно што збуњује дупеглавце је што тај снимак није доказ за силовање. Није, али је и то далеко од дозвољеног. Али код нас се то сматра за нормално. Па тако имамо разне дегенерике попут Јутке.
У случају силовања јесам за суђење и доказе, али и ово већ објављено је довољно да се предузму мере. Подршка Мири Карановић што је одмах иступила.
Онај снимак разговора је школски пример за тако нешто. За такво узнемиравање би морали да му уделе отказ. Оно што збуњује дупеглавце је што тај снимак није доказ за силовање. Није, али је и то далеко од дозвољеног. Али код нас се то сматра за нормално. Па тако имамо разне дегенерике попут Јутке.
У случају силовања јесам за суђење и доказе, али и ово већ објављено је довољно да се предузму мере. Подршка Мири Карановић што је одмах иступила.
- Post n°892
ma shitshow
bukvalno ovde sve ima duplo dno i treba opet zahvaliti rezimu sto nasilje pretvara u jedno identitetsko pitanje, ali samo po potrebi
bukvalno ovde sve ima duplo dno i treba opet zahvaliti rezimu sto nasilje pretvara u jedno identitetsko pitanje, ali samo po potrebi
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°893
pa glumci nisu uopste nekakve korporacije, sa svojim hijerhijama, drustvenim odgovornostima i ostalim sranjima nego jebeni honorarci
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°894
ne zive cak ni od pozorista, ili filmova
nego od gostovanja po nekakvim trash emisijama koje vode Sanje marinkovic
to je jedna nevidljiva mreza dodjem ti-dodjes mi
nego od gostovanja po nekakvim trash emisijama koje vode Sanje marinkovic
to je jedna nevidljiva mreza dodjem ti-dodjes mi
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°895
Довољно је да својим положајем може да утиче на нечију каријеру, у оба смера.Mr.Pink wrote:pa glumci nisu uopste nekakve korporacije, sa svojim hijerhijama, drustvenim odgovornostima i ostalim sranjima nego jebeni honorarci
Сумњам да је под "знаш ли ти ко сам ја" имао на уму листу својих глумачких остварења.
- Post n°896
uzas. kakav odvratan lik.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°897
San Saba Songbird wrote:Aha, dakle sada poligraf nije dokaz. More mamu da vam jebem
...ko je prvi počeo!!!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°898
Лека дао изјаву у тужилаштву..
— Стефан Високи 1244 :flag_rs: (@Stefan_Visoki) March 22, 2021
:joy::joy::joy: pic.twitter.com/yy33QedF0F
- Post n°899
da, kaze dr da ja pricam isto kao ovaj
izjave i sve
izjave i sve
_____