Virus
- Post n°151
Re: Virus
Ok, bar kazne za maske, mada ne svuda. Al kako smo došli od - maske, to ništa, to bez veze, to ti bi to čapo čapo, do - ej ljudi MASKE!, 90%, NEODGOVORNOS!
- Post n°152
Svaka recenica je biser za sebe, ne vredi boldati
https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:873772-Meni-se-cini-da-je-ovo-nova-vrsta-korone-jer-ide-na-mlade-nikada-nisam-video-da-repiratorni-virus-napada-testise-Dr-Nestorovic-o-povratku-virusa?utm_campaign=alo.contentexchange.me&utm_medium=referral&utm_source=alo.contentexchange.me
https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:873772-Meni-se-cini-da-je-ovo-nova-vrsta-korone-jer-ide-na-mlade-nikada-nisam-video-da-repiratorni-virus-napada-testise-Dr-Nestorovic-o-povratku-virusa?utm_campaign=alo.contentexchange.me&utm_medium=referral&utm_source=alo.contentexchange.me
- Post n°153
Dobro, znaci studenti su pusteni nazad u domove da se provesele na korona partijima i sad nazad - zasto samo Beograd da bude zariste. Ima li IKAKVOG plana i logike u onome sto rade???
- Post n°154
dragan dabic sa diplomom. lik iz folklorne maste otelotvoren u stvarnosti.
tacno kako srbi zamisljaju doktora.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°155
samo to sto rade tim mucenim studentima je bukvalno za zatvor. idi-dodji, kreni-stani, vrati se-nemojMór Thököly wrote:Dobro, znaci studenti su pusteni nazad u domove da se provesele na korona partijima i sad nazad - zasto samo Beograd da bude zariste. Ima li IKAKVOG plana i logike u onome sto rade???
sad posto su postali rezervoar zaraze - posalji ih nazad baki i deki u prokuplje
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°157
ima snimak studenata koji lupaju u šerpe, zaključani u domu Slobodan Penezić.
osim što nisu zaključani i u svakom trenutku mogu da izađu i pobune se, ali ipak lupaju iznutra.
osim što nisu zaključani i u svakom trenutku mogu da izađu i pobune se, ali ipak lupaju iznutra.
- Post n°158
Vasa Čokrljan wrote:ima snimak studenata koji lupaju u šerpe, zaključani u domu Slobodan Penezić.
Rođendnska žurka
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°159
Daï Djakman Faré wrote:dragan dabic sa diplomom. lik iz folklorne maste otelotvoren u stvarnosti.
- Post n°160
Nestorović je ludi narkoman. Svako drugo objašnjenje je nedostatno.
- Post n°161
Studenti iz studenjaka zablokirali raskrsnicu pic.twitter.com/T9THmZjhGU
— Dobrivoje (@Dobrivo76424491) July 2, 2020
- Guest
- Post n°162
https://nova.rs/drustvo/protest-studenata-nakon-vuciceve-odluke-haos-u-studenjaku/
to bre deco, kakve šerpe i kurci
to bre deco, kakve šerpe i kurci
- Post n°163
Hahaha, jebi magare dok je u blato!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°165
Usrao se kao grlica. Najviše na svetu ih plaše nekontrolisane, spontane demonstracije.
Kako Blic saznaje, posle razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića i studenata, pronađeno je rešenje. Studenti će ostati u domovima, uz nalaženje rešenja za povećanje epidemioloških mera.
- Post n°167
neverovatno je jadan, ali neverovatno
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°168
Gad i jadnik.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°169
jel on zaista ne sme da jednostavno izadje na kraj ono sa vlasnicima nocnih klubova i fudbalskim huliganima?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°170
erős paprika wrote:jel on zaista ne sme da jednostavno izadje na kraj ono sa vlasnicima nocnih klubova i fudbalskim huliganima?
naravno da ne može. neofeudalno uređenje.
- Post n°171
erős paprika wrote:jel on zaista ne sme da jednostavno izadje na kraj ono sa vlasnicima nocnih klubova i fudbalskim huliganima?
Brate Papriko, pa to su sve drzavni organi u civilu
- Guest
- Post n°172
Mór Thököly wrote:erős paprika wrote:jel on zaista ne sme da jednostavno izadje na kraj ono sa vlasnicima nocnih klubova i fudbalskim huliganima?
Brate Papriko, pa to su sve drzavni organi u civilu
jesu ali ti organi su malo otuđeni od bilo koje formalne moći. koliko Vučić ima moći nad njima, toliko i oni imaju nad njime.
- Post n°173
Кад сретнеш власника ноћнога клуба, да му се обраћаш са госн орган.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°174
Pazi, moze, ali to ima svoju cenu. Podviknes jednima, podviknes drugima i odjednom pocne da se drma. Mislim da se sada zbog korone aktiviralo previse zahteva odjednom.
_____
- Guest
- Post n°175
YepErős Pista wrote:Pazi, moze, ali to ima svoju cenu. Podviknes jednima, podviknes drugima i odjednom pocne da se drma. Mislim da se sada zbog korone aktiviralo previse zahteva odjednom.