Virus
- Post n°851
Re: Virus
Drz se BM, bice to ok. Stvarno ne mora uopste da znacida si se zarazila, a sto kaze Vasa - ako je neko ovde kandidat za asimptomaticnost to si ti (dobroi Disi, al sad se ne radi o njemu )
- Guest
- Post n°852
Lider LDP Čedomir Jovanović nalazi se u bolnici i ima upalu pluća, saznaje Nova.rs.
Kako navodi naš sagovornik blizak Jovanoviću, sumnja se da se Jovanović zarazio koronavirusom.
- Post n°854
Jbt.
BTW, jel mi se cini ili je AV nestao?
BTW, jel mi se cini ili je AV nestao?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°855
Nestao.
Pokrivaju nestanak velikim intervjuom u Kuriru, napravljenim pre izbora.
Pokrivaju nestanak velikim intervjuom u Kuriru, napravljenim pre izbora.
- Post n°856
Ako nije negde u inostranstvu (ne pratim), onda je zarazen, nema treceg.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°858
nema ga već 4 dana
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°859
Vasa Čokrljan wrote:Ima. Možda se samoizolovao kad je video pomor oko sebe.
To mu ne bi smetalo da nam se obrati preko tv-a.
_____
- Guest
- Post n°860
Pa ne znam, tu su savetnici, TV ekipa, rasveta, šminka...
Ali Okamova oštrica nalaže oprezni zaključak da ima disajnih problema trenutno.
Ali Okamova oštrica nalaže oprezni zaključak da ima disajnih problema trenutno.
- Post n°861
Nestao je svojevremeno i severnokoreanac, ne znam da li se ukazao u medjuvremenu.
Realno, ovi mogu da vladaju i tako sto ce odstampati Vucica na kartonu u prirodnoj velicini i nositi ga po Srbiji.
Inace, gledam situaciju u Tutinu i nekako se nameću dve stvari: prva, da genetika jako utiče na razvijanje i težinu simptoma (cela porodica u kritičnom stanju) a druga je da postoji više sojeva virusa i da je ovaj Tutinski recimo kao Italijanski ili Brazilski.
Realno, ovi mogu da vladaju i tako sto ce odstampati Vucica na kartonu u prirodnoj velicini i nositi ga po Srbiji.
Inace, gledam situaciju u Tutinu i nekako se nameću dve stvari: prva, da genetika jako utiče na razvijanje i težinu simptoma (cela porodica u kritičnom stanju) a druga je da postoji više sojeva virusa i da je ovaj Tutinski recimo kao Italijanski ili Brazilski.
- Guest
- Post n°862
sa Kimom je komplikovanije, njegova sestra i dalje služi kao frontmen režima. nešto je krenulo naopako u Pjongjangu.
- Guest
- Post n°863
uopšte se ne nameću te dve stvari. Tutin je u kamenom dobu, tamo se ljudi javljaju lekaru kad su na vratnicama smrti, retko pre toga, pošto je medicinska nega nezamislivo loša i neefikasna.Cowboy wrote:Inace, gledam situaciju u Tutinu i nekako se nameću dve stvari: prva, da genetika jako utiče na razvijanje i težinu simptoma (cela porodica u kritičnom stanju) a druga je da postoji više sojeva virusa i da je ovaj Tutinski recimo kao Italijanski ili Brazilski.
i tamo je broj bolesnih toliki da lakše iskaču drastični slučajevi.
i kakav bre drugi soj u istoj zemlji, koju možeš preći biciklom za 3 dana.
- Post n°865
Ovo mi je bas koristan thread.
Over the last weeks, a substantial amount of new evidence has become available about immunity to #SARSCoV2. This information can be difficult to process and integrate. As such I felt it may be helpful to write a thread to summarise the information and provide some context.
— Prof Francois Balloux (@BallouxFrancois) June 30, 2020
(1/13)
- Post n°868
hvala margit !
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°869
I Nestorović je ovo malo čituckao i sve pogrešno skontao, po običaju.
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/nove-sokantne-tvrdnje-dr-nestorovic-najbolje-je-sad-da-se-razbolite-cak-i-da-jeste/58h27tz
NEKU zaštitu, majku ti jebem šarlatansku. Roditelji male dece razboljevaju se isto kao i svi drugi. Možda imaju blaže simptome ali o tome se ne zna još ništa.
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/nove-sokantne-tvrdnje-dr-nestorovic-najbolje-je-sad-da-se-razbolite-cak-i-da-jeste/58h27tz
NEKU zaštitu, majku ti jebem šarlatansku. Roditelji male dece razboljevaju se isto kao i svi drugi. Možda imaju blaže simptome ali o tome se ne zna još ništa.
Prošle nedelje objavljena su dva rada i podaci kažu da je 60-70 odsto ljudi u startu rezistentno. To su mlade žene, oni koji rade sa decom, zato što u stvari deca imaju te druge koronaviruse i to im pruža zaštitu.
- Post n°870
Ovo je odlicno. Imao je dijabetes sa 50 godina, dobio koronu i umro. I "tesko je sad reci od cega je umro". Da, vrlo je tesko.
- Post n°871
Mislim, jos malo pa ce ljudi sa koronom umirati od devijacije nosa
- Post n°872
Ovo je neverovatno ako je istinito
Ljudi, ovi bednici iz Pazara su večeras poskidali brojne posmrtovnice, jer sutra dolaze Premijerka i doktor Smrt i da po njihovom računu prebroje minimalni broj umrlih.
— Džanan Baćićanin (@DzananBacicanin) June 29, 2020
Ovde se umire ko u Siriji. pic.twitter.com/nMonQCeJ5W
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°873
Ozbiljno napusavanje AirBnb na KZS
_____
- Guest
- Post n°875
Brnaba pred Novopazarcima, na licu mesta, spinuje i izvrće i ubeđuje ih da veruju njoj a ne svojim očima, a oni urlaju na nju.