Srbija kao takva, dakle mimo Vučića
- Post n°801
Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića
Ma to je ok, to nije "secanje na uredjenu drzavu"
- Post n°802
+1ficfiric wrote:Mór Thököly wrote:Pazi ja nisam uopste rekao da je Jugosloveni neka tamo glupost. Ja to priznajem 100%. Samo kazem da je naudjivanje samom sebi sve svoditi na secanje na "uredjenu drzavu".
Ja sam se upisao kao Jugosloven, ne zbog Tita ili zbog secanja na uredjenu drzavu vec prosto Bosnjaka sa druge strane Drine ne smatram strancem, Ljubljanu dozivljavam kao svoj grad, Budimpestu ne dozivljavam, KUD Idijoti su mi domaci bend, itd. Ako treba nekako sebe da opisem, ja sam Macvanin i Juzni Sloven. Ono u sredini - Srbin - tja, fakat jesam drzavljanin RS i to je sve
- Post n°803
Jutrošnja priča sa Aerodroma Nikola Tesla, narod je rešio da ne želi da čeka u redu, nego su počupali trake i kao rulja u stampedu krenuli na 3 skenera, epilog više tuča i svađa, stranci u šoku. Nula bodova za narod i organizatore.🤬🤬🤬 pic.twitter.com/LJgqztLQwH
— Peđa Vučetić:airplane: (@Pedjijatar) May 15, 2023
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°804
dugi kovid je pakao ali svakako treba ukinuti avionski saobraćaj i turizam uopšte imaš internet pa gledaj ili se odseli ako ti se tamo sviđa
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°805
Danasnje vesti
Eksplozija u hemijskoj industriji „Župa“ u Kruševcu: Povređen radnik
Radnik Zoran M. povređen je oko 15.45, u hemijskoj industriji "Župa" u Kruševcu, kada je prilikom rada na mašini došlo do eksplozije i požara u kom je povređen.
On je vozilom Hitne pomoći prevezen u kruševačku bolnicu sa opekotinama po licu i telu.
U 16.30, PU Kruševac je od zaposlenih u kruševačkoj bolnici obaveštena da je u tu ustanovu iz Ulice Šandora Petefija bb u Dedini kod Kruševca, prevezen povređeni radnik.
U toku je uviđaj.
„Začula se strašna eksplozija, izašli smo i tada videli komšiju kako doziva pomoć“: Prve fotografije sa mesta nesreće u Pazovi VIDEO, FOTO
U eksploziji, koja se oko podneva dogodila u centru Stare Pazove, povređen je V. R. (57), u čijem je dvorištu i došlo do nesreće. Prema rečima njegovih komšija, samo se u jednom trenutku čula snažna eksplozija, a potom su ugledali V. R. kako povređen puzi po dvorištu.
Iako su mediji preneli da je reč e eksploziji bombe, MUP se nije oglasio o tome. Komšije V. R. ističu da ne znaju otkud bomba u dvorištu, a u razgovoru za Nova.rs otkrivaju šta se dogodilo.
„Popio je jutros sa nama kafu, sve je bilo normalno. Onda se vratio da kosi travu.. U jednom momentu samo se začula strašna eksplozija. Uplašili smo se, izašli smo i videli komšiju kako krvav puzi po dvorištu i doziva pomoć“, priča sagovornica portala Nova.rs.
Eksplozija u fabrici u Rumi: Tri osobe povređene VIDEO
Tri osobe povređene su u eksploziji koja se dogodila danas u fabrici za preradu drveta u Industrijskoj ulici u Rumi.
Eksplozija se dogodila u hali za proizvodnju. Tom prilikom povređene su tri osobe.
Povređeni su prevezenu u bolnicu u Sremskoj Mitrovici.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°806
šta nam rade...
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°807
Stranci i Hrvati
- Post n°808
Hitler, ko drugi
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°810
Mór Thököly wrote:Gitlјer
фифи
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°811
Pušten sa lečenja, pa pucao iz raketnog bacača i srušio zgradu nadomak Rume
Mladić P. N. (25) uhapšen je jer je oko 14.10 sati u četvrtak ispalio projektil iz ručnog raketnog bacača u napušteni objekat u blizini Železničke stanice u Platičevu, nadomak Rume, piše Nova.rs.
Prema nezvaničnim informacijama, ovaj mladić je juče pušten sa neuropsihijatrijskog lečenja, piše portal Nova.rs.
Kako smo ranije pisali, nakon eksplozije došlo je do urušavanja manje zgrade koja se nalazila preko puta stanice.
Pripadnici MUP odmah su obavešteni, a prema našim informacijama, nema povređenih lica.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°812
srbija protiv naselja
_____
Hong Kong dollar, Indian cents, English pounds and Eskimo pence
- Post n°813
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°815
brat ima nalog na tiktoku prodaje lažni novac kaže prolazi sve provere pa što ga prodaješ rođače samo ga koristi pic.twitter.com/ES6T5lZU6n
— Miloše (@cujoshi) June 19, 2023
- Post n°816
Rastu novi Sevarlici. Hrvati u panici
MAJCI SAM REKAO DA SE NE STIDIM NAŠE TRADICIJE! Maturant koji je oduševio Srbiju na Informer TV: Nisam ni sanjao da ću jednog dana završiti u novinama! (VIDEO)
Mihajlo Tošić, maturant koji je oduševio Srbiju, u gostovanju na Informer TV govorio je o ideji i reakcijama na njegov dolazak na matursko veče obučenog u narodnu srpsku nošnju na konju.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°817
Ношња на коњу, како се нико тога досад није сетио.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°818
Danas videh da je Marko Krstić sada vd direktora Etnografskog muzeja. Samo lagano - za desetak godina imaće u CV-ju sve institucije kulture u gradu i državi.
- Post n°819
Mediokritet kakvog nema.
_____
- Post n°820
Taj ce u daljoj buducnosti da prica da je bio strasna zrtva ovog rezima, nesto poput osovine Beckovic-Lompar.
- Post n°821
U novosadskoj Industriji mesa "Matijević" rekli su da se može očekivati i širenje kuge na velike farme i da se može desiti da Srbija ostane bez ijedne svinje, ako se nešto hitno ne preduzme.
— Slobodan Georgiev (@SlobaGeorgiev) July 27, 2023
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°822
Državu boli kurac, narod ne veruje u kugu jer su ga već jednom prevarili sa koronom.
- Post n°823
Al uvoznici zato trljaju ručice
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°824
Pa to spada u "državu boli kurac". Videćemo. Zaista se malo govori o kugi a počela je ozbiljno da pušta pipke, ne samo u Srbiji.
- Post n°825
Ja krajickom oka pratim te vesti i cak i ja primecujem da stvar ubrzano postaje vrlo ozbiljna, a ne vidim da drzava reaguje adekvatno, niti da se time uopste narocito bavi.
_____