Srbija kao takva, dakle mimo Vučića
- Post n°601
Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića
Napravicemo stariji i lepsi mural
- Post n°602
Možda je i za AV Srbiju al ajde ovde
Kako sam praznično raspoložena, i puna empatije, ovaj dopis (a posebno ovo vikanje u poslednjem pasusu) shvatam i kao krik nemoći jednog sudije, zatrpanog predmetima, neznanjem i nerazumevanjem svoje uloge u društvu (koje ga plaća) i svetu, uopšte.
— Ana Toskic (@AnaToskic) December 9, 2022
- Post n°603
Mural kao javno odavanje pocasti. U Kini te za to uhapse, posle zatvora te zavedu kao mentalnog bolesnika, moras sam da ides u muriju dva puta mesecno na prebijanje sledece tri godine i ne mozes nigde da se zaposlis jer ti u dosijeu pise da si kreten koji unistava javnu imovinu.
- Post n°604
+1
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°605
E pa da, u Kini se zna red molicu fino a ne ko ovde.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°606
Takoe!
_____
- Post n°607
Za Filipenka znam da dobija erekciju na udri narodna milicijo, jos ako je neka egzotika tipa bambusovom motkom po golim tabanima, zulum bujrum. Ali nisam znao da se i ti ložiš na to.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°608
Pisao sam. Kazna za crtanje tzv. murala bila bi radna, krečenjem preko murala preko dana, a uveče kući na spavanje i večeru.
Užasne su mi "duša u raju srce u kraju" umrlice na zidovima, kao jebeni Belfast
Užasne su mi "duša u raju srce u kraju" umrlice na zidovima, kao jebeni Belfast
_____
- Post n°609
Pa to je drugo od onog “dodji 2x mesecno da te bijemo” sto je Filipenko napisao a na sta si udario plus.
_____
- Post n°610
Bez prebijanja, moliću, Filipenko preteruje po navici, ja sam više za Šariju, oko za oko, zid za zid.
_____
- Post n°611
Ne kapiram, vi gotivite oslikavanje murala Putinu, Ratku, EKV narkomanima, patrijarhu, Drazi, fudbalerima, one gluposti sto kace oko skupstine, SIVa tipa Nema predaje Kosovo trt mrt...? Pri tome onako bas vristi da bar 2/3 toga radi drzava radi "dizanja morala".
- Post n°612
Gotivimo, pogodio si.
_____
- Post n°613
Od autora Vilmoš naročito Pijanistu.
- Post n°614
Купујемо Књаза, већ трећа генерација. Минимум 60 година. Сад се први пут десило да у флаши фали, и то две трећине. Није отварана, нема трагова да је исцурило.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°615
greška u proizovdnji i kurcobolja na kontroli eto
- Post n°616
Јасно, но се чудим како су досад држали ниво.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°617
Ne znam dje bih
https://rs.n1info.com/vesti/preminula-latinka-perovic/
https://rs.n1info.com/vesti/preminula-latinka-perovic/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°618
Očekujem Ćirinu tiradu.
- Post n°619
Mislim da je njemu sada najteze.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°620
Očekuje se povratak Janka na forum
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°621
bio sam njen veliki stovatelj, citave te liberal price i ljudi ali epizoda sa podrskom jednog mafijaskog rezima mila djukanovica joj nije sluzila na cast.
dosta tih ljudi iz antiratne akcije 90-ih su zavrsili tako sto su nekriticki podrzavali milov krvavi, zlocinacki rezim.
u onim smutnim 90- im sam to razumeo do pada milosevica.
razumeo sam i kasnije nepoverenje u 2000 -im ali otvoreno se svrstavati iza jedne gangsterske bande, potpuno ogoljene, sluziti toj bandi lopova i ubica. tu nema opravdanja.
zao mi je ali je tako. ovde je paradirala po rezimskim medijima sva ta ekipa, oni su davali legitimaciju ovoj ispraznoj, mafijaskoj bandi da nastavi pljacku i zlocine.
dosta tih ljudi iz antiratne akcije 90-ih su zavrsili tako sto su nekriticki podrzavali milov krvavi, zlocinacki rezim.
u onim smutnim 90- im sam to razumeo do pada milosevica.
razumeo sam i kasnije nepoverenje u 2000 -im ali otvoreno se svrstavati iza jedne gangsterske bande, potpuno ogoljene, sluziti toj bandi lopova i ubica. tu nema opravdanja.
zao mi je ali je tako. ovde je paradirala po rezimskim medijima sva ta ekipa, oni su davali legitimaciju ovoj ispraznoj, mafijaskoj bandi da nastavi pljacku i zlocine.
- Post n°622
bradilko wrote:ovde je paradirala po rezimskim medijima sva ta ekipa, oni su davali legitimaciju ovoj ispraznoj, mafijaskoj bandi da nastavi pljacku i zlocine.
imena kolega imena večero sam pa bih desert
- Post n°623
ej pun mi kufer forumskih hvatanja za nebitne stvari, sitnice i sl.konjski nil wrote:bradilko wrote:ovde je paradirala po rezimskim medijima sva ta ekipa, oni su davali legitimaciju ovoj ispraznoj, mafijaskoj bandi da nastavi pljacku i zlocine.
imena kolega imena večero sam pa bih desert
imena hoces?
a sto to nisi sve ove godine pratio?
evo ti za pocetak david, biserko, perovicka..ima jos puno, ovi iz apela 86 ili neki broj. to je bilo kad je milod dps izgubio izbore 2020. 30. avgusta.
- Post n°624
bradilko wrote:
a sto to nisi sve ove godine pratio?
e pa iskr nekad greškom kliknem na topik crna gora ali već u sledećoj sekundi skontam pa gasim
samo me zanimalo ko su ovdašnji plaćenici stranih narko kartela ali fala i ovo je dosta
ed:
našao poklapa se sa dosadašnjim spiskom
- Post n°625
Znaš nekog sa slike?
_____