Srbija kao takva, dakle mimo Vučića
- Post n°226
Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića
Hotel kod zoo vrta na nekoj magistrali palminoj je nesto izmedju shininga, pazolinija i de sada xxi veka
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°227
pa nije ni na kakvoj magistrali, ako mislimo na isti...zacelo misliš na Hill Hotel Jagodina? On je u tokm kompleksu akva park-zoo vrt. na putu ka Đurđevom brdu.
- Post n°228
Pa meni je cela jagodina jedno iskljucenje sa autoputa
Sad je iskljucenje sa autoputa gde te debeli gmaz namesta na jebanje u akvaparku
Sad je iskljucenje sa autoputa gde te debeli gmaz namesta na jebanje u akvaparku
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°229
Vuk Jeremić
@jeremic_vuk
·
2h
Kao političar i bivši diplomata dužan sam da biram reči u javnosti.
Ali sam pre svega otac devojčice za koju bih dao sve na svetu.
Policija i tužilaštvo moraju pod hitno da utvrde istinu.
Ako je tačno, zadriglu pedofilsku fukaru treba zgaziti bez trunke milosti.
@jeremic_vuk
·
2h
Kao političar i bivši diplomata dužan sam da biram reči u javnosti.
Ali sam pre svega otac devojčice za koju bih dao sve na svetu.
Policija i tužilaštvo moraju pod hitno da utvrde istinu.
Ako je tačno, zadriglu pedofilsku fukaru treba zgaziti bez trunke milosti.
_____
????
- Post n°230
et ficfiric
ja sam stvarno glasao za tu koaliciju, i sad razmisljam o tome, uopste se ne secam da je Palma bio njen deo, a secam se za ove iz SPO.
Nemam Kostunicinu sliku sa Palmom, da imam stavio bih i nju.
Ta informacija me samo jos vise ucvrsuje u ovom svi su potpuno isti nihilizmu, koji vi pogresno vidite kao botovanje.
ja sam stvarno glasao za tu koaliciju, i sad razmisljam o tome, uopste se ne secam da je Palma bio njen deo, a secam se za ove iz SPO.
Nemam Kostunicinu sliku sa Palmom, da imam stavio bih i nju.
Ta informacija me samo jos vise ucvrsuje u ovom svi su potpuno isti nihilizmu, koji vi pogresno vidite kao botovanje.
_____
????
- Post n°231
Da dam samo jedno predvidjanje: lokalni lideri su mnogo mocniji nego sto deluje dok Vucic objasnjava direktno narodu da mu napravio autoput i od ovog nece biti nist,a, potpuno ce se izvuci Palma.
_____
????
- Post n°232
sve zavisi. vidimo da ovo nije nikakvo otkriće marinike tepić nego potvrda ranijih službinih balona. i ovaj put ovo je pušteno iznutra ali je pitanje tačno od koga i sa kojim ciljem i šta se pokriva. ne znam da li i ovaj put svi tragove vode do neša the snot koji pokušava da drži tonus igre - pritom ovo nije SNS slučaj i zapravo ne znam čemu zaista služi, vučiću može samo da bude šlagvort da povuče vodu i da kaže vidite mi čistimo iza sebe a usput da se svi izdrkaju po mariniki za netaktičan nastup.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°233
I ja ovo vidim ko okrsaj unutar sns
Fazon lokalni shogun se malo preigrao, i izgleda snimo pogresnog lika kako jebe opstinarsku zivinu
Fazon lokalni shogun se malo preigrao, i izgleda snimo pogresnog lika kako jebe opstinarsku zivinu
- Post n°234
Novinar #AgencijaBeta zamolio je Ministarku za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Gordanu Čomić da prokomentariše optužbe na račun Dragana Markovića Palme, što je ona odbila.
_____
????
- Post n°235
Baba je iskusna. Formalno to i nije njen resor, zar ne?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°236
Baba propustila da ponovo kenja o dobrobiti sumnje.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°237
Janko Suvar wrote:Da dam samo jedno predvidjanje: lokalni lideri su mnogo mocniji nego sto deluje dok Vucic objasnjava direktno narodu da mu napravio autoput i od ovog nece biti nist,a, potpuno ce se izvuci Palma.
Naravno da su moćni. Pola tih lokalnih ekipa su autonomni igrači koji posluju po franšiznom modelu. Juče su DS, danas su SNS, sutra će biti šta bilo.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°238
Marius Lăcătuș wrote:sve zavisi. vidimo da ovo nije nikakvo otkriće marinike tepić nego potvrda ranijih službinih balona. i ovaj put ovo je pušteno iznutra ali je pitanje tačno od koga i sa kojim ciljem i šta se pokriva. ne znam da li i ovaj put svi tragove vode do neša the snot koji pokušava da drži tonus igre - pritom ovo nije SNS slučaj i zapravo ne znam čemu zaista služi, vučiću može samo da bude šlagvort da povuče vodu i da kaže vidite mi čistimo iza sebe a usput da se svi izdrkaju po mariniki za netaktičan nastup.
Neko bre ove ozbiljno jebe. Od Jovanjice pa naovamo se jasno ide da se kriminalizuje režim. Gledam po ljudima oko sebe. Do pre pola godine se vukla uobičajena priča da su ugrađivači i paraziti. Sada se o ovima priča kao da su gangsteri.
_____
~~~~~
- Guest
- Post n°239
pa ko je tek sad video da su kriminalci je baš glup ili baš bezobrazan. u svakom većem i manjem mestu su odmah od starta angažovani svi lokalni kriminalci koje gro ljudi poznaje.
- Post n°240
Ama nije isto... Jedno su ugrađivači i slično. Drugo je njiva puna kanabisa, belo roblje i kasapljenje omladinaca...
_____
~~~~~
- Guest
- Post n°241
pa ja baš mislio da će svi kriminalci koje su listom i redom angažovali da se bave legalnim biznisom. ovo je septička jama u kojoj više ljudi živi od nelegalnih nego od legalnih poslova, i još dugo će biti
- Post n°242
Летећи Полип wrote:Marius Lăcătuș wrote:sve zavisi. vidimo da ovo nije nikakvo otkriće marinike tepić nego potvrda ranijih službinih balona. i ovaj put ovo je pušteno iznutra ali je pitanje tačno od koga i sa kojim ciljem i šta se pokriva. ne znam da li i ovaj put svi tragove vode do neša the snot koji pokušava da drži tonus igre - pritom ovo nije SNS slučaj i zapravo ne znam čemu zaista služi, vučiću može samo da bude šlagvort da povuče vodu i da kaže vidite mi čistimo iza sebe a usput da se svi izdrkaju po mariniki za netaktičan nastup.
Neko bre ove ozbiljno jebe. Od Jovanjice pa naovamo se jasno ide da se kriminalizuje režim. Gledam po ljudima oko sebe. Do pre pola godine se vukla uobičajena priča da su ugrađivači i paraziti. Sada se o ovima priča kao da su gangsteri.
+1
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°243
ma da. bukvalno znaš da će svakih mesec dana iskočiti nešto novo, a veoma ozbiljno.
- Guest
- Post n°244
nije ni čudo da se srbija iznenađuje palminim sranjima koja se dešavaju 30 godina, kad je sad počela da se iznenađuje kako se mafijaši bave kriminalom. meni se živi u ananasima na dnu mora u kojima dosta vas živi.
- Guest
- Post n°245
Istina. Ja sam do pre par dana mislio da je Palma jedan, da kažemo, veseli, debeli Buda, oličenje mirnog napredovanja ljudske rase ka optimalnom stanju.
- Post n°246
Nije moguce da ne razumes sta Polip hoce da kaze.
Et Turul
Et Turul
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°247
Летећи Полип wrote:Marius Lăcătuș wrote:sve zavisi. vidimo da ovo nije nikakvo otkriće marinike tepić nego potvrda ranijih službinih balona. i ovaj put ovo je pušteno iznutra ali je pitanje tačno od koga i sa kojim ciljem i šta se pokriva. ne znam da li i ovaj put svi tragove vode do neša the snot koji pokušava da drži tonus igre - pritom ovo nije SNS slučaj i zapravo ne znam čemu zaista služi, vučiću može samo da bude šlagvort da povuče vodu i da kaže vidite mi čistimo iza sebe a usput da se svi izdrkaju po mariniki za netaktičan nastup.
1+
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°248
polip hoće da kaže da ih sad kao neko nešto jako eksponira u javnosti. prvo nije jako, drugo to je neka medijska javnost koju možda mali broj ljudi vidi, a većina i kad bi videla bolelo bi ih dupe. ono što je moguće je da deo kriminalaca pravi dil sa nekom potencijalnom budućom vlasti, jer će do promene vlasti doći kada bude usaglašen amin spolja i dovoljan broj siledžija i kriminalaca unutra, koji će biti voljni da rade za novu vlast. đilas i jeremić pobeđuju kada prevuku dovoljan broj palmi.
- Post n°249
Pa pazi, Gari. Jedno su bahanalije sa kurtizanama. Drugo je silovanje maloletnica u čoporu sa domaćom i inostranom elitom.
I naravno, tu je ono neizbežno - a zašto baš sada, u paketu sa Jovanjicom, Veljom Nevoljom, i još masom nekog mulja koji je projurio u zadnjih pola godine. Ovu vlast neko sistematski razjebava već neko vreme.
I naravno, tu je ono neizbežno - a zašto baš sada, u paketu sa Jovanjicom, Veljom Nevoljom, i još masom nekog mulja koji je projurio u zadnjih pola godine. Ovu vlast neko sistematski razjebava već neko vreme.
_____
~~~~~
- Post n°250
Ne bih uopste otpisao tu mogucnost. Ali ovde je glavno da se ove informacije likuju kao lude, rekao bih i pod spoljasnjim pritiskom.
Et Turul
Et Turul
_____