А ни искусних кадрова Наде Костић и Бојана Димитријевића.
Srbija kao takva, dakle mimo Vučića
- Post n°176
Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića
Фејк је, нема Сандуловића.
- Post n°177
disident wrote:Realno odakle Radulu 1000 internet glasovaJanko Suvar wrote:lose su organizivali anektu, mogao je pojedinac da glasa vise puta
Формулар је био пиш живи. Да је било нешто са бар шест ствари које треба попунити, би пропо.
- Guest
- Post n°178
švicarska fabrika čokolade u ns počela da radi, nakačili ih na neku fuš trafo stanicu pa im se istopila i iscurila sva čokolada iz skladišta
- Post n°179
Neeee
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°181
По овом времену да се истопи чоколада?
Нешто си побркао.
Можда су се поквариле сировине јер није радио фрижидер.
Нешто си побркао.
Можда су се поквариле сировине јер није радио фрижидер.
- Guest
- Post n°182
pa sirova čokolada, ugl sve su sjebali.
država im dala 12 miliona eva i zemljište vredno 2 miliona, zaposliće 50ak ljudi
država im dala 12 miliona eva i zemljište vredno 2 miliona, zaposliće 50ak ljudi
- Post n°183
Erzsébet Biszak wrote:Neeee
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°184
Сирова чоколада?Turul madár wrote:pa sirova čokolada, ugl sve su sjebali.
И још у швајцарској фабрици?
- Guest
- Post n°185
verovatno je to bilo čokoladno mleko, ono ponekad bude tečno ako ne valja trafo stanica
- Post n°186
Ko ih jebe, u Sapcu im se to ne bi desilo
Šapcu je oteta fabrika čokolade.
Već dogovoreni i završeni međusobni sporazum sa švajcarskim investitorom za izgradnju fabrike čokolade „Beri kalebo“ u industrijskoj zoni Šapca poništen je, fabrika je preoteta i dodeljena Novom Sadu. Toliko o poštenoj kampanji za poštene izbore.
Švajcarski investitor već je dogovorio sa gradskim vlastima Šapca da kupi potrebno zemljište za svoju fabriku čokolade.
Naša država se umešala i učinila da Novi Sad pokloni svoje zemljište Švajcarcima kako bi ih prisilio da se iz Šapca presele u Novi Sad.
Od početne skoro simbolične subvencije od 200.000 evra za 50 zaposlenih koja je već bila prihvaćena od strane investitora, država Srbija sada daje Švajcarcima čitavih 12 miliona evra kako bi ih privolela da svoju fabriku umesto u Šapcu izgrade u Novom Sadu. Znači bez obzira što Švajcarci nisu ništa tražili država im daje neverovatnih 240.000 evra po zaposlenom.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°187
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°188
Zlo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°189
Političar pedofil o kojem Igor Jurić ima informacije je Dragan Marković Palma Jagodinski kriminalac i lokalni moćnik!!!?
— Mилош Тимотијевић (@TimotijevicSRB) June 7, 2020
Zato Jurić ne sme javno da kaže ime jer bi onda bio ŽIVOTNO UGROŽEN... pic.twitter.com/EEzHOk85rJ
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°190
palma nakaza i pedofil?
što bi reko bata kankan JA SAM ŠOKIRAN!
što bi reko bata kankan JA SAM ŠOKIRAN!
- Post n°191
https://www.danas.rs/drustvo/igor-juric-postoje-svedoci-pedofilije-u-jagodini/
_____
- Post n°192
Bem ti, ono sto mi najmanje verovatno zvuci, pokaze se kao istina. Fejspalmovao sam kad je Marinika to pominjala u Utisku nedelje, mislio sam da lupeta. Jos mi je ludje zvucao Juric sa politicarem-pedofilom
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°193
Mihajlović: Strašno ako je Tepić znala za zlostavljanja i podvođenja, a ćutala
Potpredsednica Vlade i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović izjavila je da je sramotno i strašno ako je Marinika Tepić znala za slučajeve zlostavljanja i podvođenja devojaka, a da je o tome je ćutala.
Prvi put čujem za slučajeve koje Marinika navodi, ali pozivam je još jednom da ako zna za to, neka prijavi nadležnim institucijama, umesto što tako osetljivu temu koristi za svoje politikanstvo i skupljanje poena, navela je Mihajlović u pisanoj izjavi.
Ona je istakla da je to nedopustivo i pogrešno, dodavši da se postavlja i pitanje njenog saučesništva.
Ako je Marinika znala već neko vreme za to, zašto nije prijavila, a ako ćutite o nekom krivičnom delu, zar ne postajete time saučesnik, upitala je Mihajlović.
Ona je podsetila da je država u poslednjih nekoliko godina unapredila zakone i strateški okvir u oblasti rodne ravnopravnosti, po čemu je prepoznata i globalno, posebno u pogledu sprečavanja nasilja nad ženama i devojčicama.
Nadležne institucije su tu i rade svoj posao. Stalno pozivamo žene i javnost da prijave nasilje, jer to nije privatna stvar već pogađa celo društvo. I stoga, gospođo Tepić, ukoliko imate bilo kakva saznanja, prijavite institucijama koje će te navode da istraže i pomozite ženama, umesto što ih zloupotrebljavate i manipulišete. Sramota je da koristite ovu temu za svoje političke ciljeve i osvajanje kandidature za predsedničkog kandidata opozicije, rekla je Mihajlović.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°194
Imam rodbinu u Jagodini moracu da se raspitam
- Post n°195
Meni Marinikina prica nije zvucala neuverljivo, naprotiv - zvucalo je da vec ima sve informacije, a vrv i svedoka u steku (sto se ispostavilo tacnim).
Juric se ispalio sa tim "pedofilom", jer ovo, ocekivano, nije pEdOfiLijA, nego mnogo ocekivanija i tipicnija zloupotreba polozaja, ucena, podvodjenje i zlostavljanje. Ali je svakako dobro sto je podrzao Mariniku.
Da se ne pominje i Srdjan Kopernikus, jos bi moglo da legne SNSu kao kec na deset da proreseta koalicione, ali ovako moze da se i za njih zakomplikuje.
Juric se ispalio sa tim "pedofilom", jer ovo, ocekivano, nije pEdOfiLijA, nego mnogo ocekivanija i tipicnija zloupotreba polozaja, ucena, podvodjenje i zlostavljanje. Ali je svakako dobro sto je podrzao Mariniku.
Da se ne pominje i Srdjan Kopernikus, jos bi moglo da legne SNSu kao kec na deset da proreseta koalicione, ali ovako moze da se i za njih zakomplikuje.
_____
- Post n°196
ficfiric wrote:Mihajlović: Strašno ako je Tepić znala za zlostavljanja i podvođenja, a ćutala
Potpredsednica Vlade i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović izjavila je da je sramotno i strašno ako je Marinika Tepić znala za slučajeve zlostavljanja i podvođenja devojaka, a da je o tome je ćutala.
Prvi put čujem za slučajeve koje Marinika navodi, ali pozivam je još jednom da ako zna za to, neka prijavi nadležnim institucijama, umesto što tako osetljivu temu koristi za svoje politikanstvo i skupljanje poena, navela je Mihajlović u pisanoj izjavi.
Ona je istakla da je to nedopustivo i pogrešno, dodavši da se postavlja i pitanje njenog saučesništva.
Ako je Marinika znala već neko vreme za to, zašto nije prijavila, a ako ćutite o nekom krivičnom delu, zar ne postajete time saučesnik, upitala je Mihajlović.
Ona je podsetila da je država u poslednjih nekoliko godina unapredila zakone i strateški okvir u oblasti rodne ravnopravnosti, po čemu je prepoznata i globalno, posebno u pogledu sprečavanja nasilja nad ženama i devojčicama.
Nadležne institucije su tu i rade svoj posao. Stalno pozivamo žene i javnost da prijave nasilje, jer to nije privatna stvar već pogađa celo društvo. I stoga, gospođo Tepić, ukoliko imate bilo kakva saznanja, prijavite institucijama koje će te navode da istraže i pomozite ženama, umesto što ih zloupotrebljavate i manipulišete. Sramota je da koristite ovu temu za svoje političke ciljeve i osvajanje kandidature za predsedničkog kandidata opozicije, rekla je Mihajlović.
Kakvo djubre od zene.
_____
- Guest
- Post n°198
i jednoj i drugoj se jebe za čega god se dohvate, samo gledaju svoje bahate interese
- Post n°199
Malo ti je glup komentar. Ustvari, poprilicno.
_____
- Post n°200
ja ne sumnjam u marinikinu priču, ni malo
no, ne radi se o tome, već o načinu na koji se ove priče, ako je nekom stalo do žrtava, obrađuju.
svedok je nekonzistentan, prilično, a ono što je još veći problem što mu je ofrlje sakriven identitet,
pola jagodine zna o kome se radi.
neće se iz ovog izroditi ništa dobro, a biće na štetu žrtava
no, ne radi se o tome, već o načinu na koji se ove priče, ako je nekom stalo do žrtava, obrađuju.
svedok je nekonzistentan, prilično, a ono što je još veći problem što mu je ofrlje sakriven identitet,
pola jagodine zna o kome se radi.
neće se iz ovog izroditi ništa dobro, a biće na štetu žrtava