Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Sotir

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 8 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by Sotir Tue Apr 13, 2021 6:41 am

Фејк је, нема Сандуловића.
    А ни искусних кадрова Наде Костић и Бојана Димитријевића.
    паће

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 8 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by паће Tue Apr 13, 2021 11:35 am

disident wrote:
    Janko Suvar wrote:lose su organizivali anektu, mogao je pojedinac da glasa vise puta  Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 8 2348298330
    Realno odakle Radulu 1000 internet glasova  Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 8 2304934895

Формулар је био пиш живи. Да је било нешто са бар шест ствари које треба попунити, би пропо.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Apr 14, 2021 3:29 pm

švicarska fabrika čokolade u ns počela da radi, nakačili ih na neku fuš trafo stanicu pa im se istopila i iscurila sva čokolada iz skladišta
    bela maca

Post by bela maca Wed Apr 14, 2021 3:34 pm

Neeee

_____
    most of us probably not getting better
    but not getting better together
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Apr 14, 2021 3:34 pm

to je valjda samo probni rad, ali opet
    Sotir

Post by Sotir Wed Apr 14, 2021 3:39 pm

По овом времену да се истопи чоколада?
    Нешто си побркао. 

Можда су се поквариле сировине јер није радио фрижидер.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Apr 14, 2021 3:40 pm

pa sirova čokolada, ugl sve su sjebali. 

država im dala 12 miliona eva i zemljište vredno 2 miliona, zaposliće 50ak ljudi
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Apr 14, 2021 3:52 pm

Erzsébet Biszak wrote:Neeee

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 8 Source

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Sotir

Post by Sotir Wed Apr 14, 2021 4:02 pm

Turul madár wrote:pa sirova čokolada, ugl sve su sjebali. 
    Сирова чоколада? 
    И још у швајцарској фабрици?
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Apr 14, 2021 4:12 pm

verovatno je to bilo čokoladno mleko, ono ponekad bude tečno ako ne valja trafo stanica
    ficfiric

Post by ficfiric Wed Apr 14, 2021 4:21 pm

Ko ih jebe, u Sapcu im se to ne bi desilo Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 8 1844795956

Šapcu je oteta fabrika čokolade.

Već dogovoreni i završeni međusobni sporazum sa švajcarskim investitorom za izgradnju fabrike čokolade „Beri kalebo“ u industrijskoj zoni Šapca poništen je, fabrika je preoteta i dodeljena Novom Sadu. Toliko o poštenoj kampanji za poštene izbore.

Švajcarski investitor već je dogovorio sa gradskim vlastima Šapca da kupi potrebno zemljište za svoju fabriku čokolade.

Naša država se umešala i učinila da Novi Sad pokloni svoje zemljište Švajcarcima kako bi ih prisilio da se iz Šapca presele u Novi Sad.

Od početne skoro simbolične subvencije od 200.000 evra za 50 zaposlenih koja je već bila prihvaćena od strane investitora, država Srbija sada daje Švajcarcima čitavih 12 miliona evra kako bi ih privolela da svoju fabriku umesto u Šapcu izgrade u Novom Sadu. Znači bez obzira što Švajcarci nisu ništa tražili država im daje neverovatnih 240.000 evra po zaposlenom.

_____

Uprava napolje!

disident

Post by disident Mon Apr 19, 2021 2:47 pm

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Apr 19, 2021 2:56 pm

Zlo.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

ficfiric

Post by ficfiric Mon Apr 19, 2021 3:15 pm

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Apr 19, 2021 3:42 pm

palma nakaza i pedofil? 

što bi reko bata kankan JA SAM ŠOKIRAN!
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Apr 19, 2021 5:19 pm

https://www.danas.rs/drustvo/igor-juric-postoje-svedoci-pedofilije-u-jagodini/

_____

ficfiric

Post by ficfiric Mon Apr 19, 2021 5:27 pm

Bem ti, ono sto mi najmanje verovatno zvuci, pokaze se kao istina. Fejspalmovao sam kad je Marinika to pominjala u Utisku nedelje, mislio sam da lupeta. Jos mi je ludje zvucao Juric sa politicarem-pedofilom

_____

Uprava napolje!

ficfiric

Post by ficfiric Mon Apr 19, 2021 5:28 pm

Mihajlović: Strašno ako je Tepić znala za zlostavljanja i podvođenja, a ćutala

Potpredsednica Vlade i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović izjavila je da je sramotno i strašno ako je Marinika Tepić znala za slučajeve zlostavljanja i podvođenja devojaka, a da je o tome je ćutala.

Prvi put čujem za slučajeve koje Marinika navodi, ali pozivam je još jednom da ako zna za to, neka prijavi nadležnim institucijama, umesto što tako osetljivu temu koristi za svoje politikanstvo i skupljanje poena, navela je Mihajlović u pisanoj izjavi.

Ona je istakla da je to nedopustivo i pogrešno, dodavši da se postavlja i pitanje njenog saučesništva.

Ako je Marinika znala već neko vreme za to, zašto nije prijavila, a ako ćutite o nekom krivičnom delu, zar ne postajete time saučesnik, upitala je Mihajlović.

Ona je podsetila da je država u poslednjih nekoliko godina unapredila zakone i strateški okvir u oblasti rodne ravnopravnosti, po čemu je prepoznata i globalno, posebno u pogledu sprečavanja nasilja nad ženama i devojčicama.

Nadležne institucije su tu i rade svoj posao. Stalno pozivamo žene i javnost da prijave nasilje, jer to nije privatna stvar već pogađa celo društvo. I stoga, gospođo Tepić, ukoliko imate bilo kakva saznanja, prijavite institucijama koje će te navode da istraže i pomozite ženama, umesto što ih zloupotrebljavate i manipulišete. Sramota je da koristite ovu temu za svoje političke ciljeve i osvajanje kandidature za predsedničkog kandidata opozicije, rekla je Mihajlović.

_____

Uprava napolje!

kapetanm

Post by kapetanm Mon Apr 19, 2021 5:30 pm

Imam rodbinu u Jagodini moracu da se raspitam
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Apr 19, 2021 5:34 pm

Meni Marinikina prica nije zvucala neuverljivo, naprotiv - zvucalo je da vec ima sve informacije, a vrv i svedoka u steku (sto se ispostavilo tacnim).

Juric se ispalio sa tim "pedofilom", jer ovo, ocekivano, nije pEdOfiLijA, nego mnogo ocekivanija i tipicnija zloupotreba polozaja, ucena, podvodjenje i zlostavljanje. Ali je svakako dobro sto je podrzao Mariniku.

Da se ne pominje i Srdjan Kopernikus, jos bi moglo da legne SNSu kao kec na deset da proreseta koalicione, ali ovako moze da se i za njih zakomplikuje.

_____

Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Apr 19, 2021 5:36 pm

ficfiric wrote:
    Mihajlović: Strašno ako je Tepić znala za zlostavljanja i podvođenja, a ćutala

Potpredsednica Vlade i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović izjavila je da je sramotno i strašno ako je Marinika Tepić znala za slučajeve zlostavljanja i podvođenja devojaka, a da je o tome je ćutala.

Prvi put čujem za slučajeve koje Marinika navodi, ali pozivam je još jednom da ako zna za to, neka prijavi nadležnim institucijama, umesto što tako osetljivu temu koristi za svoje politikanstvo i skupljanje poena, navela je Mihajlović u pisanoj izjavi.

Ona je istakla da je to nedopustivo i pogrešno, dodavši da se postavlja i pitanje njenog saučesništva.

Ako je Marinika znala već neko vreme za to, zašto nije prijavila, a ako ćutite o nekom krivičnom delu, zar ne postajete time saučesnik, upitala je Mihajlović.

Ona je podsetila da je država u poslednjih nekoliko godina unapredila zakone i strateški okvir u oblasti rodne ravnopravnosti, po čemu je prepoznata i globalno, posebno u pogledu sprečavanja nasilja nad ženama i devojčicama.

Nadležne institucije su tu i rade svoj posao. Stalno pozivamo žene i javnost da prijave nasilje, jer to nije privatna stvar već pogađa celo društvo. I stoga, gospođo Tepić, ukoliko imate bilo kakva saznanja, prijavite institucijama koje će te navode da istraže i pomozite ženama, umesto što ih zloupotrebljavate i manipulišete. Sramota je da koristite ovu temu za svoje političke ciljeve i osvajanje kandidature za predsedničkog kandidata opozicije, rekla je Mihajlović.

Kakvo djubre od zene.

_____

Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Apr 19, 2021 5:38 pm

misliš kakva đubrad od žena
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Apr 19, 2021 5:39 pm

i jednoj i drugoj se jebe za čega god se dohvate, samo gledaju svoje bahate interese
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Apr 19, 2021 5:42 pm

Malo ti je glup komentar. Ustvari, poprilicno.

_____

plachkica

Post by plachkica Mon Apr 19, 2021 5:58 pm

ja ne sumnjam u marinikinu priču, ni malo
    no, ne radi se o tome, već o načinu na koji se ove priče, ako je nekom stalo do žrtava, obrađuju.
    svedok je nekonzistentan, prilično, a ono što je još veći problem što mu je ofrlje sakriven identitet,
    pola jagodine zna o kome se radi.

neće se iz ovog izroditi ništa dobro, a biće na štetu žrtava

Post by Sponsored content

Current date/time is Sun Nov 10, 2024 4:19 am