Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

паће

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 5 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by паће Thu Feb 20, 2020 9:51 am

Utvara wrote:3000 квадрат? Да то није мало много?

Е, кад ти се некретнинац зове на енглеском, још је и мало.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 5 Empty Re: Srbija kao takva, dakle mimo Vučića

Post by beatakeshi Thu Feb 20, 2020 10:13 am

Poprilično se promenila socijalno-klasna struktura (Kolumbo), tako da ne sumnjam da će se naći fiktivni ili stvarni kupac. 
    Čuvajte svetinje i simbole.
    Edit - oglas je na potpuno pogrešnom topiku
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jun 09, 2020 10:00 pm

https://twitter.com/borabora256/status/1270434179403177987
    Bora Savić
    @borabora256
    ·
    42m
    počeću od kraja, danas sam centru za socijalni rad grada Subotice, morao da vratim moju tek usvojenu ćerku zbog proceduralne greške koju su napravili radnici centra. Naime, u zakonu o usvajanju stoji da maksimalna starosna granica između usvojitelja i usvojenika ne sme da pređe

45 godina. Supruga se u tu granicu ne uklapa, dok su moje godine ok. Tumačenje centra je bilo da je to dovoljno i da ne mora da se ide na odobrenje ministra koje se u tim slučajevima daje. Tako da je L u našu kuću došla u oktobru mesecu na period prilagođavanja. Za tih 6 meseci

mi smo uspeli da formiramo porodicu, nije bilo lako, ali smo uspeli. Konačno usvojenje je realizovano 15 maja i mi smo postali zakoniti L roditelji. Posle čina usvojenja ministarstvo proverava predmet i uočava ove proceduralne greške i nalaže da se predmet ispita. Mi o tome ne

znamo ništa, da bi nas juče pozvali iz Centra i rekli da su dobili nalog da dođu po dete i da imaju rešenje o tome čudeći se kako to nama nije dostavljeno. Danas smo ceo dan pregovarali i na kraju propustili pod pritiscima jer nismo želeli da nam policija otima dete. Naš advokat

smatra da je to rešenje nezakonito jer usvajanje može da se poništi jedino tužbom, a ne nekim rešenjem, a još veći problem je što mi naš primerak nismo dobili. Ko vodi računa o interesu deteta ako se ono posle 8 meseci odvaja od nas i vraća u hraniteljsku porodicu, sa realnom

opasnošću da se nama ne vrati nikad. Sve  zbog toga što neko nije uradio svoj posao kako treba i zatražio potpis ministra kada je trebalo. Ovo se neće završiti ovako.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Jun 09, 2020 10:11 pm

a još veći problem je što mi naš primerak nismo dobili

nisu trazili resenje???
    bjesomučje

Post by bjesomučje Wed Jun 10, 2020 12:02 am

verovatno resenje o postavljanju privremenog staratelja. u sustini jos nije gotovo. to svakako mora da se resi na sudu. traljavi centar.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Jun 18, 2020 11:21 pm

“Bio je predsednik opštine i narodni poslanik i šta god da je neko od njega tražio on je za uzvrat tražio ili novac ili neke druge usluge. Tačnije, primoravao je žene da legnu sa njim. Ima mnogo slučajeva za koje ja znam, a nekoliko puta sam čak bio prisutan gde mi se zgadio život”, kaže Vidojević.
    Potom je prepričao situaciju u kojoj je jedna maloletnica otišla u krevet sa Jutkom kako više ne bi imala jedinicu iz matematike.

“Recimo, jedna situacija u njegovom lokalu, u piceriji “Hani”, sa direktorkom jedne škole je imao razgovor da jednoj devojčici popravi keca iz matematike. Kao, on će to sredi. Posle sam video tu istu maloletnicu kako odlazi sa njim na sprat. Takođe, jedna prijateljica mi je rekla da je slala svoje dete da mu pomogne nešto u kancelariji, a kada je devojčica stigla, on joj je tražio da spava s njim. Ta moja prijateljica se odmah obukla kada je saznala za to i otišla kod njega i rekla mu: “Ne diraj mi dete, evo ja ću spavati sa tobom, nju mi ne maltretiraj.”

Vidojević ističe da je bilo i žena koje su htele da imaju seks sa njim kako bi imale uspeha u karijeri.

“Neke su legle sa njim, pa se posle zaposlile u Opštinskoj upravi. Ima sijaset slučajeva. Plaše ga se ljudi, niko nije hteo javno da istupi, ovo je mala sredina, a on je bio na funkciji. Neko podlegne, neko je psihički jači… Ja sam ga prijavio još 2003. godine… Mislim da je on bolestan čovek i da je za neku ozbiljniju analizu. Trebalo bi da se pregleda”, ističe Vidojević.
    ...

On kaže da je celo mesto u strahu od Jutke, jer su, kako tvrdi, svi zavisni od njega. Kada neko ne bi hteo da ga posluša, priča Dragan Vidojević, on bi mu smestio otkaz ili mu se svetio na druge načine.
    ...

“On je toliko novca pribavio, ceo Brus je stavio u svoju službu. Pare  iz leglalnih tokova prebacuje na svoje račune preko jedne firme koja vozi buldožere. Umesto da pomaže građanima, mi svi radimo za njega i njegov kapital se meri milionima.  Čak se vodi krivična prijava protiv utaje poreza.  On je vrlo spretan u tim mahinacijama, pa je svoju imovinu prebacio na šuraka, pa je taj dečko umro od srca, a taj drugi rođak na kojeg je prebacivao imovinu je uzeo konpac i obesio se. Oko njega jednostavno svi stradaju”, kaže Vidojević.
    ...

https://nova.rs/hronika/majke-molile-jutku-da-spava-sa-njima-da-im-ne-dira-cerke/

Evo ne znam, kakvi su to ljudi dole, realno treba im bukvalno srati u usta. Ovo nisu nikakvi "institucionalni" fejlovi i "što ga neko ne uhapsi", to je bukvalno život.

Onaj ubio sebe umesto da ubije Jutku, gomila muškaraca što im je verovatno jebao žene ili ćerke nosi njegove majice ispred suda, iskreno ko ih jebe, trulež jedan.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Jun 18, 2020 11:26 pm

Ja ne razumem kako se niko od tih ljudi ne odseli 50 km dalje gde Jutka nije niko i nista. Ima i tamo neki drugi SNS gmaz, ali koji ne zlostavlja zene.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Jun 18, 2020 11:54 pm

To se zove raspad u kojem zivimo. Taj narod je bukvalno lobotomiziran.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Fri Jun 19, 2020 12:46 am

Bendegúz Somogyi wrote:

Evo ne znam, kakvi su to ljudi dole, realno treba im bukvalno srati u usta. Ovo nisu nikakvi "institucionalni" fejlovi i "što ga neko ne uhapsi", to je bukvalno život.

Onaj ubio sebe umesto da ubije Jutku, gomila muškaraca što im je verovatno jebao žene ili ćerke nosi njegove majice ispred suda, iskreno ko ih jebe, trulež jedan.
    +1

_____
    ????
    ficfiric

Post by ficfiric Fri Jun 19, 2020 9:10 am

To je slicno onome u Aleksincu gde ljudi dolaze pred sud da vredjaju coveka kome je sin (koga je sigurno vecina poznavala od rodjenja) izgoreo na njihove oci

_____

Uprava napolje!

nalog sa ženinog laptopa

Post by nalog sa ženinog laptopa Fri Jun 19, 2020 1:37 pm

Erős Pista wrote: Jutka nije niko i nista. 

e moj filozofe....

_____
    THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at 
    speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and 
    sun. People have visited the moon, we have sent space probes to 
    all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are 
    picked up by children in the nursery.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Jun 19, 2020 1:38 pm

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 5 3579118792 Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 5 3579118792

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Fri Jun 19, 2020 8:32 pm

Tim malim mestima po Srbiji nema spasa. Odatle je pobegao svako sa iole lične inicijative. Ostali su samo oni najpasivniji, sa kojima možeš da radiš šta hoćeš, samo ako si vlast. To je svet koji, na neki preverzan način, uživa u svojoj bedi - materijalnoj, ali pre svega duhovnoj. A bilo ko ko pokuša da se iole  izdigne iznad toga, naići će na svirepu mržnju. Takvi pre ili kasnije moraju da beže. Ovu Lukićku oni sigurno mrze daleko više nego Jutku.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    disident

Post by disident Sun Jun 21, 2020 2:52 pm

Zasto su javne licnosti u srbiji maloumni beskicmenjaci i ko je doticni?

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete

Post by beatakeshi Tue Jun 23, 2020 11:52 pm

(Načelno se ne slažem sa naslovom topika, ali o tome drugi put).
    Dugo nisam imao utisak da nam se društvo, i struktura i sistem (kakav - takav) raspadaju. Podseća me, po mom unutrašnjem osećaju/utisku, raspoloženju, na 1993. Ili još preciznije, 1992.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jun 30, 2020 4:10 pm

Dobre fotke

Solus_Rex

Post by Solus_Rex Tue Jun 30, 2020 4:18 pm

Jedna moguća distopija prema predviđanju Žaka Tatija.
    Godina 1967.

Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 5 Ville_playtime-034
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sun Jul 26, 2020 2:22 am

Opcija besplatne dostave više ne postoji za Srbiju kada su u pitaju platforme Aliekspresa i Alibaba. Recimo, garderoba za decu, za koju se ranije plaćala poštarina od nekoliko dolara sada iznosi čak 70 ili makar nekoliko desetina dolara.
    Efektiva, organizacija potrošača, objavila je da su ove kompanije prestale da isporučuju robu za Srbiju zbogmasovnih krađa paketa koje su se dešavale u Pošti Srbije.

_____
    ????
    ♏

Post by ♏ Sun Jul 26, 2020 8:48 am

Pa mesecima je već tako, a u godinama pre toga je drastično rastao procenat misteriozno izgubljenih paketa, produžavala se količina vremena koju pošiljka provede na carini i opadala prosečna vrednost actually otvaranih i carinjenih džidžabidža. Uostalom, uvozničke konglomerate i mobsterske carinarnice treba preorati, kome smeta čelično package tracking prijateljstvo?
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Jul 26, 2020 9:33 am

Realno za Garijevu septicku jamu
    plachkica

Post by plachkica Sun Jul 26, 2020 1:39 pm

https://www.thedailybeast.com/berkeley-nuclear-security-professor-jasmina-vujics-bizarre-side-gig-is-far-right-serbian-activist?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Berkeley Nuke Prof’s Side Gig: Far-Right Serbian Activist
    disident

Post by disident Sun Jul 26, 2020 1:48 pm

https://www.kurir.rs/crna-hronika/3503809/isti-voz-imao-dve-nesrece-u-jednom-danu-teretnjak-koji-se-sudario-kod-sapca-i-usmrtio-bracni-par-ponovo-udario-u-auto

ukleti voz  Srbija kao takva, dakle mimo Vučića - Page 5 1848198029

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Jul 26, 2020 1:51 pm

Na političkom kompasu razumljivom američkom čitaocu Dveri su malo levlje od republikanskog mejnstrima. Malo više levo.

Ovo je neka ovdašnja kuhinja ("experts") i tamošnje interno ("source") prepucavanje.
    plachkica

Post by plachkica Sun Jul 26, 2020 1:54 pm

mujanović se pominje
    ćaća

Post by ćaća Sun Jul 26, 2020 2:08 pm

Naravno, to mu je posao.

Post by Sponsored content

Current date/time is Wed Nov 13, 2024 2:06 am