Bendegúz Somogyi wrote:Mór Thököly wrote:Jel imaju oni brojeve da to blokiraju? Ali da se cuje zasto je blokirano.
Pa svaka zemlja može da blokira otvaranje poglavlja, ne trebaju tu neke brojke.
To znam, ali tu stvari drugacije funkcionisu.
Bendegúz Somogyi wrote:Mór Thököly wrote:Jel imaju oni brojeve da to blokiraju? Ali da se cuje zasto je blokirano.
Pa svaka zemlja može da blokira otvaranje poglavlja, ne trebaju tu neke brojke.
Dejan Petković, ratni invalid, "heroj s Košara", mesecima je sa saborcima protestovao u šatoru pred Skupštinom, a sad... pic.twitter.com/8H88C9pA49
— predrag popovic (@popovic_predrag) June 22, 2020
Bendegúz Somogyi wrote:Meni je prva pomisao to da su ljudi užasno intelektualno zapušteni i da bi trebala da postoji neka forma "radničkih univerziteta" ili čega već, za opismenjavanje odraslih. Duboko je potonuće u tužni fokus na svoj kratkoročni interes koji je pritom samo odraz beznađa i bespomoćnosti.
Летећи Полип wrote:Godina farme, tabloida i Marića čine svoje. A i ovo o čemu Sima priča.
Janko Suvar wrote:bicemo mi blokirani zato sto necemo teramo vlahe da budu rumuni, nema ta stvar nikakve veze sa demokracijom.
erős paprika wrote:nema cirjakovica?
Gordana Čomić: Gotovo je s mojom političkom borbom
Gordana Čomić, dugogodišnja poslanica DS, koja je na izborima bila na listi UDS, kaže da je zbog loših izbornih rezultata rešila da okonča svoju političku borbu.
- Zaslužen neuspeh, samo je naša odgovornost što nismo rečima o evropskoj Srbiji umeli dopreti do ljudi, a istraživanja su ukazivala na ovakav ishod. Prestaje moja javna, institucionalna i politička odgovornost i ostaje samo privatna i lična za podršku evropskoj Srbiji i demokratiji - rekla je Čomićeva za Espreso.
Mór Thököly wrote:erős paprika wrote:nema cirjakovica?
Neparna epizoda
Mór Thököly wrote:"protestovao"
pa dobro tvoje je pravo da mislis da je moje misljenje pogresno ili sta god, ali stvarno ni na koji nacin nije sovensko.Marius Lăcătuș wrote:Janko Suvar wrote:bicemo mi blokirani zato sto necemo teramo vlahe da budu rumuni, nema ta stvar nikakve veze sa demokracijom.
a zašto moraš povremeno da zasereš sve ovakvim glupim šovenskim ispadima