A od vikenda mora i eskivaža za #Besa.
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) November 27, 2021
Klačarizam dana 2
Poll
Koj Klačar?
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 1 ]
- [17%]
- [ 1 ]
- [17%]
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 2 ]
- [33%]
- [ 2 ]
- [33%]
- [ 0 ]
- [0%]
Poll closed
- Post n°751
Re: Klačarizam dana 2
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°752
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°753
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°755
- Post n°756
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°757
.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°758
- Post n°759
SPREČAVALI DOLAZAK NAPREDNJAKA U BEOGRAD!
— Detektor laži (@LaziDetektor) November 28, 2021
Nikola Tomić postavio suštinsko pitanje:
"Zašto su blokirali saobraćajnice baš na dan Izborne skupštine SNS-a? Zašto nisu danas ili u petak organizovali? ZAŠTO SU SPREČAVALI AUTOBUSE (sa članovima SNS-a) DA DOĐU U BEOGRAD?" pic.twitter.com/27h9axmc9g
_____
- Post n°760
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°762
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°763
prvi put nakon 100g jedan interesantan tv razgovor (bez SSS kampera) ne samo N1 već sveukupno elektronskim medijima: @SlobaGeorgiev i @TomiccNikola koji mogu da ne misle isto, ali razgovaraju zanimljivo i napeto i korektno uz brilijantnu moderaciju najbolje️ @marija_antic pic.twitter.com/l4nY2fzr8L
— Zlatko Crnogorac (@pravac_hamburg) November 28, 2021
godine nam nažalost nisu saveznici. zato i postoji džordž kluni da pokupi taj šnjur
— Zlatko Crnogorac (@pravac_hamburg) November 28, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°764
porfirije_patrijarh
Јуче сам са тугом пратио, како су међу нама, припадницима истог народа, али и грађанима Србије, независно од тога ком народу припадају, избили физички сукоби.
На самом уласку у божићни пост, бијемо се међусобно песницама, моткама, каменујемо аутобусе, разбијамо главе једни другима, уништавамо имовину.
Не желим да анализирам шта је повод, а шта прави узрок сукоба; ни ко је крив, а ко је невин.
Они који стварају конфликте и управљају кризама и сукобима у свету, али исто тако и они који код нас поларизују, деле и сваку тему политизују да би стварали раздоре из себичних, парцијалних интереса, све то добро знају.
Могу само да молим све, да апелујем, да чувамо једни друге, а не да се бијемо. Свако је свакоме потребан. Не можемо једни без других. Свако да поштује свакога, на то нас Бог позива.
Молим се Богу да у данима божићног поста своје мисли, жеље и молитве Христу Богу, једином миротворцу, усмеримо ка општем добру, разумевању, љубави и поштовању према ближњем, без обзира на чињеницу да су нам, по природи ствари, идеолошки, социолошки, политички и сваки други ставови различити.
Период поста, у који смо закорачили нас подсећа и позива на неопходни мир. Међутим, морамо знати да се истински мир не може постићи без помирења и мира са Богом, то јест, без труда да, колико год је могуће живимо у складу са Христовим, јеванђелским системом вредности, које су сажете у тајни двоједине љубави, према Богу и према ближњем, што значи према сваком човеку. Морамо знати да немири, ма колико хтели да донесу мир, неумитно производе нове и нове немире.
У том смислу, мир са Богом истовремено и безусловно подразумева ограничавање свога егоизма, самољубља, себичности, нетрпељивости, искључивости, једном речју ограничавање своје појединачне воље, и пружање права и простора другоме да изражавајући своју слободу и своје дарове и способности, на миран, цивилизован и демократски начин допринесе добру по свим питањима од општег значаја, како за садашњост тако и за будућност народа и државе.
Са ових неколико мисли желим срећан и благословен божићни пост, који нас води миру који јесте Христос међу нама.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°765
Летећи Полип wrote:Ali zasto ih N1 zove kada je jasno da su kupljeni?
zato što je n1 ideološki isto smeće, na brani usa/eu imperijalizma i kolonijalizma?
- Post n°766
Nedelja za prepakivanje letnjih stvari, depra dan u godini. pic.twitter.com/zCLBQgRnJM
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) November 28, 2021
Nedelja je dan i za gospoštinu od cvekle pic.twitter.com/26nykprtlf
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) November 28, 2021
_____
- Post n°768
ficfiric wrote:porfirije_patrijarh
Јуче сам са тугом пратио, како су међу нама, припадницима истог народа, али и грађанима Србије, независно од тога ком народу припадају, избили физички сукоби.
На самом уласку у божићни пост, бијемо се међусобно песницама, моткама, каменујемо аутобусе, разбијамо главе једни другима, уништавамо имовину.
Не желим да анализирам шта је повод, а шта прави узрок сукоба; ни ко је крив, а ко је невин.
Они који стварају конфликте и управљају кризама и сукобима у свету, али исто тако и они који код нас поларизују, деле и сваку тему политизују да би стварали раздоре из себичних, парцијалних интереса, све то добро знају.
Могу само да молим све, да апелујем, да чувамо једни друге, а не да се бијемо. Свако је свакоме потребан. Не можемо једни без других. Свако да поштује свакога, на то нас Бог позива.
Молим се Богу да у данима божићног поста своје мисли, жеље и молитве Христу Богу, једином миротворцу, усмеримо ка општем добру, разумевању, љубави и поштовању према ближњем, без обзира на чињеницу да су нам, по природи ствари, идеолошки, социолошки, политички и сваки други ставови различити.
Период поста, у који смо закорачили нас подсећа и позива на неопходни мир. Међутим, морамо знати да се истински мир не може постићи без помирења и мира са Богом, то јест, без труда да, колико год је могуће живимо у складу са Христовим, јеванђелским системом вредности, које су сажете у тајни двоједине љубави, према Богу и према ближњем, што значи према сваком човеку. Морамо знати да немири, ма колико хтели да донесу мир, неумитно производе нове и нове немире.
У том смислу, мир са Богом истовремено и безусловно подразумева ограничавање свога егоизма, самољубља, себичности, нетрпељивости, искључивости, једном речју ограничавање своје појединачне воље, и пружање права и простора другоме да изражавајући своју слободу и своје дарове и способности, на миран, цивилизован и демократски начин допринесе добру по свим питањима од општег значаја, како за садашњост тако и за будућност народа и државе.
Са ових неколико мисли желим срећан и благословен божићни пост, који нас води миру који јесте Христос међу нама.
Ja reko zabrinuce se za zdravlje ljudi, za zdravu zemlju i tako to...
- Post n°769
_____
- Post n°770
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°771
Turul madár wrote:kockastoglavi bosanci sve živo ceku kao cepanice za loženje
- Post n°772
_____
- Guest
- Post n°773
Uncle Baby Billy wrote:Turul madár wrote:kockastoglavi bosanci sve živo ceku kao cepanice za loženje
pa da, kao daj malo meze, ono sve naseku ko panjeve, paradajz salata je paradajz presečen napola
- Post n°774
ficfiric wrote:Nema sta da brine, bice kako bog bude zeleo
Bog na nebu jer:
[size=40]Блокада се десила само зато што је то Вучић дозволио да се то догоди![/size]
- Post n°775
(D. Mićunović, valjda)