Klačarizam dana 2
Poll
Koj Klačar?
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 1 ]
- [17%]
- [ 1 ]
- [17%]
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 2 ]
- [33%]
- [ 2 ]
- [33%]
- [ 0 ]
- [0%]
Total Votes: 6
Poll closed
Poll closed
- Post n°601
Re: Klačarizam dana 2
Kako to, dragi Klakere, da Danas, Nova, Vreme, NIN, N1, Nova S, iako neki među njima uopšte nisu previše skrupulozni glede stvari koje bi objavili radi tiraža, nikad nisu stavili Nestora na naslovnu stranu (u afirmativnom smislu), a režimski tabloidi to redovno rade? Reši nam taj rebus, veliki stručnjače za političku komunikaciju.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°602
Pa tiraži...to je taj sveprožimajući primitivizam, kakve to ima veze sa time ko je na vlasti...starlete, kurvaćetine, Nestor, ekskluzivne fotografije kriminalaca i polusveta...nemoral, sunovrat, narodna muzika, razumeš?
- Post n°603
Njega kad citam, imam osecaj kao kad posle neke teske svinjarije udjem na cz topic. Na primer, igrac rukama skine loptu sa gol linije a onda se obavezno javi neko da kao bivsi sudija hladno objasni zasto je sudija bio u pravu sto nista nije svirao. Nakon toga slede oni kojima je patkometrije preko glave i koji bi samo da uzivaju u fudbalu - Klacarijada
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°604
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°607
Odličan osvrt uvek dobre @AnicaTeleskovic i sjajni uvidi @Milica_Jevtic. https://t.co/bN7b6eVwBQ
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) August 23, 2021
Emisija je, treba li da naglasim, propagandno djubre. Uostalom, pogledahte, ako vec niste.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°608
Zamislite ovakvo pitanje, ali da se odnosi na ljude koji vam se politički dopadaju. A sad razmislite još jednom.
— Nikola Tomic (@TomiccNikola) August 24, 2021
Da, na vas 495 & counting mislim. pic.twitter.com/zxAF1Vmmy3
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°609
Strasno kakva nekultura dijaloga.
_____
- Post n°610
Jel DJV zna da je Kurti norveski drzavljanin? C,c,c...
- Post n°611
Krleta. DJV mi više ide na kurac, ali on je jedan od onih ljudi na koje batine nemaju nikakvo dejstvo. Samo bi se podigao, obrisao, i nastavio po starom.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°613
_____
- Post n°614
Ne huškaš, ne deliš, prepoznao je to i kovid pa si se izvukao:-).
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) August 25, 2021
Ćaskanje s taksistom.
_____
- Post n°617
Ovakvih primera je prilično a najviše kod ratnih zločina. Analiza sadržaja u vezi s ratnim zločinima bi pokazala da je individualna krivica brzo postala jedno veliko ništa.
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) August 25, 2021
Zasto je glup?
_____
- Post n°619
Dobjasni Novostima za Oluju. Ne znaju oni.
Kako je samo strog prema slabima, prema onima koji nemaji nikakvu moc, kako se hvata za svaku rec, kako ucitava, kako podmece, kako moralise. Samo prema vlastima meri svaku rec i poziva na smirenost i objektivnost, triputmerenjejednomsecenje itsl.
Bljesak, Oluja, Herceg Bosna..., ali je pad Čovićev politički dil s Dodikom. pic.twitter.com/e1gbsj61q6
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) August 26, 2021
Kako je samo strog prema slabima, prema onima koji nemaji nikakvu moc, kako se hvata za svaku rec, kako ucitava, kako podmece, kako moralise. Samo prema vlastima meri svaku rec i poziva na smirenost i objektivnost, triputmerenjejednomsecenje itsl.
_____
- Post n°620
sve sto kaze o regionalnoj politici a da nema direktno posledice po klijentelisticki sistem koga je deo je zapravo uzasno lako i jeftino izreci (njemu kao analiticaru-klijentu takvog sistema). ali prvenstveno mu sluzi kao predah od opterecujucih tema i nexus-a odnosa na srpskom tviteru i politici i u tom smislu tu moze da dozvoli sebi da bude ono sto inace nije.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°621
Za njega je to biznis, ne napadas jakog komintenta, a diktiras uslove manjem i periodicno mu seres. I toeto. Nikakve veze sa politikom to sto on radi nema. Kad se tako gleda, mnogo je jednostavnije. Za to sto mu se smeju ili pljuju - zabole ga.
- Post n°622
Vrv si u pravu. Meni je zanimljivo kako se pod Vucicem formira 1 "patriotski" NGO sloj, ljudi koji pocinju aktivno da brane drzavnu politiku i da napadaju iskljucivo konkurentske nacionalizme. To se desava ne direktno zbog nacionalizma, vec zbog onog neksusa odnosa u srpskoj politici, koji pominje Fare. Srpska politika u regionu se ne kritikuje jer bi to znacilo kritikovati Vucica, a to se ne sme. Ostaje regiomalna politika kao bezbedan ventil za "kriticki stav", a sigurno ne steti ni podeliti koji samar Vucicevim protivnicima, pa jos sa princopijelnih NGO pozicija.
Podsetimo se, takodje, da su Srbi u Hr vec neko vreme na Vucicevoj shit listi i jedini koji su odbili da poljube prsten i pridruze se lupetanju o "srpskom svetu".
Podsetimo se, takodje, da su Srbi u Hr vec neko vreme na Vucicevoj shit listi i jedini koji su odbili da poljube prsten i pridruze se lupetanju o "srpskom svetu".
_____
- Post n°623
Ne ne, pa naravno, to sve spada uono sto napisah. To sto je to moralni bankrot i sto dodatno, za koji cm ukopava celo drustvo - njih jednostavno uopste nije briga. Znas ono "drustveno-politicki radnik". E oni su drustveno-politicki preduzetnici.
- Post n°624
Da, da, slazem se.
_____
- Post n°625
Ja sam bila uvjerena da je on pisao ili bar davao izjave za Novosti, ali sad vidim da nije, Veran Matić ga je spominjao u svojim tekstovima.
Hvala Srbima u Hrvatskoj, imamo najbolji tjednik ever
Hvala Srbima u Hrvatskoj, imamo najbolji tjednik ever
_____
my goosebumps have goosebumps