Klačarizam dana 2
Poll
Koj Klačar?
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 1 ]
- [17%]
- [ 1 ]
- [17%]
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 2 ]
- [33%]
- [ 2 ]
- [33%]
- [ 0 ]
- [0%]
Poll closed
- Post n°576
Re: Klačarizam dana 2
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°577
- Post n°578
Ambasada u Japanu ovih dana odlična!
— Nikola Tomic (@TomiccNikola) August 3, 2021
S druge strane, konzulat u Gvadalahari šeruje tvitove sa izjavama državnih funkcionera, na ćirilici…
Marko Đurić def. treba da nađe boljeg fotografa.
Prvi utisci, bravo za listu!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°579
Zanimljivi su napadi na BO što je uradio politički logičnu stvar: hoćeš desni pol i desničarske glasove a gde drugo da budeš nego na onom mestu.
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) August 4, 2021
Misli s mora, odjava
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) August 4, 2021
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°580
A zašto Jeremija koji se takođe "hoće desni pol i desničarske glasove" ipak jbg nije bio "na onom mestu" (Vučićevom rektumu), to Klakerova logika ne može da objasni, a ionako nam se javlja s mora, zbogom žohari!
_____
- Post n°582
_____
- Post n°583
Ovo što pominješ je, mislim, zapravo najprisutnije na dr. mrežama, tj u “politički aktivnim” krugovima na mrežama. Mentalitet kakav ovde dominira ne susrećem u tzv RL, ljudi s kojima komuniciram, ili često ili random usput, imaju uglavnom vrlo nijansirana poglede na politiku itd
— Nikola Tomic (@TomiccNikola) August 5, 2021
Ta lenjost duha, ukalupljenost u masu kojom se osoba okruži, konformizam (tamo gde se tvrdi da ga nema i tamo gde ga otvoreno ima), strah da se izdvojiš od okruženja… sve to jako dominira u ponašanju većine i na mrežama. Ili bar većine koja se izdvaja svojom (hiper)aktivnošću
— Nikola Tomic (@TomiccNikola) August 5, 2021
Tačno plus pretačno
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) August 5, 2021
Znaš muke moje Zato instagram momenti samo
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) August 5, 2021
_____
- Post n°584
- Post n°585
Ali, neće to zanimati nikoga, ni ozbiljnije medije. Lakše je tražiti (lake) povode nego suštinske uzroke.
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) August 9, 2021
Možda neki drugi put, sad sam na moru Ali, ima dosta toga u pretrazi s njihovim imenima pa plus navijači, navijačko nasilje.
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) August 9, 2021
_____
- Post n°586
- Post n°587
Otuđenost mladih pripadnika radničke klase, devijacije samoupravnog socijalizma
Klasici socioloških zbornika iz sredine 80-ih
- Post n°588
_____
- Post n°589
- Post n°590
https://t.co/zODKlt090N pic.twitter.com/zpJVpHbmh5
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) August 11, 2021
Fale nam ideje.
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) August 11, 2021
A ideja da ljude prikažemo kao majmune?
Što da ne, genijalno. https://t.co/9wPLjltkxe pic.twitter.com/NsNFnZlY3u
Клачар открио мрдалице.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°591
Fale nam ideje.
I platforme. Nemoj mi ta dva razdvajat...
- Post n°592
klačar radi direktno za vučića, bata je samardžina ekipa, oni posredno rade za vučića,
gadeći opoziciju uglavnom.
- Post n°593
Pa da, protiv Izraela se bore teroristi, islamski ekstremisti, koje podržavaju mnogi na tzv tvrdoj levici, jer su u suštini antisemiti
— Nikola Tomic (@TomiccNikola) August 15, 2021
_____
- Post n°594
Pa, edukujte, nije zabranjeno. https://t.co/Qbw14GJ0Gi
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) August 16, 2021
_____
- Post n°595
Sta imamo u ovoj kratkoj recenici? Prvo, libertarijansko tupoumlje koje na zahtev za drzavnom akcijom odgovara prebacujuci odgovornost na pojedinca i privatnu inicijativu. Ali naravno, drugo i mnogo vaznije, ovo tupoumlje zapravo samo prikriva pravu agendu - vucicevsko, a zasto vi nesto ne uradite kad ste tolko pametni (nego samo kritikujete iz tople fotelje)?
Mrzi me da pretrazujem po starijim tvitovima, ali popularni Boki Kvacilo je puno hvalio uspehe nase vlasti u domenu vakcinacije, u vreme kada smo bili "lider u Evropi" po broju vakcinisanih, sad kad se pokazalo da smo kurac na biciklu koji nije u stanju da dobaci ni do 50% vakcinisanih uprkos tome sto ima vakcine, preslo se na ove doskocice - pa edukujte, nije zabranjeno.
Na ovakvim detaljima se vidi sva dubina i jadnost kolaboracije.
_____
- Post n°596
Više me iznerviraju nego Kon kad krene da luta od nemila do nedraga:-)
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) August 17, 2021
Kritizeri samo pljuju
_____
- Post n°597
Erős Pista wrote:Ali - nije zabranjeno. Kakav genije uvlakastva i udjigustva.Pa, edukujte, nije zabranjeno. https://t.co/Qbw14GJ0Gi
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) August 16, 2021
A lista lajkera k'o prepisana s Dnevnog tupana. Parun,Tomic, ona Mara...
_____
- Post n°598
Erős Pista wrote:Vec satima se divim ovom tvitu. Prokic je rekla da drzava nije uradila ni priblizno dovoljno da vakcinise ljude prvom i drugom dozim, da nemamo dovoljno vakcinisanih i da treba drzati edukacije na radnim mestima. Na to genije odgovara, pa edukuj, ko ti brani.
Sta imamo u ovoj kratkoj recenici? Prvo, libertarijansko tupoumlje koje na zahtev za drzavnom akcijom odgovara prebacujuci odgovornost na pojedinca i privatnu inicijativu. Ali naravno, drugo i mnogo vaznije, ovo tupoumlje zapravo samo prikriva pravu agendu - vucicevsko, a zasto vi nesto ne uradite kad ste tolko pametni (nego samo kritikujete iz tople fotelje)?
Mrzi me da pretrazujem po starijim tvitovima, ali popularni Boki Kvacilo je puno hvalio uspehe nase vlasti u domenu vakcinacije, u vreme kada smo bili "lider u Evropi" po broju vakcinisanih, sad kad se pokazalo da smo kurac na biciklu koji nije u stanju da dobaci ni do 50% vakcinisanih uprkos tome sto ima vakcine, preslo se na ove doskocice - pa edukujte, nije zabranjeno.
Na ovakvim detaljima se vidi sva dubina i jadnost kolaboracije.
Da, bravo.
- Post n°599
Oh, wait...
U 23.00 Tifa.
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) August 18, 2021
_____
- Post n°600
Video sam jutros Nestorov uradak u nekim novinama (da korona i nije neki veliki bauk), urlao bih od te količine bezobrazluka. Nikad više umrlih, čitave porodice prošle bede i nesreće i jedina poruka koju imaš je da to i nije bog zna šta strašno. More...
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) August 20, 2021
Guraju ga lake note, pitko, zavodljivo, prečice koje nudi jer su ljudi zabrinuti, tiraži...
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) August 20, 2021
_____