Bojan Klačar@BojanKlacar
Pošto hrabro aludiraš na neko saučesnoštvo, dobićeš priliku da i odgovoriš.
Branimir Kuzmanovic@BaneKuzmanovic
Moram da priznam, da mi je mnogo zabavno, kako uopšte nisi sporio korupcionašku Vladu koja je iznad svakog zakona, već samo svoje saučesništvo. Što mogu da razumem da te je pogodilo.
Sad kad smo to rešili, nisam siguran da DJB postupak tužbe zbog tvitera ima bilo kakvog smisla.
Bojan Klačar@BojanKlacar
Šta neko misli o vladi ili o nekom trećem, nije da me baš zanima Zabavno je da ti učitavaš neku tužbu, koju niko nije pomenuo ali još više da kao borac za demokratiju, kao borac za drugačije i pristojnije braniš etiketiranje ljudi, neistine i harasmente.
Branimir Kuzmanovic@BaneKuzmanovic
Mislim da si preskočio "razumem da te je pogodilo".
Ono "odgovaraćeš" u civilizovanom svetu obično znači tužbu, izvinjavam se ako sam pogrešno protumačio.
Ali "saučešništvo" nije ni bitno, ako je sa Vladom sve u redu. Samo mi bilo zabavno to skupa. Sad bježim, nije moja rasprava.
Bojan Klačar@BojanKlacar
Dobiti priliku da odgovori na tviteru znači da meni odgovori, jer me ke kvotovao pošto nema hrabrosti da pita već da prebaci harasment na svoj nalog. Koji tebe, na moje razočaranje, nije pogodio nego si kao neko ko ke drugačiji i bolji uzeo učešća u istom.
Klačarizam dana 2
Poll
Koj Klačar?
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 1 ]
- [17%]
- [ 1 ]
- [17%]
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 2 ]
- [33%]
- [ 2 ]
- [33%]
- [ 0 ]
- [0%]
Total Votes: 6
Poll closed
Poll closed
- Post n°251
Re: Klačarizam dana 2
Jbg, nismo ga dobro razumeli, nije mislio na tuzbu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°252
mislim da ga je mentalno razneo momirovic u vladi. sad se verovatno jede i razmislja gde se zajebo da nisu uzeli i njega u neko nadlezno ministarstvo, npr za ekologiju ili telekomunikacije.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°254
He flew too close to the Sun...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°255
Pričate o njemu kao da je umro.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°256
Летећи Полип wrote:Pričate o njemu kao da je umro.
Овако док се још расањујем, делује ми да му се још топи восак и губи перје, има још слободног пада, који уопште не боли док траје.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°257
Jos zanimljivije sta slika kaze. Stara kineska poslovica lepo kaze „slika govori vise od hiljadu reci“. pic.twitter.com/JD4W9yo7wC
— boterminator (@boterminatorVIP) October 27, 2020
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°258
До ње је она друга кинеска, "пас који лаје није допечен".
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°259
Toliko očekivanih stvari
Prvi korak, važan i očekivan. Za očekivati je pozitivan odgovor.
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) October 29, 2020
Uloga Dačića, očekivano, postaje ključna. https://t.co/MRzvKzkPS2
- Post n°260
Ključna
Uloga
Dačića.
Možda se Klačar zapravo zajebava.
Uloga
Dačića.
Možda se Klačar zapravo zajebava.
- Post n°261
Klačni me Klačni
— Uspeh Petrović (@UspehPetrovic) October 27, 2020
tom čmaru se primačni,
tu sada živiš
i resor da primiš
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°262
_____
- Post n°264
Na pitanje šta se desilo u Vranju i kako je došlo do toga da se glasa za manjinsku mađarsku stranku, odgovorio je da ne može da se jasno odredi da li je tu bilo pritisaka.
– Nevladine organizacije koje prate izbore, kakva je Cesid, prate izborne radnje samo na osnovu onoga što su videli ali ne mogu da utiču i intervenišu. Insistiramo na profesionalnosti i iznošenju argumenata, a posao političkih stranaka je da govore nešto što mi ne možemo jer mi ne možemo da govorimo stvari sa polititičkom konotacijom – rekao je Bojan Klačar.
_____
- Post n°265
_____
~~~~~
- Post n°266
On i Milanče A. kao Mija i Čkalja, a Sonja Liht RL Đukić.
- Post n°267
prate izborne radnje samo na osnovu onoga što su videli ali ne mogu da utiču i intervenišu.
Ово му дође као држач свеће, ал' да му је ушао восак у уши. Само оно што је видео, ништа није чуо, ништа напипао... и не може ништа.
Ал' какав језик... "само на основу оног што су видели али"... и сад чекаш неки изузетак, шта ипак мимо оног што су видели, која ту још основа има да се појави насупрот оном "само", кад оно јок, он о нечем десетом што ни не захтева "али". Могло је укратко "само прате и не могу да утичу", ал' јок, плачар па клачар, иде по броју речи а не количини смисла.
_____
- Post n°268
A kad mu se ucini da bi mogo nesto da vidi, okrene se na drugu stranu i sve ok.
_____
- Post n°271
Oni su tu samo da posmatraju, ne i da kažu šta su videli, jebi ga.
_____
~~~~~
- Post n°272
Летећи Полип wrote:Oni su tu samo da posmatraju, ne i da kažu šta su videli, jebi ga.
Profesionalizam.
Jedino je pitanje koja je profesija u pitanju...
- Post n°273
Direktor hoće da ima i neke posetioce u muzeju, što je iznenadilo mnoge.
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) November 1, 2020
_____
- Post n°274
Mora da uvede i choco-cookie latte onda, kako bismo mogli Bokiju da izmrvimo nešto u kafu.
- Post n°275
Može! Samo što nam je choco-cookie-ja nestalo još 1915-e, since when we've been using choco-cookie substitute...
_____