Klačarizam dana 2
Poll
Koj Klačar?
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 1 ]
- [17%]
- [ 1 ]
- [17%]
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 2 ]
- [33%]
- [ 2 ]
- [33%]
- [ 0 ]
- [0%]
Total Votes: 6
Poll closed
Poll closed
- Post n°101
Re: Klačarizam dana 2
A koji je drugi Markoni? Guljelmo?
- Post n°102
Valjda. Hu kerz.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°103
Test u Peščaniku o Klačaru je pokidao. :-) I ima super reach. Šalju mi ljudi sa svih strana.
- Post n°104
Svi ga potajno mrze
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°105
Ja ga ne "mrzim", on mi je vise 1 paradigma korumpirane i tupe propasti. Nije on SPS da ga "mrzim"
- Post n°106
Више у рангу нечег у шта угазиш и никако да сиђе с ђона.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°107
Mór Thököly wrote:Ja ga ne "mrzim", on mi je vise 1 paradigma korumpirane i tupe propasti. Nije on SPS da ga "mrzim"
Ma operative word je potajno. SPS moze da se mrzi i pljuje javno, a ovaj je ekipica pa kao nije red, a sbima je vec preko glave njegovih smatranja...
_____
- Post n°108
Erős Pista wrote:Mór Thököly wrote:Ja ga ne "mrzim", on mi je vise 1 paradigma korumpirane i tupe propasti. Nije on SPS da ga "mrzim"
Ma operative word je potajno. SPS moze da se mrzi i pljuje javno, a ovaj je ekipica pa kao nije red, a sbima je vec preko glave njegovih smatranja...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°109
Nego, pominjanje stotina glasaca SVM u Vranju me je nateralo da se podsetim tacnih cifara i jezivo je koliki je udeo kupljenih glasova.
Ukupno je glasalo 41 275 glasaca i SVM je "osvojio" 1 396 glasova.
To jest, pri kupovini glasova za jebenu Srpsku desnicu, 1396 puta je napravljena greska ili u zaokruzivanju ili u objasnjavanju sta treba da se zaokruzi. Ne znamo koliko cesto se ta greska desavala - da li je pogresio svaki drugi glasac koji je od njih dobio pare ili svaki peti...
Znaci, SD je iskesirala nekoliko hiljada glasaca i kad njima dodamo one koje su iskesirali ili na neki nacin ucenili SPS i SNS, ne vidim kako bismo mogli dobiti manju cifru od bar 20 000 kupljenih i ucenjenih od ukupno 41 275 koji su glasali.
Kada pricamo o tome kakvog kandidata treba da predlozi opozicija, ima li sanse Grigorije ili Bjela - ko god da se kandiduje, on moze da trazi glasove samo medju ovima koji za glas ne dobijaju kintu, ili ostanak na poslu. Moze bog otac da se kandiduje - na ovakvim "izborima" ne moze pobediti.
Ne vrede tu ni mediji, ni lokalni odbori. Seselj je imao prostora koliko je hteo, u tabloidima je imao mnogo vise pozitivnih tekstova nego negativnih a dobio je 687 glasova. Slican tretman je imao i Ceda i dobacio je do 57 glasova. Ni jedan ni drugi ne mogu ni prismrdeti onoj cifri do koje su ni krivi ni duzni dobacili Madjari
To jest, pri kupovini glasova za jebenu Srpsku desnicu, 1396 puta je napravljena greska ili u zaokruzivanju ili u objasnjavanju sta treba da se zaokruzi. Ne znamo koliko cesto se ta greska desavala - da li je pogresio svaki drugi glasac koji je od njih dobio pare ili svaki peti...
Znaci, SD je iskesirala nekoliko hiljada glasaca i kad njima dodamo one koje su iskesirali ili na neki nacin ucenili SPS i SNS, ne vidim kako bismo mogli dobiti manju cifru od bar 20 000 kupljenih i ucenjenih od ukupno 41 275 koji su glasali.
Kada pricamo o tome kakvog kandidata treba da predlozi opozicija, ima li sanse Grigorije ili Bjela - ko god da se kandiduje, on moze da trazi glasove samo medju ovima koji za glas ne dobijaju kintu, ili ostanak na poslu. Moze bog otac da se kandiduje - na ovakvim "izborima" ne moze pobediti.
Ne vrede tu ni mediji, ni lokalni odbori. Seselj je imao prostora koliko je hteo, u tabloidima je imao mnogo vise pozitivnih tekstova nego negativnih a dobio je 687 glasova. Slican tretman je imao i Ceda i dobacio je do 57 glasova. Ni jedan ni drugi ne mogu ni prismrdeti onoj cifri do koje su ni krivi ni duzni dobacili Madjari
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°110
Svi mrze tu aktivnu kolaboraciju civilnog sektora sa ovom poremećenom vlasti. Klačar i Milanče se ističu jer vole da se trte na televiziji (mada postoji velika razlika u njihovim apetitima) pa su personalizacija tog ponašanja, ali i mnogi drugi učestvuju u normalizaciji i relativizaciji svega što ovaj ološ radi.Erős Pista wrote:Svi ga potajno mrze
- Post n°111
Ofkors. Slazem se, Klacar je samo simbol za masovnu pojavu
_____
- Post n°112
ne znam za vas, ali mišljenja sam da je popularni boki kvačilo ovaj tekst primio sa jednim izuzetnim duševnim mirom i da bi bio spreman da ga izanalizira hladne glave - bez ostrašćenosti i skretanja u taj neki ekstremizam koji nikada nikome ništa dobro nije doneo. voleo bih da svrati i da prodiskutujemo, deluje mi da bi bio dobar plejmejker.
- Post n°113
Clutch ili ne, definitivno se pokazao kao igrač sa dobrim clock managementom, verujem da će pravovremeno osigurati trade i kada trenutna franšiza bude primorana da tankuje i krene u rebuilding.
- Post n°114
ficfiric wrote:Nego, pominjanje stotina glasaca SVM u Vranju me je nateralo da se podsetim tacnih cifara i jezivo je koliki je udeo kupljenih glasova.
Paunovic kaze manje vise isto sto i ti
Sada su bili neuporedivo uspešniji nego 2016. jer je njihov kandidat Aleksandar Vučić svakom biraču dodelio 100 evra posle vanrednog stanja, svakog penzionera nagradio dodatkom na penziju i „spasio korone“. Takva je naime kampanja vođena i tokom vanrednog stanja i tokom drugog dela izborne kampanje. Logično je bilo da se najpre najstariji za ovo „dobro delo“, jer je „takav red“, zahvale makar tako što će glasati na izborima za onog ko im je pomogao. Nekom 100 evra nije puno, ali ima mnogo građana kojima je to od životnog značaja.
Organizacija im je bila neuporedivo bolja, uz rad bukvalno svih državnih službi. Socijalno ugroženi građani glasali su svi do jednog. Jedna grupa iz pre pet godina raseljene zgrade za socijalno stanovanje u obližnjem selu, došla je uredno organizovanim autobusom na glasanje. Taj stepen discipline i organizacije ne može se napraviti kroz regularnu političku organizaciju, to je prosto nedostižno. Svi privrednici posećeni su od strane „aktivista“ po spisku, navodno su svi morali da doniraju i sredstva za kampanju i praktično svi su u tome učestvovali, od onih koji imaju prodavnice u selu i koji su pomogli davanjem „veresije“, otpisom „veresije“ pa do onih koji su obezbedili pare za neka manjinska udruženja koja su te pare, gotovinu, delila ugroženim građanima uz Fejsbuk prenos bez ikakvog skrivanja. Obećavano je zapošljavanje u državnim službama, otpis duga za struju, znali su ko je dužan, građani koji godinama ne žive u Paraćinu dolazili su da glasaju uz plaćen prevoz i dnevnicu, neko je znao gde žive…
https://www.danas.rs/politika/sasa-paunovic-opozicija-i-dalje-ceka-da-se-iskrcaju-saveznici-na-balkan/
_____
- Post n°115
"Otpis veresije" - .
Za to vreme Antonić će se baviti svojim fiks idejama.
Inače ne verujem da bi nam Normalizator potrajao na forumu duže od Ćire.
Za to vreme Antonić će se baviti svojim fiks idejama.
Inače ne verujem da bi nam Normalizator potrajao na forumu duže od Ćire.
- Post n°116
1088 wrote:ne znam za vas, ali mišljenja sam da je popularni boki kvačilo ovaj tekst primio sa jednim izuzetnim duševnim mirom i da bi bio spreman da ga izanalizira hladne glave - bez ostrašćenosti i skretanja u taj neki ekstremizam koji nikada nikome ništa dobro nije doneo. voleo bih da svrati i da prodiskutujemo, deluje mi da bi bio dobar plejmejker.
Ni stoka ga ne bi bolje krstio.
_____
- Post n°117
Erős Pista wrote:Paunovic kaze manje vise isto sto i ti
https://www.danas.rs/politika/sasa-paunovic-opozicija-i-dalje-ceka-da-se-iskrcaju-saveznici-na-balkan/
I na ovo ce "opozicija" - od Suleta do Jeremijinih narednjaka likovati sto je Paunovic "propao na izborima", dok ce vojska normalizatora porucivati da gradjani traze nova lica i da opozicija treba sad sve snage da usmeri na izbore 2022. i da nadje kandidata kome ce ljudi verovati
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°118
Inace, sto se tice tog skoka u broju kupljenih glasova, mislim da je to glavni razlog sto su radikali tako pukli. Sarovic optuzuje Seselja za krah na izborima a Seselj nije napravio nikakvu promenu, nije bilo zaokreta koji bi odbili glasace. Ono sto je srao pre cetiri godine to je kenjao i sad. Mediji su se isto ponasali, bio je prisutan u njima i tada i sada, stranka je na istom nivou... Ne vidim nijedan razlog da se neko ovako polupa na izborima:
2016. su osvojili 306 052 glasova a sada 65 954. Cak 80% glasaca ga je napustilo bez nekog razloga.
To se jedino moze objasniti time da medju njegovim glasacima ima dosta onih koji duguju za struju, imaju veresiju u prodavnici...
2016. su osvojili 306 052 glasova a sada 65 954. Cak 80% glasaca ga je napustilo bez nekog razloga.
To se jedino moze objasniti time da medju njegovim glasacima ima dosta onih koji duguju za struju, imaju veresiju u prodavnici...
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°119
Moguce, ali puno se promenilo kod Seselja zapravo. 2016 je jos uvek mnogim svojim biracima izgledao kao opozicija, sada im vise ne izgleda. Naprosto je postalo previse ocigledno da je samo marioneta. Takodje, u ovoj kampanji je bilo znatno manje njega a znatno vise dzuniora, a zaprsvo niko osim njega ne moze da privuce gladove za radikale.
_____
- Post n°120
Erős Pista wrote: da privuce gladove za radikale.
+1
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°121
Jadranka Seselj je osvojila 147 793 glasa.
SRS je najgori rezultat imao 2014. bili su bez Seselja, nije ih bilo u medijima i tad su dobili 72 303 glasa.
Sad su bili dosta bolji uslovi za nijh a survali su se sa 300 hiljada na 65.
Kad bi politicki subjekt uradio neku anketu da se vidi gde zavrsise ti glasaci
SRS je najgori rezultat imao 2014. bili su bez Seselja, nije ih bilo u medijima i tad su dobili 72 303 glasa.
Sad su bili dosta bolji uslovi za nijh a survali su se sa 300 hiljada na 65.
Kad bi politicki subjekt uradio neku anketu da se vidi gde zavrsise ti glasaci
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°122
ficfiric wrote:
Jeremijinih narednjaka likovati sto je Paunovic "propao na izborima",
Paunovic wrote:Organizacija im je bila neuporedivo bolja, uz rad bukvalno svih državnih službi. Socijalno ugroženi građani glasali su svi do jednog. Jedna grupa iz pre pet godina raseljene zgrade za socijalno stanovanje u obližnjem selu, došla je uredno organizovanim autobusom na glasanje. Taj stepen discipline i organizacije ne može se napraviti kroz regularnu političku organizaciju, to je prosto nedostižno. Svi privrednici posećeni su od strane „aktivista“ po spisku, navodno su svi morali da doniraju i sredstva za kampanju i praktično svi su u tome učestvovali, od onih koji imaju prodavnice u selu i koji su pomogli davanjem „veresije“, otpisom „veresije“ pa do onih koji su obezbedili pare za neka manjinska udruženja koja su te pare, gotovinu, delila ugroženim građanima uz Fejsbuk prenos bez ikakvog skrivanja. Obećavano je zapošljavanje u državnim službama, otpis duga za struju, znali su ko je dužan, građani koji godinama ne žive u Paraćinu dolazili su da glasaju uz plaćen prevoz i dnevnicu, neko je znao gde žive…
Paunovic wrote:bojkot u Paraćinu znači da nismo zadovoljni izborima koje sami organizujemo, medijima koji postoje zahvaljujući lokalnoj samoupravi, prepuštamo sve institucije SNS-u, a onda bojkotom obezbeđujemo da nam u budućnosti SNS organizuje poštenije izbore
Paunovic wrote: Deo problema, ali ne najveći, bio je i bojkot. Jedan broj naših tradicionalnih birača ostao je kod kuće, nije to presudilo i nije to veliki broj, ali je doprinelo, efekat bojkota vidi se po broju nevažećih listića na republičkim izborima kojih ima skoro dvostruko više nego na lokalnim.
Paunovic wrote:“U mojoj izbornoj jedinici od oko 700 birača ima četiri ili pet tviteraša i to je natprosečan broj za Paraćin, u selima ih ima manje. Toliko ljudi je otprilike i čulo za bojkot.
_____
????
- Post n°123
Mnogo si ti naivan
— RobertRobi (@Robertdreco) August 10, 2020
_____
- Post n°125
Istok Zapadu, Zapad Istoku... To je cena bivanja objektivnim analiticarem...
_____