Klačarizam dana 2
Poll
Koj Klačar?
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 1 ]
- [17%]
- [ 1 ]
- [17%]
- [ 0 ]
- [0%]
- [ 2 ]
- [33%]
- [ 2 ]
- [33%]
- [ 0 ]
- [0%]
Total Votes: 6
Poll closed
Poll closed
- Post n°26
Re: Klačarizam dana 2
Outovao se i kao fan tradicionalnog srpskog primaoca po život opasnih uboda nožem među prijateljima, čovek stvarno ne zna gde je dno.
- Post n°27
Ko je pa taj?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°28
Pa sadašnji predsednik košarkaškog saveza, pre toga košarkaške sekcije jugoslovenskog sportskog društva, a još pre toga košarkaš with the Miami Heat & Kinder Bologna. Takođe je i otac perspektivne teniserke, odnosno životni partner sportske novinarke s javnog servisa, zakucao je nekad preko Sabonisa... Santrač situacija, kapiraš već.
- Guest
- Post n°29
Ту си у праву. Мислим да је дотични сасвим добар мерни инструмент. За дно.wrote:Outovao se i kao fan tradicionalnog srpskog primaoca po život opasnih uboda nožem među prijateljima, čovek stvarno ne zna gde je dno.
- Post n°30
wrote:Pa sadašnji predsednik košarkaškog saveza, pre toga košarkaške sekcije jugoslovenskog sportskog društva, a još pre toga košarkaš with the Miami Heat & Kinder Bologna. Takođe je i otac perspektivne teniserke, odnosno životni partner sportske novinarke s javnog servisa, zakucao je nekad preko Sabonisa... Santrač situacija, kapiraš već.
Decko, Santrac je fudbaler...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°31
Erős Pista wrote:wrote:Pa sadašnji predsednik košarkaškog saveza, pre toga košarkaške sekcije jugoslovenskog sportskog društva, a još pre toga košarkaš with the Miami Heat & Kinder Bologna. Takođe je i otac perspektivne teniserke, odnosno životni partner sportske novinarke s javnog servisa, zakucao je nekad preko Sabonisa... Santrač situacija, kapiraš već.
Decko, Santrac je fudbaler...
А и онај чекрк на бунару, којим се извлачи канта.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°32
I naravno, potvrđeno da je Plenković najozbiljniji političar, što se i znalo.
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) July 5, 2020
_____
- Post n°34
Upravo. Najozbiljniji politicar je uvek onaj koji je na vlasti.
_____
- Guest
- Post n°35
Jel objasnio zašto su sve hrvatske stranke imale manje glasova od SNS?
Весић: СНС добила 300.000 гласова више него све странке у Хрватској https://t.co/jznZwV6fEj
— СНС СРБИЈА (@sns_srbija) July 5, 2020
- Post n°36
Poraz je što nismo razumeli da restitucija ne samo da nije loša stvar već je i civilizacijska tekovina.
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) July 13, 2020
- Post n°38
Plašim se da si u pravu.
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) July 13, 2020
_____
- Post n°39
Ti neki prioriteti...
_____
- Guest
- Post n°40
Sećam se kad me je Ćirković na forumu B92 ubeđivao da na Islandu ribari poseduju delove obale, da ne smeš ni da priđeš obali dok ti ribar ne da, jer to je njegova svojina! Sva je obala takva, privatna, imaš ribara i on je tu bog, nikakva država mu ne može ništa, to je njegovo.
Izguglam na brzaka, vidim da to veze s vezom nema, obala je zajednička svojina, ribari u zadrugama dele dobit, turisti smeju da vade ribu do mile volje u nekomercijalnim količinama.
Iznesem mu tu činjenicu i izvređa me u više postova jer sam greškom u jednom postu napisao Irska umesto Island, iznese teoriju da uopšte ne znam razliku između Irske i Islanda i to dovede u vezu sa mojim šovinističkim primitivizmom, a Kinik me optuži da želim islandskim ribarima sve najgore i da im oduzimam pravo da dele dobit od ribarenja i uživaju u plodovima svog rada.
Izguglam na brzaka, vidim da to veze s vezom nema, obala je zajednička svojina, ribari u zadrugama dele dobit, turisti smeju da vade ribu do mile volje u nekomercijalnim količinama.
Iznesem mu tu činjenicu i izvređa me u više postova jer sam greškom u jednom postu napisao Irska umesto Island, iznese teoriju da uopšte ne znam razliku između Irske i Islanda i to dovede u vezu sa mojim šovinističkim primitivizmom, a Kinik me optuži da želim islandskim ribarima sve najgore i da im oduzimam pravo da dele dobit od ribarenja i uživaju u plodovima svog rada.
- Post n°42
Dobri stari Schroedinger... pickarao se sa ljudima dal' se Maxwell cita Maksvel ili Meksvel i da li je Anton Scalia najbolji sudija americkog vrhovnog suda. Strucnjak za nebitne stvari, uvek spreman da ne primeti sumu od drveca. Pred kraj ga je Kinik oterao sa foruma jer vise nije imao sa kim da se svadja.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Guest
- Post n°43
Nisam znao za ovoVilmos Tehenészfiú wrote:Dobri stari Schroedinger... pickarao se sa ljudima dal' se Maxwell cita Maksvel ili Meksvel i da li je Anton Scalia najbolji sudija americkog vrhovnog suda. Strucnjak za nebitne stvari, uvek spreman da ne primeti sumu od drveca. Pred kraj ga je Kinik oterao sa foruma jer vise nije imao sa kim da se svadja.
- Post n°44
Sjajno je to bilo. Krenuo Schroedinger da prica o tome kako trziste sve treba da regulise, trte-mrte, a Kinik mu kaze "to pricas popodne za kompjuterom, a pre podne ispruzis ruku ispred drzavnog cate i kazes 'podajte nama suznjima koji radimo u nacno istrazivackim ustanovama', jer nauka ne sme da trpi oscilacije na slobodnom trzistu". Jednom i Kinik da kaze nesto pamtno.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°47
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°48
Vasa Čokrljan wrote:Sećam se kad me je Ćirković na forumu B92 ubeđivao da na Islandu ribari poseduju delove obale, da ne smeš ni da priđeš obali dok ti ribar ne da, jer to je njegova svojina! Sva je obala takva, privatna, imaš ribara i on je tu bog, nikakva država mu ne može ništa, to je njegovo.
e to je forum!
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Guest
- Post n°49
Шредингер је једини лик који ми је на ПП послао комплетан CV, и то само зато што сам га нешто испрескак`о, те да ми покаже да он није тек било ко. Мало људи је и себе и форум доживљавало до те мере озбиљно.
- Post n°50
Plati struju, Kamberi!
Zanimljivo je da Šaip Kamberi, izvesno među najozbiljnijim albanskim političarima ovde, ostavlja mogućnost čvršće saradnje sa Beogradom (posle razgovora sa AV). Stidljivo promiče ova vest.
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) July 14, 2020
_____