https://www.facebook.com/104689451246147/videos/290221712677193/
Brat vepar po groniku i srbstvu
Hitno nek me neko kontaktira hlp, neki advokat ljudi uhapsilo srdjana
Desničari - Levičari
— GENERALNI ŠTRAJK (@GStrajk) April 14, 2021
Vernici - Ateisti
Vakseri - Antivakseri
Brnjičari - Antimaskeri
Teoretičari zavera - Neteoretičari zavera
Fašisti - Antifašisti
Soroševci - Vučićevci
Globalisti - Suverenisti
Partizani - Četnici
Evropejci - Rusofili
Socijalisti - Kapitalisti
Za jedan cilj! pic.twitter.com/Ve5H7Mcmjn
Ljudi koji sebe nazivaju ratnicima svetla,znaci nema daljeTurul madár wrote:za kojim stolom kladionice ti ljudi žive
San Saba Songbird wrote:najjače je što tipa 90% simpatizera uopšte ne zna šta znači reč štrajk. zapravo znaju vrlo malo reči.
mislim ovo nije ni lumpenska politika, ovo su poluživotinje kojima tajna policija baca granulice.
San Saba Songbird wrote:imam u široj familiji jednog što veruje u sve ovo, u Dostojne, u to da je prošle godine smenjena vlast,itd...
palio je vatru tri dana, "braćo ide se za Beograd u petak, nabavio sam neke stvari možda budu korisne, vidimo se tamo, ja sam tamo već u zoru".
eno ga danas na poslu, on je svoju dužnost ispunio, pisao je na fejsbuku ono što se očekuje od njega, a ni u jednom trenutku mu nije palo na pamet da se deranžira i cima da putuje do Beograda, a ne bi mu ni gazda dao slobodan dan za revoluciju. mada nije on za krvave revolucije, napisao je pre par dana vojsci i policiji da nemaju šta da brinu ako pređu na stranu naroda.
San Saba Songbird wrote:imam u široj familiji jednog što veruje u sve ovo, u Dostojne, u to da je prošle godine smenjena vlast,itd...
palio je vatru tri dana, "braćo ide se za Beograd u petak, nabavio sam neke stvari možda budu korisne, vidimo se tamo, ja sam tamo već u zoru".
eno ga danas na poslu, on je svoju dužnost ispunio, pisao je na fejsbuku ono što se očekuje od njega, a ni u jednom trenutku mu nije palo na pamet da se deranžira i cima da putuje do Beograda, a ne bi mu ni gazda dao slobodan dan za revoluciju. mada nije on za krvave revolucije, napisao je pre par dana vojsci i policiji da nemaju šta da brinu ako pređu na stranu naroda.
Erős Pista wrote:Sta su to Dostojni? Kako smenjena vlast?
Erős Pista wrote:San Saba Songbird wrote:imam u široj familiji jednog što veruje u sve ovo, u Dostojne, u to da je prošle godine smenjena vlast,itd...
Sta su to Dostojni? Kako smenjena vlast?