Schneider & Sohn, Grand Prix 1930 godina. Ovaj pianino je bio dedin, jedna od retkih stvari koja mi je ostala od njega, a osim velikog koncertnog klavira koji je stajao u salonu i koji je koristio isključivo kada dodje veće društvo, na S&S je svirao za svoju dušu. pic.twitter.com/nh8H9az0ae
— :skull_crossbones:Павле Бихали:skull_crossbones:—:feet::raised_back_of_hand_tone1::flag_rs: (@pasazot) July 30, 2020
Patriote srpske
- Post n°526
Re: Patriote srpske
Prejako
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°527
Rekoh da je Kurcoglavi Betmen za sirotinjuErős Pista wrote:PrejakoSchneider & Sohn, Grand Prix 1930 godina. Ovaj pianino je bio dedin, jedna od retkih stvari koja mi je ostala od njega, a osim velikog koncertnog klavira koji je stajao u salonu i koji je koristio isključivo kada dodje veće društvo, na S&S je svirao za svoju dušu. pic.twitter.com/nh8H9az0ae
— :skull_crossbones:Павле Бихали:skull_crossbones:—:feet::raised_back_of_hand_tone1::flag_rs: (@pasazot) July 30, 2020
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°528
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°529
Ima paja tu darkness crtu i izmucenost koju krije duboko u sebi
Evo jos jedna budala sa yt kanalom
ВУЧИЋ ЈЕ СМЕЊЕН САМО ВАМА НИКО НИЈЕ ЈАВИО https://t.co/oOJ7yZWr5q преко корисника @YouTube
— ЧИЧИНА МАГАЗА (@CicinaMagaza) July 30, 2020
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°530
disident wrote:Evo jos jedna budala sa yt kanalom
Iskocio mi je jednom na yt-u i naslov je bio takav da nisam mogao da ne kliknem. Razgovarao je preko zooma sa pet-sest baba i deda i to je nazvao narodni parlament. Kada bi pricao, ubacivao bi "drage moje bracale i sekane" i "dragi moji parlamentarci". Miks Milovana Brkica i Mande
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°531
dragi moji
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°532
Секане зекане, што си се претварао да ниси зец!
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°533
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°534
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°535
Џинови су изумрели од штаблијско шибицарење.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°536
"Groblja dzinova" se dobro secam, tu smo se igrali kso klinci.
_____
- Post n°537
boze kakva komedija
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°538
Firer istovremeno protiv Vojvodine i za Vojvodinu očišćenu od dođoša
Шта су то "Војвођани"???
— Горан Давидовић (@GoranDvd) August 16, 2020
То су ликови који никад нису осетили како је лепо и узвишено бити Бачванин, Сремац, Лала, а пре свега бити Србин.
Особе без традиције и културе. Они који свој идентитет заснивају на Титовој наредби из 1945.
Углавном су им се преци докотрљали у Н. Сад https://t.co/4PlY8zlCmV
- Post n°539
tehnicki nije bila Brozova naredba, nego trece zasedanje AVNOJa, nije da je bitno nego eto.
edit: jos tehnickije bila je neka kao skupstina Vojvodine koja se kao samostvorila i onda je AVNOJ to samo potvrdio.
edit: jos tehnickije bila je neka kao skupstina Vojvodine koja se kao samostvorila i onda je AVNOJ to samo potvrdio.
_____
????
- Post n°540
To je desnica, jebi ga. Beskrajna hijerarhija identiteta, kojim si ponosan što pripadaš, i nad kojim se ujedno osećaš superiornim. Trula srž desnice.
- Mi belci protiv svih ostalih. Mi smo stvorili civilizaciju, a ostalo sve divljaci tek sišli s grane.
- Ali od svih belaca, mi Sloveni smo nekako najtvrđi ispali. Sačuvali smo identitet, i pederi se ne šetaju slobodno na ulicama. Ovo ostalo je sve kontaminirano komunizmom i migrantima.
- Time rečeno, od Slovena smo mi Srbi bili državotvoran narod, ovo ostalo sve ustaše i turci. Oni Rusi pijanice obične. Umiru po ulicama od votke. Ubili svog cara.
- Mada... Od svih Srba, najbolji smo mi iz Bosne. Gedžo bi ti kožu s leđa skinuo da može. Za njega nema Srbina.
- A i u ovoj Bosni da nešto valja je sa Romanije. Ovo ispod sve bilo u partizanima. Nije imao pas zašta da ih ujede, pored onake zemlje.
- Ni ovde više nema čoveka ko nekad. Par dobrih kuća i to ti je.
- A i u ovoj kući samo ja nešto radim i razmišljam. Ostali svi neodgovorni i samo na sebe misle. Pući će i meni jednom, pa kad odem, da vidim šta ćete.
- Mi belci protiv svih ostalih. Mi smo stvorili civilizaciju, a ostalo sve divljaci tek sišli s grane.
- Ali od svih belaca, mi Sloveni smo nekako najtvrđi ispali. Sačuvali smo identitet, i pederi se ne šetaju slobodno na ulicama. Ovo ostalo je sve kontaminirano komunizmom i migrantima.
- Time rečeno, od Slovena smo mi Srbi bili državotvoran narod, ovo ostalo sve ustaše i turci. Oni Rusi pijanice obične. Umiru po ulicama od votke. Ubili svog cara.
- Mada... Od svih Srba, najbolji smo mi iz Bosne. Gedžo bi ti kožu s leđa skinuo da može. Za njega nema Srbina.
- A i u ovoj Bosni da nešto valja je sa Romanije. Ovo ispod sve bilo u partizanima. Nije imao pas zašta da ih ujede, pored onake zemlje.
- Ni ovde više nema čoveka ko nekad. Par dobrih kuća i to ti je.
- A i u ovoj kući samo ja nešto radim i razmišljam. Ostali svi neodgovorni i samo na sebe misle. Pući će i meni jednom, pa kad odem, da vidim šta ćete.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°542
Esencija.
_____
- Post n°543
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°544
Inace, tacno ovo je sentiment koji gadja Vucic
_____
- Post n°545
Летећи Полип wrote:- Ni ovde više nema čoveka ko nekad. Par dobrih kuća i to ti je.
Kad se prica o blizoj okolini, preci su bili superiska dok smo mi stoka.
Kad se prica o Kosovu i Krajini, tamo su sveti srpski grobovi ali ovi sto su pretekli pa se doselili ovamo - e oni su govna, kao i oni sto su ostali tamo.
Drugim recima, samo mrtav Srbin je dobaar Srbin.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°546
Osim mene koji kad umrem od blata ce da me pravite...
_____
- Post n°547
Brao, Polip, toeto.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°548
svaku od tih rečenica sam čula uživo, nekad i više odjednom.
bravo!
bravo!
- Post n°549
Тако су Баца и Жива претресли целе Меленце, и сваки је јал оваки јал онаки, сви углавном никаки.
- Е, Живо, па од целог села једино ти и ја да смо нешто...
- Аааааа, ман' ти тебе!
- Е, Живо, па од целог села једино ти и ја да смо нешто...
- Аааааа, ман' ти тебе!
_____