Patriote srpske
- Post n°351
Re: Patriote srpske
nogo danas ima veliki vidovdasnki skup
- Post n°352
ovo 'veliki' shvatiti uslovno, zajebalo ih kosovo otkazivanjem sastanka
(mada, mislim da je onaj broj ljudi koji je nogo izveo na ulicu posle vanrednog stanja neponivljiv
i da je njegova upotrebna vrednost prošla. čekamo sledećeg)
(mada, mislim da je onaj broj ljudi koji je nogo izveo na ulicu posle vanrednog stanja neponivljiv
i da je njegova upotrebna vrednost prošla. čekamo sledećeg)
- Post n°353
plachkica wrote:nogo danas ima veliki vidovdasnki skup
Da li je i ovo da tog skupa?
https://www.facebook.com/jasko.odmilja.1/videos/114074017024796/?t=1
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°354
e, ovo se vrti od sinoć, mislim da nema veze sa njim, a kažu i da je montaža
kako god, grozno je
kako god, grozno je
- Guest
- Post n°355
Као и сваки фашиста, Антонић се непогрешиво чеше баш тамо где га највише сврби. Само не разумем ово “последњих годину, две” - он је такав од како сам чуо за њега.
- Post n°356
"I na kraaaaju, a ustvari najvazniiiiijeeee..."
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°357
Danas se krenulo sa dijeljenjem pa mi uletilo u kadar. Vjerovatno je montaža ali me ne bi iznenadilo i da nije.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°358
Ne znam dal je montaza, al subotom idu litije za valjevsku gracanicu, svratili su mi ziloti sinoc u radnju pri povratku, i oni bi ovo potpisali jedan kroz jedan
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°360
to oni što godinama vise oko vlade? jedan tužan (i ružan) skup do njih dvadesetak?
- Post n°361
Oni
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°362
- Ceo srpski narod je ponovo na Krstu, ponovo je u srpskim zemljama Golgota. Sa nama stoji nevidljivo razapeti Hristos, ceo rod ljudski mora da strada. Mnogi se muče i sradaju za carstvo zemaljsko u trci za novcem, a ne znaju da su praznih ruku došli ovde da će praznih ruku otići, rekao je Arhimamdrit Nikodim kada je pravoslavna litija, koja se svake subote održava centralnim beogradskim ulicama za spas srpskog naroda, stigla ispred Skupštine Srbije gde se istovremeno bio održavao svenarodni skup, predvođen Srđanom Nogom i narodnim patrolom, na kome su protestanti tražili i da se ne priznaju protivustavni i nelegalni izbori koji su u Srbiji održani 21 juna, a na kojima je očito došlo do velike izborne krađe glasova od strane režima SNS-SPS.
- Dobrovoljno malo stradanje je post, molitva, ali većina iako možda krštena, neće da tvori zapovesti Gospodnje. Sami smo krivci, sami smo sebe dovde doveli, čujemo zvona Vidovdana, kao poziv na kneževu večeru i poziv Lazara u boj za Kosovo koji nikad nije ni prestajao, to je duhovna borba, podvižništvo i viteštvo, zaključio je arhimandrit Nikodim.
Prisutnima se obratio i monah Antonije koji je pozvao narod da izađe na ulice i bori se ne samo za slobodu Srbije već i za sebe i svoju decu, posebno sada kada je NATO Vlada i partizanska vlast zahvaćena korona virusom. Takođe, on je poručio da ako se opet uvede vanredno stanje u Srbiji zbog pandemije i budu zato zabranjeni bilo kakvi skupovi na otvorenom, da će uprkos tome i dalje biti održavane pravoslavne litije u centru Beograda za spas Srbije i srpskog naroda, kao što su se i održavale proteklih četiri godina.
A šta su još rekli Arhimandrit Nikodim i monah Antonije pogledajte u video prilogu iznad, pa o svemu donesite svoj valjani sud.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°363
No Country wrote:Као и сваки фашиста, Антонић се непогрешиво чеше баш тамо где га највише сврби. Само не разумем ово “последњих годину, две” - он је такав од како сам чуо за њега.
Objasnio bih ali slutim da ne bi vredelo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°364
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°365
ficfiric wrote:
... pa eto, od 06:00 sve po spisku.
- Guest
- Post n°366
А ја слутим да би то објашњење објаснило много тога. Вероватно и превише.Erős Pista wrote:No Country wrote:Као и сваки фашиста, Антонић се непогрешиво чеше баш тамо где га највише сврби. Само не разумем ово “последњих годину, две” - он је такав од како сам чуо за њега.
Objasnio bih ali slutim da ne bi vredelo.
- Post n°367
@
'...i nemojte da krivite ni šiptare ni hrvate ni janka ni marka... mi smo stavili okove koje nam je hrist skinuo, mi smo zaslužili ovu vlast, možda nam dođe i gora od ove, zaslužili smo i goru vlast...'
'...i nemojte da krivite ni šiptare ni hrvate ni janka ni marka... mi smo stavili okove koje nam je hrist skinuo, mi smo zaslužili ovu vlast, možda nam dođe i gora od ove, zaslužili smo i goru vlast...'
- Post n°368
Ono sto je Fikret kacio, nije montaza, to je sa ovog klipa, negde 58-59 minut
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°369
Pop citira Caligulu.plachkica wrote:@
- Post n°370
Ipak je dakle Nogovljevljev skup
Padobranac Zile 19 hours ago (edited)
Tresla se gora,rodio se miš...PS.nisu samo plavi policajci.Znate li koliko ih ima medju vama u civilu?Troicu sam video,a da sam siguran,i ima ih jos.
18
3. Србски Устанак 19 hours ago (edited)
Само кад су мало већи скупови као прошле суботе кад је нога отишао на спавање а ми остали као попишани... Устанак на Видовдан Србски народ без политичара. .
Padobranac Zile 19 hours ago (edited)
Tresla se gora,rodio se miš...PS.nisu samo plavi policajci.Znate li koliko ih ima medju vama u civilu?Troicu sam video,a da sam siguran,i ima ih jos.
18
3. Србски Устанак 19 hours ago (edited)
Само кад су мало већи скупови као прошле суботе кад је нога отишао на спавање а ми остали као попишани... Устанак на Видовдан Србски народ без политичара. .
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°371
ficfiric wrote:Ono sto je Fikret kacio, nije montaza, to je sa ovog klipa, negde 58-59 minut
ček, ovo je pravi pop ili zilotski pop?
ovo je grozno, i ako se ne varam, još uvek protivno zakonima ove države.
nadam se da će se korona bar pozabaviti. ološ fašistička.
- Post n°372
Zilotski, tj ocepljeni i rascinjeni
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°373
SPC Antitribu
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°374
Миссим за почетак јебеш скуп на коме униформисана лица држе говоре.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...