ne znam da li je od jucerasnjeg pijancenja ali nije mi trebalo da otvorim ovu temu i vidim sestre kovac + neverne bebe
Domaći pop
- Post n°26
Re: Domaći pop
au jbt
ne znam da li je od jucerasnjeg pijancenja ali nije mi trebalo da otvorim ovu temu i vidim sestre kovac + neverne bebe
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Korisnik
- Post n°27
1088 wrote:
dobro, ovo već moraš po navijačkoj direktivi, razumem. no, da si bar okačio najbolju domaću baladu nastalu nakon s kim čekaš dan, pa da imamo ščim da radimo...
nesam navijač
hteo sam da okačim i najbolju baladu nakon disijevog popa al me mrzelo
- Post n°28
znaci GTR izmislio za gileta i ziku
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°30
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°31
Већ други минут размишљам и почињем да схватам да мора да сам јако срећан што ни не знам шта је то ГТР.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°35
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°36
Koliko bi se pokojnici uvredili da znaju da ih stavljaš u kategoriju "pop" muzike.
- Post n°37
Ko ij jebe. Uostalom, od Ljubavi pa nadalje i jesu pop. Mislim ono, sviraju se na pučkim svadbama.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°38
Летећи Полип wrote:Ko ij jebe. Uostalom, od Ljubavi pa nadalje i jesu pop. Mislim ono, sviraju se na pučkim svadbama.
Знам 1 такву свадбу... јебига, понео ме тренутак, да знаш.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°39
Umro Rajko Dujmić.
- Post n°41
Imaš prilično bizaran muzički ukus. Beogradsko proleće style.
- Post n°42
letnja himna, sa socijalnom porukom koja je nikad aktuelnija i za vreme korone
- Korisnik
- Post n°43
beatakeshi wrote:Imaš prilično bizaran muzički ukus. Beogradsko proleće style.
Ne baziram lični kulturni identitet na muzici ili filmovima, sori. Formalnije rečeno, Bodrijarovskom i Ničeanskom terminologijom, ne zanima me znakovna vrednost muzike (prestiž u vidu imidža vonabi kultivisane osobe u očima drugih) već upotrebna vrednost (zadovoljstvo) u zavisnosti od situacije (perspektivizam by Niče). Da neki objekat uošte ima bilo kakve značenje znači da postoji volja koja njime dominira i potčinjava ga određenoj interpretaciji. Vera u apsolutnu istinu ili apsolutno bilo šta znači da podležeš jednom određenom značenju, jednoj određenoj interpretaciji stvari. U suštini znači da dozvoljavaš sebi da ti gospodari određena volja.
- Post n°44
ontheotherhand wrote:beatakeshi wrote:Imaš prilično bizaran muzički ukus. Beogradsko proleće style.
Ne baziram lični kulturni identitet na muzici ili filmovima, sori. Formalnije rečeno, Bodrijarovskom i Ničeanskom terminologijom, ne zanima me znakovna vrednost muzike (prestiž u vidu imidža vonabi kultivisane osobe u očima drugih) već upotrebna vrednost (zadovoljstvo) u zavisnosti od situacije (perspektivizam by Niče). Da neki objekat uošte ima bilo kakve značenje znači da postoji volja koja njime dominira i potčinjava ga određenoj interpretaciji. Vera u apsolutnu istinu ili apsolutno bilo šta znači da podležeš jednom određenom značenju, jednoj određenoj interpretaciji stvari. U suštini znači da dozvoljavaš sebi da ti gospodari određena volja.
Bitno da se tebi stvari svidjaju eto tek tako, jer ti se svidjaju, i da ti pruzaju zadovoljstvo (upotrebnu vrednost!!!) potpuno spontano, bez ikakve volje koja te je kondicionirala u smeru, gle cuda - komercijalnog popa kojim ti ispiraju usi svaki dan sa svih mogucih medija. Ma vazi!
Last edited by Erős Pista on Sun Aug 23, 2020 12:59 pm; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°45
Добро су га спонтали, а? И још мисли да је то све сам урадио...
Мада у ствари ко јебе те обзире типа "да не чује неко шта слушам, да не мисле да сам 1 од оних који". Не занима ни мене ко још слуша оно што ја слушам, јер и кад слуша то исто, ради то из неких својих разлога, и још то сортно вино пије помешано са јелен пивом. Ал' нека га, а нека и мене.
Мада у ствари ко јебе те обзире типа "да не чује неко шта слушам, да не мисле да сам 1 од оних који". Не занима ни мене ко још слуша оно што ја слушам, јер и кад слуша то исто, ради то из неких својих разлога, и још то сортно вино пије помешано са јелен пивом. Ал' нека га, а нека и мене.
_____
- Korisnik
- Post n°46
Erős Pista wrote:
Bitno da se tebi stvari svidjaju eto tek tako, jer ti se svidjaju, i da ti pruzaju zadovoljstvo (upotrebnu vrednost!!!) potpuno spontano, bez ikakve volje koja te je kondicionirala u smeru, gle cuda - komercijalnog popa kojim ti ispiraju usi svaki dan sa svih mogucih medija. Ma vazi!
Ma jedi bre govna debilu.
- Post n°47
znakovna vrednost muzike
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°48
ontheotherhand wrote:beatakeshi wrote:Imaš prilično bizaran muzički ukus. Beogradsko proleće style.
dobro napisano.
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Post n°49
bukvalno sve ljudske aktivnosti koje nisu samo puko slusanje neke muzike na slusalicama na takvoj jacini da drugi ljudi ne mogu cuti muziku koja se slusa upravo jeste kultivisanje nekog imidza, odnosno akvizicija ove ili one znakovne vrednosti. a tu spada pricanje o muzici, postovanje o muzici na forumima a pogotovo posezanje za nekom teorijskom literaturom da bi se racionalizovao sopstveni estetsko-utilitarni aparat. sorry
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°50
estetsko-utilitarni aparat
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.