Crna Gora
- Post n°151
Re: Crna Gora
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°152
i to se desilo, čolović i peščanik i rajka glušica optuženi su za srbočetnikovanje
Čini li se meni samo ili zaista i Biblioteka XX vek srbočetnikuje a @Pescanik prenosi?
— Zoran Kusovac (@zkusovac) June 10, 2020
Otkad govorim da se demokratičnost SVAKE #Srbije, pa i one "druge", "liberalne", "demokratske"... testira na pravu na postojanje #crnagora države, nacije i jezika.https://t.co/ruFicBEH0n
- Post n°153
Otkad govorim da...
koga briga sta on govori
- Post n°154
plachkica wrote:i to se desilo, čolović i peščanik i rajka glušica optuženi su za srbočetnikovanjeČini li se meni samo ili zaista i Biblioteka XX vek srbočetnikuje a @Pescanik prenosi?
— Zoran Kusovac (@zkusovac) June 10, 2020
Otkad govorim da se demokratičnost SVAKE #Srbije, pa i one "druge", "liberalne", "demokratske"... testira na pravu na postojanje #crnagora države, nacije i jezika.https://t.co/ruFicBEH0n
blokirao me kad sam ga pitao za kog radi njegov rođeni brat
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°155
Pa nek napravi crkvu kako zna i ume, nek iz budžeta zida njene crkve, SPCuCG će ostati crkva srpskog naroda u CG i onoga ko je hoće kao takvu.
- Post n°157
ja sam radio sa obojicom pre vise od 25 godina
srdjan je apsolutno najveci kreten i najgori covek koji je ikada nogom krocio na b92
srdjan je apsolutno najveci kreten i najgori covek koji je ikada nogom krocio na b92
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°158
A pa da, drzavni sluzbenik u vladi mne. Sve jasno.
- Post n°159
ovi kusovci su pomešano crnogorci (po ocu) i hrvati (po majci).
srđan je umeo, kad ga ponese dert, ne samo da u redakciji glumeći plasida dominga u teškom falšu zapevava "o sole mio" nadjačavajući sonic youth koji se čuje iz studija nego da iz čista mira krene da priča na hrvatskoj ijekavštini. da pokaže svima da nije isto što i mi, pritom je na B92 tada sve od reda boleo kurac ko je ko. sreća da se osnovao RFE u pragu pa je dosta brzo zapalio.
zoran nije bio toliki imbecil (ovo shvatite krajnje uslovno) i nije radio ovakve klinačke gluparije pa mi je tim čudnije da je ovoliko zakovrnuo.
bliska prijateljica koja je deo šire familije (preziva se kusovac, roditelji žive na cetinju) ih se bukvalno gnuša već 25 godina koliko se znamo.
srđan je umeo, kad ga ponese dert, ne samo da u redakciji glumeći plasida dominga u teškom falšu zapevava "o sole mio" nadjačavajući sonic youth koji se čuje iz studija nego da iz čista mira krene da priča na hrvatskoj ijekavštini. da pokaže svima da nije isto što i mi, pritom je na B92 tada sve od reda boleo kurac ko je ko. sreća da se osnovao RFE u pragu pa je dosta brzo zapalio.
zoran nije bio toliki imbecil (ovo shvatite krajnje uslovno) i nije radio ovakve klinačke gluparije pa mi je tim čudnije da je ovoliko zakovrnuo.
bliska prijateljica koja je deo šire familije (preziva se kusovac, roditelji žive na cetinju) ih se bukvalno gnuša već 25 godina koliko se znamo.
_____
#FreeFacu
- Post n°160
Колико се сећам, обојица су повремено били напушавани још на старом Сезаму. Квалитет који траје.
Мада је потрајало док их је раја провалила, нису тако одмах пали под свој утицај.
Мада је потрајало док их је раја провалила, нису тако одмах пали под свој утицај.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°161
https://www.vijesti.me/vijesti/politika/441915/mcp-politikantska-zloupotreba-ozbiljne-teme-pred-izbore
- Post n°162
Cini mi se da i ja znam tu familiju s CetinjaMarius Lăcătuș wrote:ovi kusovci su pomešano crnogorci (po ocu) i hrvati (po majci).
- Post n°163
mislim da se milo smrda odlucio za drugi val kovida. jednostavno on ne moze da hendluje litije a ekonomsku propast moze kao njegov sabrat vucic. kad god je u pitanju crkva milo pravi takve kretenluke da je to neverovatno. sacuvace svoje sendvicare, nesto ce na biracki spisak i uobicajene kradje, malo manjine i nejedinstvo u opoziciji. budva je dobar primer opozicione saradnje. ko bude protivan tome je jebeni izdajnik.
- Guest
- Post n°164
Hapsi, hapsi, Milo, hapsi
Gradonačelnik Budve Marko Carević i predsjednik Skupštine opštine (SO) Budva Krsto Radović uhapšeni su jutros ispred zgrade Opštine.
Uhapšeni su i menadžer Opštine Budva Milo Božović, sekretar za investicija Mladen Mikijelj, Nikola Jovanović, šef Carevićevog kabineta, kao i Đorđe Vujović, Carevićev savjetnik.
Uhapšeni su i sin i brat Marka Carevića.
Policija je upotrijebila hemijska sredstva, a polomljena su stakla na zgradi Opštine.
Ispred stanice policije okupili su se članovi porodica uhapšenih funkcionera.
Oni negoduju i traže da se uhapšeni puste.
Poslanici DF Milutin Đukanović i Marina Jočić su ispred stanice policije.
Ispred zgrade Opštine Budva je lider Građanskog pkreta URA Dritan Abazović sa funkcionerima te partije.
Gradonačelnik Budve Marko Carević i predsjednik Skupštine opštine (SO) Budva Krsto Radović uhapšeni su jutros ispred zgrade Opštine.
Uhapšeni su i menadžer Opštine Budva Milo Božović, sekretar za investicija Mladen Mikijelj, Nikola Jovanović, šef Carevićevog kabineta, kao i Đorđe Vujović, Carevićev savjetnik.
Uhapšeni su i sin i brat Marka Carevića.
Policija je upotrijebila hemijska sredstva, a polomljena su stakla na zgradi Opštine.
Ispred stanice policije okupili su se članovi porodica uhapšenih funkcionera.
Oni negoduju i traže da se uhapšeni puste.
Poslanici DF Milutin Đukanović i Marina Jočić su ispred stanice policije.
Ispred zgrade Opštine Budva je lider Građanskog pkreta URA Dritan Abazović sa funkcionerima te partije.
- Post n°165
Ako ima NARODA u Crnoj Gori Milo bi trebao da izgubi predstojece izbore.
- Post n°166
narodaima kao i svuda. ovaj ne pada na izborima jer ce opet pokrenuti sve drzavne resurse i svasta drugo ce uraditi kao i uvek do sad. samo masovni protesti, litije kako god ih zvali i taj gagnster ide sa vlasti. razbija se monopol vlasti i to ce biti najveci plus. to da krenemo od podnosljivog minusa
- Post n°171
Ima i jedan Kusovac iz DPS na čelu Opštine Tivat. Kreten neki, doveli ga da potpisuje štetne ugovore.
Ali satra ga Siniša Luković u Vijestima. Vidim da ima pik na njega i da uživa.
Inače, Milo pada, ali će CG da bankrotira, bojim se. Silovala je porodica Djukanović.
Ali satra ga Siniša Luković u Vijestima. Vidim da ima pik na njega i da uživa.
Inače, Milo pada, ali će CG da bankrotira, bojim se. Silovala je porodica Djukanović.
- Post n°172
Srpski grantovsko-liberaški twitter be like:
Serbian nationalist are appropriating #BLM narrative. This perverse logic serves to highlight their victimhood
plaky
Serbian nationalist are appropriating #BLM narrative. This perverse logic serves to highlight their victimhood
plaky
- Guest
- Post n°173
,,izazivaju rat a granata ne bira u koga ce”
— zelenascg1244 (@zelenascg) June 17, 2020
A ti Srbijo cuti pic.twitter.com/rXDtXDRKPp
- Post n°174
Britanska ambasadorka u Crnoj Gori, Alison Kemp, kazala je kako za zabrinutošću prati današnje događaje u Budvi.
"Ljudska prava i poštovanje zakona su osnova demokratije i jedini put ka boljoj budućnosti za sve građane Crne Gore. Ova prava i zakone ne možemo primjenjivati selektivno. Posebno bih pozvala na uzdržavanje od nasilja i primjene sile", poručila je britanska ambasadorka.
Vijesti
"Ljudska prava i poštovanje zakona su osnova demokratije i jedini put ka boljoj budućnosti za sve građane Crne Gore. Ova prava i zakone ne možemo primjenjivati selektivno. Posebno bih pozvala na uzdržavanje od nasilja i primjene sile", poručila je britanska ambasadorka.
Vijesti