Biljana rastavila na proste činioce.
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) October 3, 2021
Hvala. https://t.co/LzfU8sbHDO
Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Ко је сад ту војвода а ко сердар?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
_____
Sweet and Tender Hooligan
Laki je nešto bolji
https://nova.rs/kultura/pise-ivan-lalic-o-tasovcu-kako-mi-moja-dusa-nalaze/
https://nova.rs/kultura/pise-ivan-lalic-o-tasovcu-kako-mi-moja-dusa-nalaze/
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
lalić ga olajava jer nije dobio ono što je tražio
Biljana Keller da smrt ne može da izbriše ukaljan obraz tako nešto
· 2 ч
Аутор
Леја Келер
Milena Garfield de facto ni ne može. ali stvar je da nekom traziš nešto, taj ti to ne da, pa tek onda kazeš da je ukaljan obraz.
Biljana Keller da smrt ne može da izbriše ukaljan obraz tako nešto
· 2 ч
Аутор
Леја Келер
Milena Garfield de facto ni ne može. ali stvar je da nekom traziš nešto, taj ti to ne da, pa tek onda kazeš da je ukaljan obraz.
drugim recima biljana ga brani jer je dobila ono sto je trazila
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
Notxor wrote:Verovatno je gospođa Biljana na nekoj internoj udbaško-propagandnoj mailing listi.
Tako je, ovo su pandurske dojave.
Dno.
Last edited by Erős Pista on Sun Oct 03, 2021 11:11 pm; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
ja ne mogu da se setim ko i sta, mozda gresim, ali zar u ovoj dok seriji slavise lekica nisu rekli da je biljana vlastima dostavljala neke mejl prepiske ili tako nesto? onako nisu tacno rekli da li je neko presreo komunikaciju ili biljana druka ali se insinuiralo...
inace biljanu uopste ne vidjam a soneta vidjam svakodnevno i on mi je okej komsija
inace biljanu uopste ne vidjam a soneta vidjam svakodnevno i on mi je okej komsija
_____
ova zemlja to je to
zabrinjavajuće je koliko joj raste glupost sa starenjem - svi znaju da je tasa vadio iz tvorza kad je pala za koks. da ne kažem dačić kod koga je tasa tada bio u partiji. prozivanje lakija da nije dobio šta je tražio je bukvalno toliko preglupo da boli, to što je ljudima neprijatno da je podsećaju na nešto što nije ni trač nego prosto opšte mesto gradske istorije ne može da bude karta na koju će večno da se vadi. ju, glupa sam, izvinite.
_____
#FreeFacu
može i ovde
_____
Zamotana čokoladica, sva od svile. Komentar od anonimnog bednika koji ima pravo da seiri nad vešću o Tasovčevoj smrti.
+1
_____
ne znam sta pise ovaj iz 83ojke, ali tasovac je meni kurac uvek bio
ne znam odakle potreba tzv intelektualcima da se odredjuju prema jednom kurcu
bice da su i sami jedan kurac
ne znam odakle potreba tzv intelektualcima da se odredjuju prema jednom kurcu
bice da su i sami jedan kurac
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
nije se tasovac povampirio na društvenim mrežama već u skupštini, kao narodni poslanik sa liste
aleksandra vučića
aleksandra vučića
https://javniservis.net/komentar/biljana-srbljanovic-danska-vakcinacija/
_____
kad smo dopustili da nam ispred kriznog štaba istupaju probisveti
More marš u pizdu materinu
Đubre kakvog nema.
_____
a dobro, mogla je reći da je opozicija kriva, ili da su nezavisni mediji najodgovorniji, ili 'autorka peščanika'. podelila je odgovornost na sve nas
Леја Келер
6. октобар у 23:42 ·
ok. pošto su vakcine=vučić, onda zato imamo ovakve naslove za ovako usrane vesti u ovakvim novinama gradjanske elite. za početak, da istaknemo ovu rečenicu: "rizik od pojave miokarditisa i perikarditisa veoma mali". onda da nastavimo podatkom, koji nećete naći u ovom tekstu, da je 70 posto stanovništva VEĆ vakcinisano. zatim da naglasimo da je reč o vakcini MODERNA koje nema kod nas.
činjenica da je švedska, na početku, usrala strategiju borbe sa epidemijom i zbog toga bila primer KAKO NE TREBA, u medjuvremenu shvatila koliko je usrala motku i vakcinisala veliku većinu stanovništva, pa sad može i da PRIVREMENO obustavi vakcinaciju jedne populacione grupe, zbog VEOMA MALOG RIZIKA, jer su u poziciji da im se može, pošto preostali nevakcinisani švedjani ne mogu da pobiju čovečanstvo (premalo ih je), nama se plasira u vidu teksta koji, samo tetoviranim obrvama plaćenih antivaks aktivistkinja, mogu da koriste, ali, da zatvorimo krug, sjebati vakcinaciju = sjebati vučića, pa je svako sredstvo dobro u slučaju borbe za demokratiju. predlažem vam da uradite sve suprotno, a u medjuvremenu da danas oterate u tri qrza.
Леја Келер
od početka tvrdim da je ovoliko antivaksera, bolesnih i umrlih, jer ih je neko ubedio da su vakcine sns. posebno nas u to ubedjuju oni vakcinisani. prosto da čovek pomisli da je gadna igra u pitanju.
· 1 нед.
Аутор
Леја Келер
sofija mandić je dokaz zašto pravni fakultet bukvalno treba zauvek zatvoriti. sve najgore ikad došllo je sa pravnog. i kad se naizgled ne slazu, zapravo su svi vida škero.
Леја Келер
6. октобар у 23:42 ·
ok. pošto su vakcine=vučić, onda zato imamo ovakve naslove za ovako usrane vesti u ovakvim novinama gradjanske elite. za početak, da istaknemo ovu rečenicu: "rizik od pojave miokarditisa i perikarditisa veoma mali". onda da nastavimo podatkom, koji nećete naći u ovom tekstu, da je 70 posto stanovništva VEĆ vakcinisano. zatim da naglasimo da je reč o vakcini MODERNA koje nema kod nas.
činjenica da je švedska, na početku, usrala strategiju borbe sa epidemijom i zbog toga bila primer KAKO NE TREBA, u medjuvremenu shvatila koliko je usrala motku i vakcinisala veliku većinu stanovništva, pa sad može i da PRIVREMENO obustavi vakcinaciju jedne populacione grupe, zbog VEOMA MALOG RIZIKA, jer su u poziciji da im se može, pošto preostali nevakcinisani švedjani ne mogu da pobiju čovečanstvo (premalo ih je), nama se plasira u vidu teksta koji, samo tetoviranim obrvama plaćenih antivaks aktivistkinja, mogu da koriste, ali, da zatvorimo krug, sjebati vakcinaciju = sjebati vučića, pa je svako sredstvo dobro u slučaju borbe za demokratiju. predlažem vam da uradite sve suprotno, a u medjuvremenu da danas oterate u tri qrza.
Леја Келер
od početka tvrdim da je ovoliko antivaksera, bolesnih i umrlih, jer ih je neko ubedio da su vakcine sns. posebno nas u to ubedjuju oni vakcinisani. prosto da čovek pomisli da je gadna igra u pitanju.
· 1 нед.
Аутор
Леја Келер
sofija mandić je dokaz zašto pravni fakultet bukvalno treba zauvek zatvoriti. sve najgore ikad došllo je sa pravnog. i kad se naizgled ne slazu, zapravo su svi vida škero.
sve najgore ikad došllo je sa pravnog
Ko će prvi da joj saopšti tužnu vest.
_____
Ali, u tom citiranom bih se slozio sa njom
_____
★
Uprava napolje!
Erős Pista wrote:sve najgore ikad došllo je sa pravnog
Ko će prvi da joj saopšti tužnu vest.
Pravni-FDU Izjednačena trka.
_____
Cena kapitulacije
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
Rastislav rastavio na proste činioce!Uncle Baby Billy wrote:Cena kapitulacije
_____
my goosebumps have goosebumps
Istina, ali bi morao da zna za ubuduće:
https://www.pismenica.rs/kako-se-kaze/kresendo-ili-krescendo/
https://www.pismenica.rs/kako-se-kaze/kresendo-ili-krescendo/
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!