Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Sad kada je Kon izasao sa ova dva i po puta opozicija i opozicioni mediji zaista vise nemaju opravdanje da ne napadnu vlast iz sve snage za ovu kataklizmu i sramotu na kraju krajeva
_____
????
what's so funny?
dosta idealizovano vidjenje opozicije.
_____
????
Svašta
pa covek bi pomislio da opozicija moze da kapitalizuje cinjenicu da umre 150 ljudi dnevno, jer ono jebem mu mater umre 150 ljudi dnevno. Al posto opozicija nece dizgubi glas Milorada koji sto kaze gari radi kao sam svoj gazda, onda imamo jedno siroko saglasje u korist smrti.
_____
????
Opozicija ne mora da pominje ni vakcinu ni mere. Sama cunjenica da je kon rekao ono sto je rekao je dovoljna
Летећи Полип wrote:Istina, ali bi morao da zna za ubuduće:
https://www.pismenica.rs/kako-se-kaze/kresendo-ili-krescendo/
Ногекакао, ал' било би баш забавно да се прода фора да и италијански има шч, остало им из руског
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Po koliko je osnova ovi kvarno, nemam reci (eto yveydi novog potpisa):
https://m.facebook.com/100000438220277/posts/5003939686297256/?sfnsn=mo
.
Prvo, Miki Aleksicu ce se suditi, i za njega po svemu sudeci nema spasa (niti treba da ga bude). Izvukli su se neki drugi likovi, poput njenog kolege Prokica i Lecica.
Drugo, antirezimskim medijima se na teret moze staviti svasta, ali ne i to da su na ovu temu bili stidljivi. Milena Radulovic je pre 2 nedelje dobila nagradu "Osvajanje slobode", gostovala mod Kesica i u mnogim drugim emisijama. Rezimski medini su ti koji relativizuju i brane silovatelja, i to ne samo ovog.
Trece, antirezimske novinare tuzakaju ministri, a ne ovaj jadnik kome su ovo poslednji trzaji pred propast. Moze svako svalog da tuzi, ali ovaj iza sebe vise nema nikakvu znacajnu podrsku i da ovo nije takva jeziva vest kakvom je predstavljas.
Cetvrto, price o tome kako se svadjala s tabloidima danas i mogu da budu samo stvar secanja, jer se to danas ne moze desiti ni teoretski. Ona vise ne dira tabloide, tabloidi vise ne diraju nju, pa oce ponekad i da je prenesu.
https://m.facebook.com/100000438220277/posts/5003939686297256/?sfnsn=mo
.
Prvo, Miki Aleksicu ce se suditi, i za njega po svemu sudeci nema spasa (niti treba da ga bude). Izvukli su se neki drugi likovi, poput njenog kolege Prokica i Lecica.
Drugo, antirezimskim medijima se na teret moze staviti svasta, ali ne i to da su na ovu temu bili stidljivi. Milena Radulovic je pre 2 nedelje dobila nagradu "Osvajanje slobode", gostovala mod Kesica i u mnogim drugim emisijama. Rezimski medini su ti koji relativizuju i brane silovatelja, i to ne samo ovog.
Trece, antirezimske novinare tuzakaju ministri, a ne ovaj jadnik kome su ovo poslednji trzaji pred propast. Moze svako svalog da tuzi, ali ovaj iza sebe vise nema nikakvu znacajnu podrsku i da ovo nije takva jeziva vest kakvom je predstavljas.
Cetvrto, price o tome kako se svadjala s tabloidima danas i mogu da budu samo stvar secanja, jer se to danas ne moze desiti ni teoretski. Ona vise ne dira tabloide, tabloidi vise ne diraju nju, pa oce ponekad i da je prenesu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
nije mi jasno kome šta zamera? sa kim se svađa?
Pojma nemam.
_____
Ne svadja se, signalizira okolini da je idalje na pravoj straniplachkica wrote:nije mi jasno kome šta zamera? sa kim se svađa?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
Bravo, to je to.
_____
Mika tužio Biku.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
O, jbt, sad ce da krene mucenistvo.
_____
krenulo je, sa sve pozivanjem na boška milina
prilično gadno
Леја Келер
sve što radim - radim zbog studentkinja i studenata. bivših, sadašnjih i budućih. posebno me je potreslo što sam potpisala prijem krivične tužbe na sred fakulteta, samo nekoliko trenutaka pre minuta ćutanja za preminulog kolegu, koji je sve od sebe davao studentima i od koga sam naučila da takva i ja budem.
prilično gadno
Леја Келер
sve što radim - radim zbog studentkinja i studenata. bivših, sadašnjih i budućih. posebno me je potreslo što sam potpisala prijem krivične tužbe na sred fakulteta, samo nekoliko trenutaka pre minuta ćutanja za preminulog kolegu, koji je sve od sebe davao studentima i od koga sam naučila da takva i ja budem.
Au, ja iz ovog posta saznadoh da je umro Boško Milin .
plachkica wrote:
Каква је ово најава?
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Kakva smaračica. Više uopšte nema potrebe slušati šta kaže, unapred znam sva opšta mesta koja će da izvali.
_____
Aman, hoćeš li nas poštedti muka da onda ne gledamo?!
Ne!
_____
Некад смо имали дежурног пчелара задуженог за то... ће вучемо шибице?
(хм, није ми још допрла кафа... биће да се палио на неку другу... сам лупио?)
(хм, није ми још допрла кафа... биће да се палио на неку другу... сам лупио?)
_____
Janko hejta Brbljanovićku. Ali i on je valjda u poslednje vreme naučio da je voli.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
Летећи Полип wrote:Janko hejta Brbljanovićku. Ali i on je valjda u poslednje vreme naučio da je voli.
Кад дилер крене да куса своју робу...
Не дај се, Јанко, не дај се одвратајзерима, лажу.
_____