Namerno izbaceno nesto u relativno zfodnom PR trenutku za sta Pentagon zna sta je
ili
Neko kinesko ili rusko oruzje (ili vec necije), to ne verujem
ili
Nesto stvoreno vanzemaljskom "rukom"
Kao nesto prirodno apsolutno ne izgleda
Marius Lăcătuș wrote:a ti bi spičio, a?
ma ne bi im nista trebalo od nas, samo bi nas preventivno roknuli u momentu kada bi procenili da nam se naucno-tehnoloski napredak pomerio na svega nekoliko paradigmatskih skokova od njihSotir wrote:Вирус наравно, али то тешко да би могли да развију ван Земље.Daï Djakman Faré wrote:sta mislite, kada bi se zainatili da nas sjebu, kako bi mogli da nas najefikasnije sjebu sa najmanje truda ?
a) da nam sjebu magnetske polove
b) roknu sunce
c) pracnu neki objekat ka nama?
Иначе је битно да знамо шта би њима требало одавде, то би одредило метод напада.
Реално, чак и најпростије атомске би биле сасвим ефикасне. Кад долећу из свемира скоро и да нема упозорења а ни одбране. Ванземаљци а врв не би требало ништа од наше технике, па би могли да поуништавају све градове и фабрике.
Jyrki Juhani Järvilehto wrote:Sramim se priznati, ali jednom sam prisustvovao, a imam i svedoke, neobjašnjivom svetlosnom fenomenu, meni i dan danas neobjašnjivom
Erős Pista wrote:Zašto UFO nikad nije bio popularan u Srbiji?
Marius Lăcătuș wrote:najbliže je tome stigla švecka granica frontier grenze, gledajte taj film
samo tako
Erős Pista wrote:Zašto UFO nikad nije bio popularan u Srbiji?