Mór Thököly wrote:Nego?
Lavkraft bi rekao - u neeuklidijanskom.
Mór Thököly wrote:Nego?
Strojevi bez posade, a oni davno izumrli. Nema od toga ništa, ja sam davno shvatio da je glavna osobina vanzemaljskog osoblja da se ne pokazuju. Kruna bi im spala s glave, da se malo pokažu.Mór Thököly wrote:Ne verujem. Primetili bismo nesto takvo do sada negde. Da se razumemo, ni ja ne misli da je uopste sigurno da su "unutra" nekakvi vanzemaljci.
At dva posta iznad
Ferenc Puskás wrote:Niti da se jave đubrad, nego se samo kurvinjski pokazuju da ih slikamo. Pa ako su tako superiorni, šta se skrivaju. To neke izbjeglice, luzeri. Kad se jave, tražit će azil.
Vilmos Tehenészfiú wrote:A što ti piloti ne spiče jednu raketu u to baš da vide šta će da bude, a?
Вирус наравно, али то тешко да би могли да развију ван Земље.Daï Djakman Faré wrote:sta mislite, kada bi se zainatili da nas sjebu, kako bi mogli da nas najefikasnije sjebu sa najmanje truda ?
a) da nam sjebu magnetske polove
b) roknu sunce
c) pracnu neki objekat ka nama?
Sotir wrote:Вирус наравно, али то тешко да би могли да развију ван Земље.Daï Djakman Faré wrote:sta mislite, kada bi se zainatili da nas sjebu, kako bi mogli da nas najefikasnije sjebu sa najmanje truda ?
a) da nam sjebu magnetske polove
b) roknu sunce
c) pracnu neki objekat ka nama?
Иначе је битно да знамо шта би њима требало одавде, то би одредило метод напада.
Реално, чак и најпростије атомске би биле сасвим ефикасне. Кад долећу из свемира скоро и да нема упозорења а ни одбране. Ванземаљци а врв не би требало ништа од наше технике, па би могли да поуништавају све градове и фабрике.