ni ja bogami
!UFO!
- Post n°101
Re: !UFO!
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°104
ja sam jednom kupio OK zečetinu u maksiju
što se ne bi moglo reći za neki ćevap koji sam uzeo u iznudici, kretao sam na roštilj nespreman a samo tu je moglo usput. ne znam šta je ono bilo.
što se ne bi moglo reći za neki ćevap koji sam uzeo u iznudici, kretao sam na roštilj nespreman a samo tu je moglo usput. ne znam šta je ono bilo.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°105
Ja sam u TeNpu jednom kupio svinjski vrat.
Bacio sam.
Bacio sam.
- Post n°106
ja kupila junetinu, još je nisam izbacila iz frižidera
mlevenu junetinu povremeno kupim u maxiju, kad je ne nađem u univeru.
mlevenu junetinu povremeno kupim u maxiju, kad je ne nađem u univeru.
- Post n°107
Bio je neki problem sa svinjom iz Maxija koja je gadno vonjala, pisao je neko o tome na PPP
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°108
Ah, čuveni fenomen prčevitog vepra iz pakla, to jest različitog odnosa prema škopljenju u različitim zemljama Evrope. I ja sam jednom osetio taj divlji miris.
Rebra bez straha kupujem u Maksiju, oni za razliku od mesara imaju ona tanka gril rebarca i tu me nikad nisu zeznuli. Sve ostalo - mesara. Pomenuti Pokrajac ima recimo odličnu jagnjetinu, izvanredno obrađene krmenadlice i tako to.
Rebra bez straha kupujem u Maksiju, oni za razliku od mesara imaju ona tanka gril rebarca i tu me nikad nisu zeznuli. Sve ostalo - mesara. Pomenuti Pokrajac ima recimo odličnu jagnjetinu, izvanredno obrađene krmenadlice i tako to.
- Post n°109
Marius Lăcătuș wrote:yolo
you die many times
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...