danasnji protest. pustio sam 2 minuta, zabo sam zrake smrti iz prve,
— Dnevna doza 3ABEPE (@tesha_je_reptil) March 20, 2021
od ove lazne marine abramovic pic.twitter.com/gIkNRttMa0
COVID19 i Srbija - društvene posledice
- Post n°976
Re: COVID19 i Srbija - društvene posledice
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°977
ova je sa radio beograda II
Истраживачки фокус емисије „Контрапункт" усмерен је на геополитичке, политичке, културолошке анализе, медијску политику, науку, технологију и савремена критичка разматрања.
Избором тема и саговорника, радијским изразом и формом, емисија промовише критичко мишљење, транспарентност и слободу на планетарном нивоу са циљем отварања истинске дебате о судбини човечанства у условима растуће научно-технолошке контроле и инжeњеринга као основа за реализацију тоталитарних претензија глобалног система.
http://www.radiobeograd.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=94811&Itemid=474
Истраживачки фокус емисије „Контрапункт" усмерен је на геополитичке, политичке, културолошке анализе, медијску политику, науку, технологију и савремена критичка разматрања.
Избором тема и саговорника, радијским изразом и формом, емисија промовише критичко мишљење, транспарентност и слободу на планетарном нивоу са циљем отварања истинске дебате о судбини човечанства у условима растуће научно-технолошке контроле и инжeњеринга као основа за реализацију тоталитарних претензија глобалног система.
http://www.radiobeograd.rs/index.php?option=com_content&task=view&id=94811&Itemid=474
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°978
Na planetarnom nivou
A i šire...
A i šire...
- Post n°979
Srbi ispred RTS-a, samo što nisu ušli u RTS! pic.twitter.com/4O7M5rbzDp
— Amfetaminolohije (@amfetaminolohie) March 20, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Korisnik
- Post n°980
https://nova.rs/vesti/hronika/dariju-kisic-kritikovao-zbog-ceha-u-kaficu-bia-ga-uhapsila/
Pripadnici Bezbednosno-informativne agencije (BIA) uhapsili su na aerodromu Simona Simonovića, nakon što je avionom doleteo iz Norveške u Srbiju, zbog sumnje da je proganjao ministarku za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Dariju Kisić Tepavčević, saznaje portal Nova.rs. Prema našim saznanjima, osumnjičeni je pre izvesnog vremena saznao da je Kisić Tepavčević navodno slavila u jednom restoranu u Belvilu nakon čega joj je, izrevoltiran zbog toga što na televiziji konstantno apeluje na građane da poštuju mere, poslao SMS da treba da je bude sramota.
- Post n°981
Mislim da mi je ona pretekla BrnB i popela se tik do Voolina
Mislim, kako bih rekao, najradije bih je dao Đinđiću da je okarakteriše tokom večere na Zlatiboru
Mislim, kako bih rekao, najradije bih je dao Đinđiću da je okarakteriše tokom večere na Zlatiboru
- Post n°982
djeluje kao fejk njuz...BIA čeka Marka Markovića iz Norveške na aerodromu..zbog "proganjanja" Darije Kisić...
- Guest
- Post n°983
Meni priča deluje potpuno realno, gnjavili su ljude i za manje.
Inače restoran se zove Magelan, kolege novinari, tamo loču i žderu Vučič i naprednjaci najvišeg ranga.
Inače restoran se zove Magelan, kolege novinari, tamo loču i žderu Vučič i naprednjaci najvišeg ranga.
- Post n°984
1+San Saba Songbird wrote:Meni priča deluje potpuno realno, gnjavili su ljude i za manje.
Pisao je neko na fb, kako su mu priveli prijatelja jer je doticni svom skolskom drugu iz klupe momi ministru poslao sms kako je razocaran njegovim tv nastupima, dosli inspektori i odveli ga u stanicu da bi ga posle par sati pustili i prijateljski mu rekli da ne radi to vise.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°985
https://twitter.com/KomplikovaS/status/1374317462989180931?s=20
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°987
Živeće ovaj narod
- Post n°988
Na oba slucaja, zivece pokvareni, uvezani, sadisti, nasilnici, bogati, ekstremno sebicni, ograniceni itd. Bilo ko drugaciji, da ne kazem normalan ce biti zajebavan, kraden, ponizavan, vredjan uz mogucnost batina.ćaća wrote:Živeće ovaj narod
Sam sebi zvucim ko avredz gastoz ali sam na ivici da se pickaram i bijem sa random ljudima po ulici zbog svih banalnih zala koje svakodnevno vidjam gde god se okrenem.
Zemlja u kojoj je normalno da se siri zaraza i potencijalno ubije desetak ljudi da bi se udovoljilo svom sebicnom izopacenom dupetu
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°989
"Од противника власти само 13,1% хтело је без дилеме да прими вакцину, 44,3% било је апсолутно против, док је 42% рекло да би „размислило“. Од присталица власти 53,1% би одмах пристало на вакцину, неодлучно је било 31,4%, а тек 12,9% експлицитно против."
Vukadinovic.
Ovo mi deluje neverovatno.
Vukadinovic.
Ovo mi deluje neverovatno.
- Guest
- Post n°991
Uplašeni, skeptični, zaveraši, poremećeni, za empatiju zakinuti. Šta bih dao da znam procentualne udele.
Razumem uplašene i donekle skeptike. Al opet, sjebaće nas sve.
Razumem uplašene i donekle skeptike. Al opet, sjebaće nas sve.
- Post n°992
Zasto? Zbog konkretnih brojki ili zbog trenda? Mislim da sva istrazivanja pokazuju da su antirezimski biraci skepticniji prema vakcinama, mada je razlika u ranijim istrazivanjima bila znatno manja (tako da i meni brojke deluju sumnjivo).
Inace, NSPM stalno prenosi neke paranoja vesti glede vakcina i imam utisak da neguju jedan tihi antivakserizam (mozda i zbog citalaca koji su skroz u tom fazonu, pa nece da ih rasteraju). Sam Vukadinovic je otvoreno pro vaks.
Et Caca
Inace, NSPM stalno prenosi neke paranoja vesti glede vakcina i imam utisak da neguju jedan tihi antivakserizam (mozda i zbog citalaca koji su skroz u tom fazonu, pa nece da ih rasteraju). Sam Vukadinovic je otvoreno pro vaks.
Et Caca
Last edited by Erős Pista on Thu Mar 25, 2021 12:17 pm; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°993
San Saba Songbird wrote:Anegdotski, ovo mi deluje potpuno realno.
Anegdotski, ja imam sestru debila koja nece da se vakcinise i koja glasa za Sapica, ali opet ovi procenti su mi neverovatni. Ako je stvarno tako, Srbija je officialy zemlja mrtvih.
- Post n°995
neka izvadi neko memaru palpatina - how ironic
vlast je mogla sebe spasiti od svih nedela i zlodela, ali ne i od vakcina
vlast je mogla sebe spasiti od svih nedela i zlodela, ali ne i od vakcina
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°996
za procente ne znam ali trend je u skladu sa onim kako se opoziciona javnost ponasala prema epidemiji.
_____
????
- Post n°997
i opozicioni mediji
na n1 popodnevna emisija, izveštaj o merama, gost radovanović recimo: mere su skandalozne
i nedovoljne, sve mora da stane bla bla bla, reklame, gost neko od ugostitelja: mere će nas ubiti, mi smo poštovali sva pravila, kod nas se niko nije zarazio! voditeljka pita: hoćete li tužiti državu?
i tako godinu dana
sa sve izveštajima sa skupova drjovane
na n1 popodnevna emisija, izveštaj o merama, gost radovanović recimo: mere su skandalozne
i nedovoljne, sve mora da stane bla bla bla, reklame, gost neko od ugostitelja: mere će nas ubiti, mi smo poštovali sva pravila, kod nas se niko nije zarazio! voditeljka pita: hoćete li tužiti državu?
i tako godinu dana
sa sve izveštajima sa skupova drjovane
- Post n°998
antirežimski birači su mlađi normalno je da neće da se vakcinišu neodobrenom vakcinom zbog virusa koji za njih ima 0,01% smrtnost
- Guest
- Post n°999
nije zato
nego zato što ovde uzgajamo samožive sebične glupe skotove
nego zato što ovde uzgajamo samožive sebične glupe skotove
- Post n°1000
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to