Virus
- Guest
- Post n°802
Re: Virus
ovi moji iz firme su me danas obavestili da ne smem da putujem na sastanke do 01.06., a da će nas blagovremeno obavestiti za dalje
pored toga, podsećaju nas da iz kuće ne izlazimo, osim zbog hrane ili lekova
pored toga, podsećaju nas da iz kuće ne izlazimo, osim zbog hrane ili lekova
- Post n°803
kakav sunovrat u samo par dana
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°804
Halászlé wrote:Na Staroj Karaburmi je ali mislim da ih je kupio lanac teretana Ahilej.
Teretane.net wrote:Сестрије и братијо духовно ми је задовољство да Вам представим "Снажног Самсон-а". Наиме, наш клуб се налази у непосредној близини Богословије и стадиона ОФК Београд на Карабурми у Подруговићевој улици. Циљеви су нам усредсређени на окупљање омладине и успостављање свести код истих о важности три ствари које никако не иду једна без друге (ДУХ-УМ-ТЕЛО)!
Поред нових машина за вежбање, наши вежбачи имају могућност коришћења кардио програма, Live fitness траке за трчање, спинера, као и бицикле са монитором за гледање ТВ не би ли тренинг био подношљивији
Јак физички интегритет не иде без духовног назначења у нама, тако да поред јаких тренинга , наши вежбачи ће моћи да уживају у друштву теолога, философа ,правника и многих других који живе по Платоновом утопизму. Мртво дизање у коегзистенцији са квалитетном литературом и добрим људима су предуслов за воздизање најбољег у нама!
Иду слике!
- Post n°806
Doktor Bane takodje misli, kao i Dr Mór, da neće biti drugog talasa na jesen. Dr Mór se sada zabrinuo za drugi talas na jesen...
- Post n°807
Erzsébet Biszak wrote:zamisli željko mitrović predsednik države
i dobiješ trampa
— Brendon (@_Brendonsmall) April 24, 2020
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°809
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°810
Halászlé wrote:Na Staroj Karaburmi je ali mislim da ih je kupio lanac teretana Ahilej.
U Dunavskim terasama.
- Guest
- Post n°811
Može li N1 video da se embeduje
Mehmed Smajić: Po svemu sudeći, Bundesliga počinje 9. maja
- Post n°812
Halászlé wrote:Pa sto ti mrtvih majki jebem u usta raspala
Alooo OTVARATE KOMPLETNU MALU PRIVREDU PIČKA TI MATERINA SMRDLJIVA
Епидемилог Предтаг Кон рекао је да струка неће предложити отварање вртића и то је, како каже, виша сила.
"Нема ниједног стручног оправдања да вртићи раде", рекао је Кон.
Danas si, vidim, zdravo ispizdio . Nego, ja knjavao u toku konferencije, nit' gledam, niti ne gledam, kad u jednom trenutku čujem da neko iz N1 pita o izborima, o mogućnosti održavanja istih u odnosu na sve mere koje se primenjuju. U toku pitanja se DKT i Kon domunđavaju, vidim da se ona naoštrila da mu BAŠ ona odgovori. Završi čovek pitanje, a ona će na to: "Praviću se da nisam čula Vaše pitanje!" Tek tako, kao da je to najnormalniji odgovor na svetu, kao da se posle tog odgovora ova jadna lopta na kojoj pukim slučajem i mi obitavamo neće zaokrenuti stotinu puta od neprikladnosti dobijenog odgovora. Eto. Naravno, posle je samo dodala kako sve ono što govori važi za sve, i šta sada tu ima da se ponavlja posebno...
- Post n°813
Neimenovani dobro obavešteni izvori kažu da je resorni ministar bio protiv otvaranja muzeja.
- Post n°814
beatakeshi wrote:Neimenovani dobro obavešteni izvori kažu da je resorni ministar bio protiv otvaranja muzeja.
Па знамо какве су тамо гужве.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°815
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°816
паће wrote:beatakeshi wrote:Neimenovani dobro obavešteni izvori kažu da je resorni ministar bio protiv otvaranja muzeja.
Па знамо какве су тамо гужве.
- Post n°817
Erzsébet Biszak wrote:kakav sunovrat u samo par dana
Možda sam paranoičan, ali rekao bih da je sve ovo prećutno dogovoreno na globalnom nivou. Po principu, ne možemo više ovako, ekonomija će najebati, dižemo mere, pa šta bog da.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°818
Pa super, ne?
Raduj se.
Raduj se.
_____
- Post n°819
Radujem se, nego samo kažem.
I šta se brecaš sad koji moj. Šta sam ti ja skirivio?
I šta se brecaš sad koji moj. Šta sam ti ja skirivio?
_____
~~~~~
- Post n°820
Kakvo brecanje, super je ovo.
Last edited by Erős Pista on Fri Apr 24, 2020 10:01 pm; edited 1 time in total
_____
- Post n°821
Naravno da je dogovoreno. Samo neko se "otvara" sa 5 novozarazenih svakog dana, neko sa 200, a neko sa 2 hiljade i vise. Tako da...moze se vrlo lako dogoditi da im presedne "ekonomija".
- Post n°822
Неће економији бити ништа. Неко ће на овоме да докторује, неко ће да објави књигу, неко ће да пише фељтон, неко ће да оснује нову школу која се неће звати по њему него по вароши, на неким факултетима ће ово проучавати поздипломци и спремати профи течај из нискокључногРЖ начина рада... појео вук магарца.
У међувремену, привреда је најебала.
У међувремену, привреда је најебала.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°823
Erős Pista wrote:Kakvo brecanje, super je ovo ovo.
Koji ti je moj?
Pa d čega ćemo da živimo jebote? Vidiš da su se i za sto evra stisli.
_____
~~~~~
- Post n°824
Da živimo?
_____
- Post n°825
Dobro.
_____
~~~~~