Lol
Svetski Rat K(orona)
- Post n°601
Re: Svetski Rat K(orona)
https://twitter.com/JustinWelby/status/1355249805941993474?s=19
Lol
Lol
- Post n°602
https://pescanik.net/brisel-britanija-i-vakcina/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°603
kakav evromrziteljski tekst
sa uk strane se prica da je sve vrlo jednostavno: uk je ulila novac u proizvodnju, eu nije (bar ne na vreme), trenutno dostupne doze postoje zbog uk, i idu u uk koja je ranije i potpisala ugovor. ocito sa eu strane to ne izgleda bas tako jednostavno.
sa uk strane se prica da je sve vrlo jednostavno: uk je ulila novac u proizvodnju, eu nije (bar ne na vreme), trenutno dostupne doze postoje zbog uk, i idu u uk koja je ranije i potpisala ugovor. ocito sa eu strane to ne izgleda bas tako jednostavno.
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°604
Da, tekst je zaista jezivo navijački i gung-ho patriotski.
Last edited by Erős Pista on Tue Feb 02, 2021 12:07 pm; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°605
Sa koronom su usrali i jednii drugi, mozda na razlicite nacine, ali bilo kakvo medjusobno opanjkavanje je smejala se serpa loncu...
- Post n°606
Ma naravno.
_____
- Post n°607
pa nije baš isto, jedni imaju vakcinu, drugi nemaju.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°608
Da, ti koji imaju vakcinu su savrsenim vodjenjem krize zemlja sa 100k mrtvih od korone.
- Post n°609
i smrtnost od 2.8%
_____
- Post n°610
Erős Pista wrote:Da, tekst je zaista jezivo navijački i gung-ho patriotski.
lol, mislis tipicno britanski?
- Post n°611
Pakao, to nisam ni znao.bemty wrote:i smrtnost od 2.8%
- Post n°612
Вакцинација је прилика свим владама које су усрале у Првом полувремену да се искупе у другом и да из свега овога изађу као победници.
- Post n°613
svaka drzava je imala brojne nacine na koje je mogla da zasere, a i do poboljsanja situacije postoji vise puteva. ja sam i u slucaju uk i srbije prijatno iznenadjena ritmom vakcinacije. holandija je recimo sedela na svojim vakcinama nekoliko nedelja pre nego sto je krenula da ih daje, a i onda jako sporo.
_____
- Post n°614
mozda je negde pisalo da ih treba zagrejati pre upotrebe
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°615
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°616
China and Russia are stealing a march on the West in vaccine diplomacyhttps://t.co/LhXHLAjavm
— Arminka Helic (@arminkahelic) February 26, 2021
- Post n°617
Donro poredjenje.
_____
- Post n°618
I grew up with my parents’ stories of how America saved them from starvation during Stalin’s blockade of Yugoslavia in 1948. The Soviet Union put Yugoslavia in an economic stranglehold, but President Truman stepped in. American airlifts of grain provided a crucial lifeline. That far-sighted act of generosity defined a whole generation’s view of America and is still remembered. For my parents, and for children like me, America was a force for good, a beacon of freedom, friendship and generosity.
После оваквог увода, текст ми се уопште не чита.
Уместо да се искешира смешних 30ак милиона евра, купи милион кинеских вакцина и реши питање, боље је да се шени пред Енглезима.
Ове НВО сплачине немају други модус осим да кукају, моле и преклињу своје колонијалне господаре за помоћ, у "хелп базнија" стилу. Морају да добију миг од господара, који ће им допустити да купе вакцине на слободном тржишту?
Ако је једна Србија могла да купи вакцине од Кинеза и Руса, зашто не би могли и они?
Питање јавног здравља и спречавања масовног умирања је уместо тога безбедносно и геополитичко питање, НАТО је рекао но-но, имате да чекате док не поцркате сви.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°619
Wat?
Uopste to nije poenta, naprotiv. Poenta je da je nekada Amerika bila force for good, a u ovoj krizi su to Kina i Rusija.
Uopste ne kapiram kako si uspeo da promasis tu poentu.
Uopste to nije poenta, naprotiv. Poenta je da je nekada Amerika bila force for good, a u ovoj krizi su to Kina i Rusija.
Uopste ne kapiram kako si uspeo da promasis tu poentu.
_____
- Post n°621
Pa da.
_____
- Post n°622
ukoliko se pokaze da fajzer daje daleko duzi i stabilniji imunitet od kineskih i ruskih vakcina sve ce biti zaboravljeno.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°623
Mozda, mada, bis dat, qui cito dat.
_____
- Post n°624
ili sto bi reko predcednik a friend in need...
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°625
mislim slazem se naravno i ja mislim da je ovo sto su uradili kinezi jeste civilizacijski cin sta god bili motivi
_____