Ko ce ozbiljno shvatiti lika sa tetom po licu?
jedino ako je sa nekog ostrva sa juznog 0acifika
Bendegúz Somogyi wrote:fwiwOvo je pogled iz moje bolesničke sobe u KBC "Zvezdara".
— 2520ana (@A2na025) April 12, 2020
Naravno da kao lekar nisam imala dovoljno zaštitne opreme, naravno da sam radila sa COVID19 pozitivnim pacijentom za kog nismo znali da je + i naravno da sam ubrzo dobila simptome. pic.twitter.com/ciqXyUPrtp
Sestre su bile potresene jer im je prethodni dan umrla koleginica 1987. g, koja se zarazila od Covid19+ pacijenta.
— 2520ana (@A2na025) April 12, 2020
Tri dana su neprekidno stizali pacijenti u KBC "Zvezdara",tokom npr. jedne noćne smene od 8h imali su 80 prijema. A lekari,sestre,spremačice su svi neumorno radili.
A pričalo se tih dana da je u kbc zvezdara umrla med. sestra od 33 godine, ali je onda na kzn Darija ničim izazvana rekla kako nemamo žrtve mlađe od 40 godina...
— Danny Zuko (@zuko_mayonez) April 12, 2020
Pa ishod je da je devojka očigledno umrla, ali je nisu registrovali da je umrla od covid19 ... kao i mnoge druge za koje su ljudi pisali na twitteru
Ko to sada može da zna, kad je zid ćutanja na sve strane... eto, ova doktorka je ovoj ispovesti napisala da je umrla od covida
Sotir wrote:Вероватно нису још потврдили да је од вируса, дешавало се и раније.
Jovani ukinut pritvor!
— Marinika Tepić (@MarinikaTepic) April 13, 2020
Posle 20 dana prevarnog držanja u Zabeli,pritisak uspeo!
Idemo dalje. C-19 će proći, ali odgovornost režima ne sme dok smo blizu rekorda po broju zaraženih medicinara.
A sad da čujemo struku o ovom dokazu: direktorka "Laza Lazarević" ZABRANILA RUKAVICE! pic.twitter.com/Qs3loaolp7
Doktor Kon objavio tešku odluku: Vreme je da se povučem i prepustim boljima da vode pandemiju
https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:859246-Doktor-Kon-objavio-tesku-odluku-Vreme-je-da-se-povucem-i-prepustim-boljima-da-vode-pandemiju
Epidemiolog navodi da je na društvenim mrežama on, zajedno sa stručnim timom, označen kao krivac za prodor virusa korona u Gerontološki centar u Nišu
Epidemiolog dr Predrag Kon objavio je na svom Fejsbuk nalogu da je vreme da se povuče i "prepusti boljima da vode pandemiju", navodeći da su razlog za to napadi na njega i stručni tim na društvenoj mreži zbog prodiranja virusa korona u Gerontološki centar u Nišu.
“Koliko vidim po Fejsbuku glavni “krivac” za prodor virusa u Gerontološki centar u Nišu sam ja i stručni tim. Vreme je da se zbog toga povučem i prepustim boljima da vode pandemiju. Bolje ne znam i ne umem. “Ratove” neću da vodim ni protiv koga, osim protiv virusa. Neprekidno pratim sve misleće ljude i kako se sav gnev umesto na situaciju i sam virus okrenuo prema meni i stručnom timu vreme je da se sklonim. Privremeno isključenje... Sve najbolje!” napisao je dr Kon.
+1Erős Pista wrote:Ma mozda mu stvarno dokurcilo da se macuje s budalama.
Jyrki Juhani Järvilehto wrote:E fićo i kod tebe je crno belo, ako se slucajno nesto poklopi odmah na liniji rezima..Realno i ja bih ispizdeo. Pretlostavljam da nece biti u stabu a radice i dalje