COVID19 i Srbija - društvene posledice
- Post n°376
Re: COVID19 i Srbija - društvene posledice
nema tvita
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°377
Dobro je, samo sa snimanja neke serije
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°378
neko namenski sije vulinu ove odevne kombinacije. dakle ovo je jednak nivo kao sto djordju davidu mama suzava farmerke #fakesoldier #laznivojnik
— kisha (@violetvioviolet) April 5, 2020
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°379
cela prica o non-stop pridikovanju ljudima koji su izasli napolje je tezak fejl. ono sto ja vidim po beogradu poslednjih dana, ne mozda pre, ali poslednjih dana je 1 disciplina kakvu mislim da nikad ovde nisam video. preko 90% ljudi se totalno pridrzava svega.
- Guest
- Post n°380
Ја мислио да флоскулицу “лидер у региону” нико озбиљно не схвата? Осим аутора, офкорс.
- Post n°381
Naravno da većina ozbiljno shvata.
- Guest
- Post n°382
Mór Thököly wrote:cela prica o non-stop pridikovanju ljudima koji su izasli napolje je tezak fejl. ono sto ja vidim po beogradu poslednjih dana, ne mozda pre, ali poslednjih dana je 1 disciplina kakvu mislim da nikad ovde nisam video. preko 90% ljudi se totalno pridrzava svega.
+1
meni je zanimljiv jedan fenomen: ljudi (moji drugari) koji su skloni teorijama zavera i dalje se bave tim pričama ali im ne pada na pamet da se klade da su u pravu. poštuju pravila, zlu ne trebalo.
- Guest
- Post n°383
...на Бурундију?Bluberi wrote:Naravno da većina ozbiljno shvata.
- Guest
- Post n°384
Ne nego u Mirijevu.
Gotovo svi imaju maske (95%), održava se distanca od 2 metra, nema nikakvog kontakta među ljudima.
Gotovo svi imaju maske (95%), održava se distanca od 2 metra, nema nikakvog kontakta među ljudima.
- Post n°385
ljudi se abnormalno drze pravila. i setnje pored reke su OK, kada slikas izdaleka izgleda kao da je gusto, pridji blize i 95% sveta je na 2 metra. 70% ima maske, mozda i vise. ljudi moraju da izadju na vazduh.
ja sam sad kuce izveo da piski na izlazu u zadnje dvoriste, nisam ni iskoristio mogucnost da budem 20 minuta s njim napolju da ga prosetam naokolo. valjda je kakio preko dana, nemam pojma, ne trazi da ide napolje. eto toliko mi se ide napolje.
ja sam sad kuce izveo da piski na izlazu u zadnje dvoriste, nisam ni iskoristio mogucnost da budem 20 minuta s njim napolju da ga prosetam naokolo. valjda je kakio preko dana, nemam pojma, ne trazi da ide napolje. eto toliko mi se ide napolje.
Last edited by Marius Lăcătuș on Mon Apr 06, 2020 12:54 am; edited 1 time in total
_____
#FreeFacu
- Post n°386
Kulturizovanje ništa ne košta.Halászlé wrote:Mór Thököly wrote:cela prica o non-stop pridikovanju ljudima koji su izasli napolje je tezak fejl. ono sto ja vidim po beogradu poslednjih dana, ne mozda pre, ali poslednjih dana je 1 disciplina kakvu mislim da nikad ovde nisam video. preko 90% ljudi se totalno pridrzava svega.
+1
meni je zanimljiv jedan fenomen: ljudi (moji drugari) koji su skloni teorijama zavera i dalje se bave tim pričama ali im ne pada na pamet da se klade da su u pravu. poštuju pravila, zlu ne trebalo.
- Post n°387
Ne razumem,No Country wrote:...на Бурундију?Bluberi wrote:Naravno da većina ozbiljno shvata.
- Guest
- Post n°388
Moj uzorak je radnja, pekara itd. Hoćeš nećeš mora maska jer su svuda upozorenja da bez maske nema usluge.
- Guest
- Post n°389
Bluberi wrote:Ne razumem,No Country wrote:
...на Бурундију?
ja razumem ali me mrzi da ulazim u tu priču.
- Post n°390
ama dve su price - o maskama i o "lideru u regionu"
- Post n°392
A da mrsiš te ne mrzi? Typisch.No Country wrote:My bad, ал ме једнако мрзи да размрсујем.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°393
Ko je napisao "lider u regionu"? Ja sam pročitao "regionalni status", to nisu iste stvari.
- Post n°394
Dobosz Esterházy wrote:Ko je napisao "lider u regionu"? Ja sam pročitao "regionalni status", to nisu iste stvari.
ja sam napisao oba. ali u razlicitom kontekstu
"regionalni status" sam napisao ozbiljno.
- Post n°395
sta pijete ili radite?
_____
#FreeFacu
- Post n°396
pijem rastvorenu maku
perem sudove sa pauzama
perem sudove sa pauzama
- Post n°397
hvala nego sam mislio da smo se svi napili ili uradili, bio je jedan takav niz postova
a sta mislite kako ce korona uticati na srpsko priznanje kosova
a sta mislite kako ce korona uticati na srpsko priznanje kosova
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°398
Океј, ја заиста не знам какав је “регионални статус” Србије. Нешто ми говори да није добар, од 90-тих наовамо. А корона га неће битно променити.Mór Thököly wrote:Dobosz Esterházy wrote:Ko je napisao "lider u regionu"? Ja sam pročitao "regionalni status", to nisu iste stvari.
ja sam napisao oba. ali u razlicitom kontekstu
"regionalni status" sam napisao ozbiljno.
- Post n°399
Naravno da ce korona jako pojacati gep na Drini i Dunavu, i generalno prema drzavama koje su dobile ubrzanje - SMK i MNE.
Srbija se zatvara i drzi Kosovo kao taoca. Kina asistira u tom novom preuredjenju, EU ne zna sta hoce, USoA libo racku.
Tako nekako ja to vidim.
Srbija se zatvara i drzi Kosovo kao taoca. Kina asistira u tom novom preuredjenju, EU ne zna sta hoce, USoA libo racku.
Tako nekako ja to vidim.
_____
#FreeFacu
- Post n°400
Jasno u pravu sam:
jel ovo stevanovic?
jel ovo stevanovic?
_____
#FreeFacu