zvezda je zivot wrote:i njihovih porodica
Wow, wow, wow, polako, kolektivisto!
zvezda je zivot wrote:i njihovih porodica
Ovo je pogled iz moje bolesničke sobe u KBC "Zvezdara".
— 2520ana (@A2na025) April 12, 2020
Naravno da kao lekar nisam imala dovoljno zaštitne opreme, naravno da sam radila sa COVID19 pozitivnim pacijentom za kog nismo znali da je + i naravno da sam ubrzo dobila simptome. pic.twitter.com/ciqXyUPrtp
Mr.Pink wrote:btw imam ortaka kovija
Bendegúz Somogyi wrote:fwiwOvo je pogled iz moje bolesničke sobe u KBC "Zvezdara".
Naravno da kao lekar nisam imala dovoljno zaštitne opreme, naravno da sam radila sa COVID19 pozitivnim pacijentom za kog nismo znali da je + i naravno da sam ubrzo dobila simptome. pic.twitter.com/ciqXyUPrtp
Sve je rekla kako jeste. To je sve što mogu da kažem a da ne kompromitujem moj izvor.Talason wrote:ceo niz je jasan i dobro napisan
Dosta mojih kolega se izolovalo od porodica, nekoliko se udruže i iznajmljuju stanove što državu treba da bude SRAMOTA. Kao da niste mogli 1 hotel da obezbedite, "Four Seasons" u NYC otvorio vrata medicinarima, a u BG niko ne može.
3000 захтева је до сада послато у СУП. Сви су одбијени! pic.twitter.com/d3J2ExDkY8
— Željko Injac (@InjacZ) April 12, 2020
Najbolje da treba da podrzimo zilote i iq 85 vernike koji hoce da svoje srbstvo dokazuju u sred epidemije koja je naterala jednu saudijsku arabiju da zatvori meku i medinu ili papu da drzi mise preko lajvaJanko Suvar wrote:dosta poludje disidente
Vracamo se, jer tada tehnoloski ovakav pavijan nije mogao da se obrati pred 30 hiljada ljudiSotir wrote:Један познаник историчар, иначе доста пише о историји цркве, је пре неки дан писао на Фб како су се борили против чуме (куге) у 19. веку. Тукли људе са штаповима да се склоне са улица, а ни у цркве се није ишло.
Изгледа да се враћамо још даље у прошлост од 19. века.