Od izvinjenja nemate ništa pa idem da ližem trotoar ispred zgrade.
(Policijski čas? Subotom, u aprilu, u dva sata, na 25°? Joj, Kone, jebem te u diplomu i struku i u obraz i karakter lažljivi te jebem da te jebem.)
atajlo wrote:Joj živote, i gde rekoh na diskusionom forumu šta ja mislim.
Od izvinjenja nemate ništa pa idem da ližem trotoar ispred zgrade.
(Policijski čas? Subotom, u aprilu, u dva sata, na 25°? Joj, Kone, jebem te u diplomu i struku i u obraz i karakter lažljivi te jebem da te jebem.)
ficfiric wrote:
A ne, ne, ne moze tako lako. Prvo da tri puta ponovis "Odricem se Kona"
atajlo wrote:I sve dugove učinjene na moje ime ne priznajem?
ficfiric wrote:atajlo wrote:I sve dugove učinjene na moje ime ne priznajem?
Ne mora. Dovoljno je da se odreknes Kona i da kazes da druge epidemiologe, osim Radovanovica ne priznajes
Pročitajte ovo pre nego što nastavite da napadate tim vrhunskih epidemiologa u kriznom štabu koji radi u uslovima vladavine idiota.
— Ivan Lj. Kljajić (@hologromadetina) April 7, 2020
Nadam se da niko od vas/nas neće doći u situaciju u kojoj se nalaze oni. pic.twitter.com/NkNN7bjHiw
Da probam još jednom, pa ako ne ide – ne ide, neću više.ficfiric wrote:
Ne mora. Dovoljno je da se odreknes Kona i da kazes da druge epidemiologe, osim Radovanovica ne priznajes
atajlo wrote:Jbg, tak'a sam. Odoh onda.
Mr.Pink wrote:fukare, svi do jednog
posebno bih izdvojio onu bedeviju sa full frizurom
atajlo wrote:
Erős Pista wrote:atajlo wrote:
Kon radi ono što radi već četdeset godina. Diktatori su se menjali, on je bio i ostao tu gde je bio i hvala Bogu da je tako (u oba slučaja, mada nisam baš zahvalna Bogu što je postojao i jedan diktator). Ovo je samo moje najnajskromnije mišljenje, i sasvim je moguće da epski grešim, i da će se do kraja ispostaviti da je najveća krivica upravo na njemu i da zbog njega imamo ovoliki broj mrtvih, zaraženih, respiratornih i zatamničenih, ali do tada (kraja koji baš i ne nazirem u svojoj neukosti i slepilu), čovek koji je više puta rekao "ne znam" i "to je samo moje mišljenje" od svih ostalih koji su makar prošli, u potrazi za rukavicama, maskama i alkoholom, pored nekog TV studija, a ne gostovali u njemu... Ili sam samo budala, koja mnogo više veruje u "ne znam" nego u "ja ću da ti kažem i krvlju potpišem da je tako". Figurativno, naravno, ali valjda sam donekle uspela da objasnim šta sam 'tela kasti.
Sve je to okej, ali ovo nije presuda, nego karikatura.
Talason wrote:Зашто стално пишете о Кораксу?
Halászlé wrote:Talason wrote:Зашто стално пишете о Кораксу?
Masovni lapsus.
Sad sam tražio pravnu expertizu, kaže u kontextu navođenja izvora javnih informacija koje su optuženom bile dostupne je leđit.Erős Pista wrote:Mi bukvalno dolazimo u stanje gde su njegove ludačke izjave zakon. To mi pade na pamet i kad je neko prijavio da se nakon njegove prve izjave da će da ukine termin za kučkare smanjio broj ljudi koji šetaju pse u tom terminu. IAKO NIKAKVE ZABRANE NIJE BILO.