COVID19 i Srbija - društvene posledice
- Post n°251
Re: COVID19 i Srbija - društvene posledice
Не верујем да ће да те апсе само због преласка на мед или рафинисани шећер. То не узнемирава јавност, а изазива курцобољу у дози која погодује јавном здрављу.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°252
"Da dam izgovor Harlemu Deziru (predstavniku OEBS-a za slobodu medija), (evroparlamentarki)Tanji Fajon i ostalima da pričaju kako u Srbiji ne postoji sloboda medija, u vreme kad je Srbija postavila domaći zadatak u vreme vanrednog stanja svim ostalim državama Evrope i širom sveta kako se informišu građani, kako se daju transparentne informacije i ko i kako ih daje... Zato što ćemo ja i ministar unutrašnjih poslova ili ministar zdravlja raditi tri ili četiri sata dnevno, pre ću raditi tri ili četiri sata dnevno i toliko manje spavati, ali neću dati da se senka stavi na sve ono što je Srbija do sada uradila, pre svega u slobodi medija i pravovremenom informisanju građana", navela je.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°253
izgleda da su ih malo mustrali
_____
????
- Guest
- Post n°255
Izgleda da su malo uhapsili novinarku koja pripada kući pod specijalnom zaštitom Stejt departmenta.
Sad kriju masnice i analne poderotine i traže način da je puste a da se ne obrukaju suviše.
Sad kriju masnice i analne poderotine i traže način da je puste a da se ne obrukaju suviše.
- Post n°256
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°257
ili to
_____
????
- Post n°258
Polazim iz pozicije da stvarno ne znam nista kakva je situacija u stvarnosti, ali zasto je United Media pod zastitom SD?
CNN je veliki neprijatelj Trampove administracije. Dalje, ako gledamo vlasnike kompanije, sada je to britanski BC Partners. Pre toga je bio KKR ciji lidersip je po mojim informacijama naklonjen demokratama.
Ili je na delu to da SD cuva sve sto ima veza sa Amerikancima?
CNN je veliki neprijatelj Trampove administracije. Dalje, ako gledamo vlasnike kompanije, sada je to britanski BC Partners. Pre toga je bio KKR ciji lidersip je po mojim informacijama naklonjen demokratama.
Ili je na delu to da SD cuva sve sto ima veza sa Amerikancima?
- Guest
- Post n°259
Jedno je Trampovo budalesanje za unutrašnju upotrebu a nešto sasvim drugo kontinuirana briga američke diplomatije za interese svoje zemlje u inostranstvu (braća Bitići npr). Jeste mi malo pijačna teorija ali ne mogu da zamislim da decenijama star aparat ostavi na cedilu taktički bitan prozapadni medij, dobro povezan sa kapitalom UK i USA, u nekom nebitnom kurtonu od zemlje zato što je Tramp nešto tvitnuo.
- Post n°261
That was fast.
Nista im ne ide od ruke, pa ni treniranje strogoce.
Nista im ne ide od ruke, pa ni treniranje strogoce.
_____
- Post n°262
Super! To mi je drago jer ne zelim da Sovilji i Zakline budu bez neke ovakve zastite.Halászlé wrote:Jedno je Trampovo budalesanje za unutrašnju upotrebu a nešto sasvim drugo kontinuirana briga američke diplomatije za interese svoje zemlje u inostranstvu (braća Bitići npr). Jeste mi malo pijačna teorija ali ne mogu da zamislim da decenijama star aparat ostavi na cedilu taktički bitan prozapadni medij, dobro povezan sa kapitalom UK i USA, u nekom nebitnom kurtonu od zemlje zato što je Tramp nešto tvitnuo.
- Post n°263
tja
neće se desiti baš ništa, sutra će vučić velikodušno da je pusti uz 'pišite šta hoćete,
lažite koliko hoćete, baš me briga'. pojaviće se dva lekara i tri medicinske sestre iz
kc vojvodina koje će demantovati navode iz teksta, u međuvremenu će im stići
oprema, i do preksutrašnjeg broja mrtvih sve će biti zaboravljeno.
biče malo ozbiljnijeg pokrivanja:
sutra se niko neće ovoga neće sećati, a u orbitu je puštena još jedna medijska zvezda
neće se desiti baš ništa, sutra će vučić velikodušno da je pusti uz 'pišite šta hoćete,
lažite koliko hoćete, baš me briga'. pojaviće se dva lekara i tri medicinske sestre iz
kc vojvodina koje će demantovati navode iz teksta, u međuvremenu će im stići
oprema, i do preksutrašnjeg broja mrtvih sve će biti zaboravljeno.
biče malo ozbiljnijeg pokrivanja:
Dobro , i? jel poceo rat protiv novinara? Ok. Nije problem. Klinicki centar Vojvodina bice od sutra tema i redakcije Insajder. Provericemo sve profesionalno i odgovorno, prikupiti sve dokaze i objaviti..isto kao sto radimo vec 15 godina.
— Brankica Stankovic (@brankica_st) 01. април 2020.
sutra se niko neće ovoga neće sećati, a u orbitu je puštena još jedna medijska zvezda
- Post n°264
Ma bice more sad tih vesti ovo je zeleno svetlo.
Realno u svakom klinickom centru mozes probrati nekoliko pojedinacno crnih situacija i pustiti ih kao zbir i stvoriti zakljucak o opstem stanju.
Istovremeno mozes pisati i o visestruko vecem broju svetlih primera i napraviti balans.
Moze i glorifikacija tipa informer ali i pink gde je sve ruzicasto. Podseca me na 99 kad sam istovremeno slušao da je nato došao do Niša kopneno a da smo mi niskim letom došli do Aviana i izrokali ga.
Konzumenti informacija u svakom slucaju su sludjeni i nikom nece verovati. Bar ja neću
Realno u svakom klinickom centru mozes probrati nekoliko pojedinacno crnih situacija i pustiti ih kao zbir i stvoriti zakljucak o opstem stanju.
Istovremeno mozes pisati i o visestruko vecem broju svetlih primera i napraviti balans.
Moze i glorifikacija tipa informer ali i pink gde je sve ruzicasto. Podseca me na 99 kad sam istovremeno slušao da je nato došao do Niša kopneno a da smo mi niskim letom došli do Aviana i izrokali ga.
Konzumenti informacija u svakom slucaju su sludjeni i nikom nece verovati. Bar ja neću
- Post n°265
Ако ће фикус да почне да ради три или четири сата дневно... колико је па досад радила?
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°266
Kako rece vas KINESKI DOKTOR!
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°267
Sluzbe stvarno ne dangube
- Post n°268
vraća nam se i putin
B92.net ekskluzivno saznaje: Vučić danas sa Makronom i Putinom, razgovori pre kriznih štabova
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=04&dd=02&nav_category=12&nav_id=1671882
B92.net ekskluzivno saznaje: Vučić danas sa Makronom i Putinom, razgovori pre kriznih štabova
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=04&dd=02&nav_category=12&nav_id=1671882
- Post n°269
Da narod ne zaboravi skroz na njega
- Post n°270
Današnja konferencija za novinare na kojoj je trebalo da budu saopšteni najnoviji rezultati o broju novoobolelih od korona virusa je otkazana, saopšteno je iz Vlade.
U saopštenju Vlade Srbije se ne navode razlozi za otkazivanje konferencije ali se precizira da će najnoviji epidemiološki podaci biti objavljeni u 15 sati na sajtu Ministarstva zdravlja covid19.rs.
U saopštenju Vlade Srbije se ne navode razlozi za otkazivanje konferencije ali se precizira da će najnoviji epidemiološki podaci biti objavljeni u 15 sati na sajtu Ministarstva zdravlja covid19.rs.
_____
????
- Post n°271
Ali Alek se obraća ne znam kad
- Post n°273
Ludovanje u najavi
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk