Veći broj testiranja, ali i značajno veći procenat zaraženih. Prethodnih dana je verovatno procenat pozitivnih testova kod proširene grupe bio oko 20%,sad je već oko 30%.
Virus
- Post n°601
Re: Virus
131 nov slučaj na 370 testiranih.
Veći broj testiranja, ali i značajno veći procenat zaraženih. Prethodnih dana je verovatno procenat pozitivnih testova kod proširene grupe bio oko 20%,sad je već oko 30%.
- Post n°602
Talason wrote:Сад тек видим да су ставили и Косово и да уредно свуда има 0 заражених.
Amerikanci ubacili virus koji napada samo Srbe
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°603
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°604
Американци убацили вирус, а Руси направили лек.
https://rs-lat.sputniknews.com/rusija/202003281122191025-rusija-napravila-preparat-za-lecenje-od-koronavirusa/
Готово, за пар дана, можемо напоље.
Наравно, можда је Спутњик објавио благо нетачну вест, али не би они, не верујем.
https://rs-lat.sputniknews.com/rusija/202003281122191025-rusija-napravila-preparat-za-lecenje-od-koronavirusa/
Наравно, можда је Спутњик објавио благо нетачну вест, али не би они, не верујем.
- Post n°605
Talason wrote:Американци убацили вирус, а Руси направили лек.
Daj bobe, ali debelo ostaje da se vidi. Ali jasno je da ce se lek naci negde na tragu toga protiv malarije
- Post n°606
Mislim, definitivno nam treba nekakco čudo, jer onaj grafikon sa prethodne strane uopste ne izgleda dobro.
- Guest
- Post n°607
(мало сам црнохуморно иронично цинично расположен данас, прерано сам се пробудио)
- Post n°608
Kad prodje 20 dana od polic časa i zatvaranja kafića videćemo gde smo
- Post n°609
jel znas na keca sta slovenija radi a sta mi ne radimo ?rumbeando wrote:Slovenija je isti rast kao naš razvukla na 5-6 dana duži period.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°610
Мада, Руси могу свашта!
27-year-old Soviet doctor, Leonid Rogozov, performing surgery on himself to remove an infected appendix during a 1961 expedition to the Antarctic, where he was the only doctor on the team. pic.twitter.com/Fmm45cKoWN
— History In Pictures (@HistoryInPics) March 26, 2020
- Post n°611
i ukidanja dozvole da se psi setaju jebote deset minuta oko zgrade.
mislim neka silje kurac po onima sto igraju basket napolju a neka sjasu sa ljudi koji se pridrzavaju svih drugih pravila.
mislim neka silje kurac po onima sto igraju basket napolju a neka sjasu sa ljudi koji se pridrzavaju svih drugih pravila.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°612
ех, пре 100 година су љубимце штитили од грипа, а данас?
Spanish Flu 1918, family portrait. pic.twitter.com/IYyDyhc2JH
— History In Pictures (@HistoryInPics) March 25, 2020
- Post n°613
NEW: Friday 27 March update of coronavirus mortality trajectories
— John Burn-Murdoch (@jburnmurdoch) March 27, 2020
• UK has more dead at this stage than any country except Spain & Italy
• US now clearly more deaths than China or Iran, could soon pass France
• India added
Live version FREE TO READ https://t.co/VcSZISFxzF pic.twitter.com/aT5lZ0601R
- Post n°615
https://twitter.com/jburnmurdoch/status/1243637644182966272German curve still tracking Italy. Talk of Germany being on top of covid is premature
- Post n°616
Daï Djakman Faré wrote:jel znas na keca sta slovenija radi a sta mi ne radimo ?rumbeando wrote:Slovenija je isti rast kao naš razvukla na 5-6 dana duži period.
nema gužvi u prodavnicama, postoji dnevni raspored ko sme u nabavku kad i u koliko sati,
o tome te obaveštavaju pismom koje stavljaju u poštansko sanduče.
dva dana pre uvođenja vanrednih mera kod nas, zatvorili su granice, svoje građane sprovodili
u karantine, tranzit organizovano sprovodili od granice do granice.
(u grčkoj sms-om šalješ upit da izađeš napolje, potvrdi sms ti je dozvola. verovatno na osnovu
broja ljudi u kraju odlučuju možeš li ili ne.)
btw, pod prozorom mi je danas gužva kao da je petak popodne.
- Post n°617
Dnevni raspored je prava stvar. Ovi nasi idioti guraju ljude u redove i guzve.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°618
Penzionisani general-potpukovnik Zdravko Ponoš, bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije, a sada funkcioner Narodne stranke, i njegova supruga oboleli su od korona virusa, što je potvrđeno testiranjem, saznaje nezvanično “Blic”.
Kako kaže naš izvor, Ponoš i njegova supruga su smešteni na Infektivnoj klinici u Beogradu i stabilnog su opšteg stanja.
- Post n°619
Uh...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°620
Erős Pista wrote:Dnevni raspored je prava stvar. Ovi nasi idioti guraju ljude u redove i guzve.
Тако размишљају јер су из тог шињела изашли. И њихове учитељице су за свако блесављење кретале са "замисли кад би сви тако", јер ако дозволимо једном тражиће сви, ако натерамо једног буниће се што се остали извлаче а само он мора, дакле сви ко један.
Нема везе што је тако било пре 50-70 година, њима је ионако стао сат, календар завејан, а не гледају ни кроз прозор јер је прозор непоуздан извор информација са непријатељским намерама.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°621
hvala plackiceplachkica wrote:Daï Djakman Faré wrote:
jel znas na keca sta slovenija radi a sta mi ne radimo ?
nema gužvi u prodavnicama, postoji dnevni raspored ko sme u nabavku kad i u koliko sati,
o tome te obaveštavaju pismom koje stavljaju u poštansko sanduče.
dva dana pre uvođenja vanrednih mera kod nas, zatvorili su granice, svoje građane sprovodili
u karantine, tranzit organizovano sprovodili od granice do granice.
(u grčkoj sms-om šalješ upit da izađeš napolje, potvrdi sms ti je dozvola. verovatno na osnovu
broja ljudi u kraju odlučuju možeš li ili ne.)
btw, pod prozorom mi je danas gužva kao da je petak popodne.
_____
- Guest
- Post n°622
idu pogrešnim putem sa ovim zatezanjem. oštre mere mora pratiti i oštra represija za koju kadrovski nisu sposobni. ljudi gube duhovnu snagu kada se mere menjaju i "unapređuju" svakih 48 sati i počinju da tretiraju državu kao da je tigar od papira.
na kraju će samo tviter, duhovno najnezdravije društveno tkivo u Srbiji, osuđivati ljude koji požele da se prošetaju po Zemunskom keju. prirodno stanje čoveka je sloboda i ako si već odlučio da mu je privremeno oduzmeš radi višeg cilja - budi u tome dosledan bar sedam dana.
na kraju će samo tviter, duhovno najnezdravije društveno tkivo u Srbiji, osuđivati ljude koji požele da se prošetaju po Zemunskom keju. prirodno stanje čoveka je sloboda i ako si već odlučio da mu je privremeno oduzmeš radi višeg cilja - budi u tome dosledan bar sedam dana.
- Post n°623
erős paprika wrote:i ukidanja dozvole da se psi setaju jebote deset minuta oko zgrade.
ma debil je umislio da se ovako dodvorava penzionerima ili kozna sta. nema nikakvog smisla sa stanovista bezbednosti. ovo svakodnevno izivljavanje mora da mu se obije o glavu. potpuni debil.
_____
ova zemlja to je to
- Guest
- Post n°624
Довољно би било само пар првих конференција за штампу на тему САРС-ЦОВ-2, па да му се све обије о главу. Да смо свесни, као друштво. Нисмо, тако да може да ради шта год хоће.
- Post n°625
Halászlé wrote:idu pogrešnim putem sa ovim zatezanjem. oštre mere mora pratiti i oštra represija za koju kadrovski nisu sposobni. ljudi gube duhovnu snagu kada se mere menjaju i "unapređuju" svakih 48 sati i počinju da tretiraju državu kao da je tigar od papira.
+1000
_____