Virus
- Post n°777
Re: Virus
Broj testiranih 29.03.
— Vlajko (@VladimirRan) March 29, 2020
ICE - 1 od 23 (14600)
SLO - 1 od 100 (20753)
AUT - 1 od 193 (46441)
CZE - 1 od 262 (40700)
DEN - 1 od 286 (20198)
USA - 1 od 380 (850000)
CRO - 1 od 695 (5900)
SRB - 1 od 2843 (2462)
- Post n°778
pakao. o cemu mi pricamo.
kon danas prica o skupim testovima, kako su ih surili kad su probali da kupe pocetkom marta.
pa kone brate ne tovi se prase pred bozic.
kon danas prica o skupim testovima, kako su ih surili kad su probali da kupe pocetkom marta.
pa kone brate ne tovi se prase pred bozic.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°779
баш опадне активност овде током и после вучића
мораћу и ја да почнем да гледам
- Post n°780
Ja slušam reprizu Utiska preka neta. Okej je emisija skroz.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°781
Bacio pogled na Vučića dok su bile reklame, opet preti 24h policijskim časom, a na pitanje - šta ćemo sa nabavkama i hranom, odgovara - nema nabavke! Neće niko da umre od gladi!
Dakle, gotova panika i juriš na samopousluge.
Dakle, gotova panika i juriš na samopousluge.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°782
obećao je 3 minimalca za sve zaposlene u malim mikro i srednjim preduzećima
paket poreskih olakšica nisam razumela
razmišljaju da svakom građaninu srbije isplate po 100e
paket poreskih olakšica nisam razumela
razmišljaju da svakom građaninu srbije isplate po 100e
- Post n°783
Talason wrote:баш опадне активност овде током и после вучића
Osam godina - nijedna odgledana KZN ili gostovanje na TV
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°784
nemam tv
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°785
Russian car dealers offer bonuses with purchase of each new car pic.twitter.com/UY7mEJIzGI
— Best of Aliexpress and China (@coolstuffcheap) March 29, 2020
- Post n°786
Erzsébet Biszak wrote:nemam tv
Д'извинеш, имам. Ал' немам програм, не хвата ништа. То је само унучићима за конзоле, и кад ћерка и ја гледамо Угљеник. Нема антену, нема кабловску. Укратко, највећи монитор што имамо, са пријемником вишка.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°787
Zove me ortak sav usplahiren kaze vucic deli vutru
Ja reko sta, kae 100 eur vutre ce dati svakome
Ja reko sta, kae 100 eur vutre ce dati svakome
- Guest
- Post n°788
Erős Pista wrote:Čitanje literature i dnevne štampe.
Čitanje literature i dnevne štampe.
Čitanje čega?
Literature.
I čega još?
Štampe.
Kakve?
Dnevne.
staviće valjda spisak literature na drugo papirče...
- Post n°789
Tramp kaže da Guverner Kuomo već daje težim pacijentima plazmu oporavljenih pacijenata.
- Post n°790
mirise na script za dobar horor film
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°791
https://www.logicno.com/politika/otvoreno-pismo-profesora-suharit-bhakdija-njemackoj-kancelarki-angeli-merkel.html
- Post n°792
u redovnoj rubrici 'rudanovo zakucavanje'
Rudan: Analiza stvarnih uzroka tragedije COVID-19 u Italiji i drugim zemljama EU
Rudan: Analiza stvarnih uzroka tragedije COVID-19 u Italiji i drugim zemljama EU
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°793
nisam još slušao/gledao ali možda se i potrudim da nađem vremena. Vukašin Milićević je meni skroz odličan, ovaj njegov skorašnji intervju za Vreme mi je jedna od najboljih stvari koje su došle od crkve u poslednje vreme. kad bi SPC bila više crkva njegova i Branislava Rajkovića a manje dvojice Zlirineja, gde bi nam kraj bio...Erős Pista wrote:Ja slušam reprizu Utiska preka neta. Okej je emisija skroz.
- Post n°794
Jeste, pa i ovde bio najbolji. Mada su i Baucal i Čečen bili skroz okej.
_____
- Post n°795
Imaš i njegov tekst o pričešću u novom broju Vremena.
_____
- Post n°796
Daï Djakman Faré wrote:u redovnoj rubrici 'rudanovo zakucavanje'
Piše li da li je konačno utvrdio je li korona opasnija od gripa?
Pre samo 22 dana:
https://www.vecernji.hr/vijesti/igor-rudan-je-li-koronavirus-znacajno-opasnija-bolest-od-gripe-1384266Stoga mi se i dalje ne čini mogućim, barem u ovoj fazi pandemije, decidirano tvrditi koja je od ove dvije bolesti inherentno opasnija za ljude, niti koja će izazvati više smrti ove godine.
- Post n°797
http://rs.n1info.com/Svet/a583357/U-Moskvi-opsta-samoizolacija.htmlU Moskvi se od ponedeljka uvodi opšti režim samoizolacije, bez obzira na uzrast, s tim što nije ograničen ulazak ili izlazak iz grada.
Gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanjin saopštio je da će građani moći da napuste stanove samo u slučaju neopohodne hitne pomoći, odlaska na posao ukoliko postoji radna obaveza, kupovine u obližnjoj prodavnici ili apoteci.
Izvođenje domaćih životinja biće moguće najviše 100 metara od mesta boravka, kao i iznošenje smeća.
- Post n°798
Rezultati testova čekaju se i po 5 dana, a zaraženo je 7% medicinskog osoblja na 0,1 promil zaraženog stanovništva države.
http://rs.n1info.com/Vesti/a583265/Kon-Na-Infektivnoj-se-ceka-na-rezultate-testova-jer-je-prenatrpano.htmlEpidemiolog Predrag Kon kaže da se u Infektivnoj bolnici KCS čeka na rezultate testova i pet dana, jer je prenatrpano.
...
Na pitanje koliko je medicinskih radnika do sada zaraženo, Kon kaže da je u jednom preseku bilo njih sedam odsto od ukupnog broja pozitivnih. "Da li se to održalo - ne mogu da tvrdim... Ali, uglavnom je zaražavanje bilo izvan ustanova", naglasio je.
- Post n°799
http://rs.n1info.com/Region/a583371/Slovenija-zakljucala-gradove-zbog-koronavirusa.htmlSlovenci od ponoći neće moći da izlaze iz svojih gradova, a biće i u obavezi da nose rukavice i zaštitne maske kada idu u prodavnice hrane i druge otvorene radnje.
...
Od ponedeljka 30. marta biće obavezna i dezinfekcija hodnika i stepenica stambenih zgrada dva puta dnevno.
- Post n°800
An update on John pic.twitter.com/fPQbv0tLyB
— John Prine (@JohnPrineMusic) March 29, 2020
_____
ova zemlja to je to