Halászlé wrote:Ako se ispostavi da je ovo tačno biću Rozitin i Vorteksov rob mesec dana a oni neka se dogovore oko mog dnevnog rasporeda.
Ah, samokritika je moj omiljeni deo komunističkih rituala
Halászlé wrote:Ako se ispostavi da je ovo tačno biću Rozitin i Vorteksov rob mesec dana a oni neka se dogovore oko mog dnevnog rasporeda.
Deputy British ambassador to Hungary, I should say.
— Shaun Walker (@shaunwalker7) March 25, 2020
Rozita wrote:I dalje ćeš da želiš da igramo poker u pare ?
Talason wrote:не бих да будем песимиста, али ово ми се не уклапа у обим тестирања који је обавила Јужна Кореја
Erzsebet Palatinus wrote:A, kapiram. Nego mi recite, zasto kod kovid pozitivnih nije relevantan jednostavan laboratorijski test na prisustvo upale u organizmu, od leukocita do CRP?
Talason wrote:не бих да будем песимиста, али ово ми се не уклапа у обим тестирања који је обавила Јужна Кореја
Halászlé wrote:Erzsebet Palatinus wrote:A, kapiram. Nego mi recite, zasto kod kovid pozitivnih nije relevantan jednostavan laboratorijski test na prisustvo upale u organizmu, od leukocita do CRP?
Nespecifični rezultati. To što si naveo može da bude od bilo čega. Drugih koronavirusa, upala, čega god.
erős paprika wrote:Halászlé wrote:
Nespecifični rezultati. To što si naveo može da bude od bilo čega. Drugih koronavirusa, upala, čega god.
koliko je meni objasnjeno: to je crp + genetska analiza.
Naročito na tragu sve više novijih vesti koje se odjednom sklapaju u slagalicuHalászlé wrote:Talason wrote:не бих да будем песимиста, али ово ми се не уклапа у обим тестирања који је обавила Јужна Кореја
Bez seroloških testova ne može se reći maltene ništa, tj dok ne počne masovno utvrđivanje prisustva antitela koja su svedočanstvo da je neko izgurao virus bez simptoma.
I u Južnoj Koreji je postojao bias: u principu su se testirali ljudi kod koje je postojala sumnja na virus.
erős paprika wrote:testa za covid je zapravo CPR
#lockdownindia by force in india#ShaheenBagh_Zinda_Hai #Hantavirus #CurfewInIndia #LockdownQuery #StayAtHome #Quarantine #lockdownindia #indialockdown #21daysLockdown #ModiKiBatMano #totallockdown pic.twitter.com/la8d1EmwCf
— Mrityunjay Dwivedi (@MRITYUNJAYDWIV9) March 24, 2020
Halászlé wrote:erős paprika wrote:testa za covid je zapravo CPR
aaa, to je tebi, mislim da si pogrešno zapamtio skraćenicu.
to je PCR, lančana reakcija polimeraze, tj masovna replikacija genetskog materijala do nivoa koji omogućava detekciju.
Мислим да неке изјаве треба да се запамте.Јанош Винету wrote:
Реално, батина је из раја изашла, оваква нама полиција треба. Какви судови какви бакрачи, клепи га једном по леђима на лицу места са оном мочугом и реши ствар.
Još malo ovog predivnog čoveka na ovom nalogu pic.twitter.com/dQBM8LjVFM
— Hathor (@h_athor) March 24, 2020