Talason wrote:Стално све слуша и прилагођава наступе. Не знам када стиже остало.
Cemu mu sluze one agencije, ne priprema sigurno on sam nastupe
Talason wrote:Стално све слуша и прилагођава наступе. Не знам када стиже остало.
Bendegúz Somogyi wrote:Za nekoliko dana kreće agresivno testiranje stanovništva, da se "napadne virus"
AV na konfi, sa Brnabom, Lončarom i kineskom ambasadorkom
kapetanm wrote:Šta?
erős paprika wrote:danas su one dve dva puta doslovce otimale rec coveku. kao da ne postoji nikakav senioritet. ona sa zlatnom kalvarijom i ona infektivna zorana mihajlovic.
Kondo wrote:zvezdo jer ne damo grobosima ABA ligu bez borbe?
Rekao je da će Srbija izdvojiti oko 2,6 do 4,5 milijardi, da će za desetak dana izaći sa programom, ali da neće da se "frljaju sa ciframa"
ПлачемTalason wrote:ја бих забранио појављивање на телевизији без правилно постављене маске, баш ме брига како си нашминкана, маску на лице, када пуштају филмове, само римејкови са маскама долазе у обзир, ко то тамо пева са маском, маратонци трче почасни круг са маскама, игмаски марш без ципела са маскама итд
+1Talason wrote:ја бих забранио појављивање на телевизији без правилно постављене маске, баш ме брига како си нашминкана, маску на лице, када пуштају филмове, само римејкови са маскама долазе у обзир, ко то тамо пева са маском, маратонци трче почасни круг са маскама, игмаски марш без ципела са маскама итд