We’ve known about SARS-CoV-2 for only three months, but scientists can make some educated guesses about where it came from and why it’s behaving in such an extreme way.
Нетфликс за Европу замољен да смањи проток. За отприлике 25%, толико ће ваљда бити довољно да се не преоптерети мрежа. Не би требало да се примети.
_____ cousin for roasting the rakija И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Od ponedeljka, 23. marta, biće zatvorena Paliluska pijaca, dok će ostale pijace na teritoriji Beograda raditi samo četvrtkom, petkom i subotom od 8 do 15 sati, izjavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.
Prema rečima Vesića, na Palilulskoj pijaci "ostaje da radi samo supermarket koji se nalazi na poslednjem nivou".
"Što se ostalih pijaca tiče, koje su ili otvorene ili poluotvorene, one će raditi samo tri dana i to četvrtak, petak i subotu od 08.00 do 15.00 sati", precizirao je Vesić.
Россия направляет в Италию ведущих специалистов с опытом ликвидации вспышек африканской чумы свиней, сибирской язвы, разработки вакцины против Эболы и чумы - Минобороны РФ pic.twitter.com/PQYf11GaNz
Djamolidine Abdoujaparov wrote:zašto se već 6 dana krije da su Nestorović i Ćira sedeli na dvosedu?
jbt nestorovic glas razuma
_____ And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
ficfiric wrote:Evo sad kod mene dezinfikuju staze u parku. Meni se cini da je to preterano. Koliko stete moze naneti? Tu ima i buba i zivotinja koje se hrane njima
Morace mnoge javne povrsine da se premazu hlorom pre ili kasnije. Mnogi ce insekt zakukati, to je tacno...
_____ Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune. Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
ficfiric wrote:Evo sad kod mene dezinfikuju staze u parku. Meni se cini da je to preterano. Koliko stete moze naneti? Tu ima i buba i zivotinja koje se hrane njima
Morace mnoge javne povrsine da se premazu hlorom pre ili kasnije. Mnogi ce insekt zakukati, to je tacno...
Prska se i po travi. Potpuni sam laik za te teme ali u principu ne volim sva ta prskanja, cini mi se da to moze napraviti vise stete nego koristi, narocito ovde gde ima dosta insekata i zivotinjica.
Баш ћу да проверим детаљније, али колико се сећам, ово нема никакав битан утицај на људе и животиње, у концентрацији у којој се примењује за овај тип дезинфекције.
Едит: одговарам на фицфирицев пост, а погледаћу и колико чега има у доместосу
neke potencijalno dobre vesti o efektima lockdowna
The Map is updated now with better data and easier to read. Ignore the preceding map. Sorry for the confusion. Thanks @kinsa. pic.twitter.com/s5m8yrzJFo