Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virus

Nektivni Ugnelj

Virus - Page 12 Empty Re: Virus

Post by Nektivni Ugnelj Sat Mar 21, 2020 8:18 pm

Ja sam sad vec skoro sasvim siguran da ce Srbija biti jedna od evropskih zemalja najteze.pogodjenih krizom. Kojoj nece ni imati ni hteti neko da sustinski pomogne.

Ako se desi neka vansistemska promena vlasti, 5.oktobar ce izgledati kao piknik.
    Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Sat Mar 21, 2020 8:19 pm

KinderLad wrote:Braća, to je danas popularno

Prvi komentar Virus - Page 12 3579118792

Izbrisalo ga...
    Virus - Page 12 286371741

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
    Sotir

Post by Sotir Sat Mar 21, 2020 8:29 pm

KinderLad wrote:Ja sam sad vec skoro sasvim siguran da ce Srbija biti jedna od evropskih zemalja najteze.pogodjenih krizom. Kojoj nece ni imati ni hteti neko da sustinski pomogne.
    Не, и поред чистог дебилизма ове власти изгледа да се нашао неко присебан да им пре недељу дана објасни ситуацију и заврне уши.
    Сад имамо мере донесене буквално у задњи час које могу да спрече рапидно ширење. Очекивано је да ће да се шири вирус и поред тога, али неће рапидно као у Италији, Шпанији, САД. У свим тим земљама си имао већу циркулацију људи и хиљаде оболелих пре него што су донесене икакве мере. Код нас се тек скоро раширила болест изван праћене популације.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Mar 21, 2020 8:32 pm

Problem je što bi svaki karantin imao nekog efekta. Kako ćemo znati kakvog i kolikog? Štagod da bude za mesec dana ovaj će kriviti neposlušni narod, gastose i koga sve ne.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat Mar 21, 2020 8:33 pm

Sotir wrote:
    KinderLad wrote:Ja sam sad vec skoro sasvim siguran da ce Srbija biti jedna od evropskih zemalja najteze.pogodjenih krizom. Kojoj nece ni imati ni hteti neko da sustinski pomogne.
    Не, и поред чистог дебилизма ове власти изгледа да се нашао неко присебан да им пре недељу дана објасни ситуацију и заврне уши.
    Сад имамо мере донесене буквално у задњи час које могу да спрече рапидно ширење. Очекивано је да ће да се шири вирус и поред тога, али неће рапидно као у Италији, Шпанији, САД. У свим тим земљама си имао већу циркулацију људи и хиљаде оболелих пре него што су донесене икакве мере. Код нас се тек скоро раширила болест изван праћене популације.

Mislio sam na ekonomsku krizu.

Sto se tice korone, the jury is still out. Mere su donete negde oko datuma kad je trebalo da budu donete, a videcemo jos na kojoj strani te granice. Licno mislim ds je moglo i nedelju dana ranije, videlo se kuda sve ide. Skole apsolutno.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Mar 21, 2020 8:35 pm

Gargantua wrote:Problem je što bi svaki karantin imao nekog efekta. Kako ćemo znati kakvog i kolikog? Štagod da bude za mesec dana ovaj će kriviti neposlušni narod, gastose i koga sve ne.

Upravo. Glavni smisso ovih konferencija je scapegoating i skretanje paznje sa Nestorovica i sopinga u Milanu.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat Mar 21, 2020 8:37 pm

Gargantua wrote:Problem je što bi svaki karantin imao nekog efekta. Kako ćemo znati kakvog i kolikog? Štagod da bude za mesec dana ovaj će kriviti neposlušni narod, gastose i koga sve ne.

Pa tako sto sacekas dve nedelje, minimum. Ali oni su u roku od 7 dana prosli od najsmesnijeg virusa do - zatvaraj sve, ukopavaj se, we all gonna die!!!
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Mar 21, 2020 8:39 pm

neke fotke iz bolnica u Španiji... deluje autentično, mada izvor nije nikakav medijski outlet.

Spoiler:
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat Mar 21, 2020 8:40 pm

I jis nesto, ako se nastavi ovakav ekonomski odgovor na krizu vise ce ljudi u konacnici umreti od toga nego od korone, pa taman od korone umrlo i 10 hiljada.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Mar 21, 2020 8:44 pm

JUST IN: Paolo Maldini and his son test positive for coronavirus
    Sotir

Post by Sotir Sat Mar 21, 2020 8:47 pm

Код мене у крају се нека будала дере са улице већ 45 минута. У поштеној аутократији би га скоцкали за 3 минута, демократији за 15, распад држави би га претукли за 30, а овде ником ништа, ван категорија смо.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Mar 21, 2020 8:49 pm

Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Mar 21, 2020 8:51 pm

Sotir wrote:Код мене у крају се нека будала дере са улице већ 45 минута. У поштеној аутократији би га скоцкали за 3 минута, демократији за 15, распад држави би га претукли за 30, а овде ником ништа, ван категорија смо.

Meni zvuči k'o da je neko pojačao Vučićevu KZŠ Virus - Page 12 2304934895

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    katamaran

Post by katamaran Sat Mar 21, 2020 8:57 pm

wtf?

Virus - Page 12 2020-03-21_2055

https://www.worldometers.info/coronavirus/

_____
    Belaj Boy
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Mar 21, 2020 8:57 pm

Onaj kruzer s početka pandemije.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Mar 21, 2020 8:58 pm

Brod za krstarenje koji se epidemiološki prati izuzetno pažljivo jer u osnovi predstavlja  laboratoriju za proučavanje i simptomatske slike i stope širenja i vremena inkubacije i svega živog i mrtvog.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Mar 21, 2020 8:58 pm

Virus - Page 12 ETaqKfeXkAARi18

Centralna Otadžbinska Uprava grguće™ čaj od žalfije, ulje na platnu.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Mar 21, 2020 8:59 pm

Smestite ih sve na Forkontumac (nomen est omen), pa neka se tamo tako leče mesec dana
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Mar 21, 2020 9:00 pm

Zadnja 3 su treš, ono gore kako-tako.
    katamaran

Post by katamaran Sat Mar 21, 2020 9:00 pm

Gargantua wrote:Onaj kruzer s početka pandemije.

Papa Lazarou wrote:Brod za krstarenje koji se epidemiološki prati izuzetno pažljivo jer u osnovi predstavlja  laboratoriju za proučavanje i simptomatske slike i stope širenja i vremena inkubacije i svega živog i mrtvog.

Hvala.

Last edited by katamaran on Sat Mar 21, 2020 9:02 pm; edited 1 time in total

_____
    Belaj Boy
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Mar 21, 2020 9:02 pm

1. Nije toliko veliki
    2. Ostaje neko vreme u vazduhu
    3. 4. NE ZNA SE
    5. Koliko alkohola?
    6. T ljudskog tela je 37 na površini
    7. 8. tinfoil hat zona
    kondo

Post by kondo Sat Mar 21, 2020 9:11 pm

Gargantua wrote:

ja sam od dosta migranata cuo da njih stiti alah a da u slucaju iranaca to ne vazi jer su šiiti. ima dosta muhadženskih brada ovde, ne sumnjam da je verovanje slično.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sat Mar 21, 2020 9:13 pm

u čemu je fora sa lokalom u čijoj bašti sede isključivo muškarci (evt. se jedna žena vidi)?
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat Mar 21, 2020 9:13 pm

Za alkohol i mene zanima. Da li moram da umocim ruke u alkohol ili je dovoljno da ih cele "premazem"
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat Mar 21, 2020 9:15 pm

A ovo za vazduh je tema istrazivanja. U striktnom smislu nije airborne, cisto naucno gledano, ali, posebno u zatvorenim prostorijama, ima neke osobine airborne virusa. Sansa da ga pokupis onako na ulici je mizerna though.

Post by Sponsored content

Similar topics

-
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 6:31 am