Ako se desi neka vansistemska promena vlasti, 5.oktobar ce izgledati kao piknik.
Virus
- Post n°276
Re: Virus
Ja sam sad vec skoro sasvim siguran da ce Srbija biti jedna od evropskih zemalja najteze.pogodjenih krizom. Kojoj nece ni imati ni hteti neko da sustinski pomogne.
Ako se desi neka vansistemska promena vlasti, 5.oktobar ce izgledati kao piknik.
- Post n°277
KinderLad wrote:Braća, to je danas popularno
Prvi komentar
Izbrisalo ga...
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°278
Не, и поред чистог дебилизма ове власти изгледа да се нашао неко присебан да им пре недељу дана објасни ситуацију и заврне уши.KinderLad wrote:Ja sam sad vec skoro sasvim siguran da ce Srbija biti jedna od evropskih zemalja najteze.pogodjenih krizom. Kojoj nece ni imati ni hteti neko da sustinski pomogne.
Сад имамо мере донесене буквално у задњи час које могу да спрече рапидно ширење. Очекивано је да ће да се шири вирус и поред тога, али неће рапидно као у Италији, Шпанији, САД. У свим тим земљама си имао већу циркулацију људи и хиљаде оболелих пре него што су донесене икакве мере. Код нас се тек скоро раширила болест изван праћене популације.
- Guest
- Post n°279
Problem je što bi svaki karantin imao nekog efekta. Kako ćemo znati kakvog i kolikog? Štagod da bude za mesec dana ovaj će kriviti neposlušni narod, gastose i koga sve ne.
- Post n°280
Sotir wrote:Не, и поред чистог дебилизма ове власти изгледа да се нашао неко присебан да им пре недељу дана објасни ситуацију и заврне уши.KinderLad wrote:Ja sam sad vec skoro sasvim siguran da ce Srbija biti jedna od evropskih zemalja najteze.pogodjenih krizom. Kojoj nece ni imati ni hteti neko da sustinski pomogne.
Сад имамо мере донесене буквално у задњи час које могу да спрече рапидно ширење. Очекивано је да ће да се шири вирус и поред тога, али неће рапидно као у Италији, Шпанији, САД. У свим тим земљама си имао већу циркулацију људи и хиљаде оболелих пре него што су донесене икакве мере. Код нас се тек скоро раширила болест изван праћене популације.
Mislio sam na ekonomsku krizu.
Sto se tice korone, the jury is still out. Mere su donete negde oko datuma kad je trebalo da budu donete, a videcemo jos na kojoj strani te granice. Licno mislim ds je moglo i nedelju dana ranije, videlo se kuda sve ide. Skole apsolutno.
- Post n°281
Gargantua wrote:Problem je što bi svaki karantin imao nekog efekta. Kako ćemo znati kakvog i kolikog? Štagod da bude za mesec dana ovaj će kriviti neposlušni narod, gastose i koga sve ne.
Upravo. Glavni smisso ovih konferencija je scapegoating i skretanje paznje sa Nestorovica i sopinga u Milanu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°282
Gargantua wrote:Problem je što bi svaki karantin imao nekog efekta. Kako ćemo znati kakvog i kolikog? Štagod da bude za mesec dana ovaj će kriviti neposlušni narod, gastose i koga sve ne.
Pa tako sto sacekas dve nedelje, minimum. Ali oni su u roku od 7 dana prosli od najsmesnijeg virusa do - zatvaraj sve, ukopavaj se, we all gonna die!!!
- Guest
- Post n°283
neke fotke iz bolnica u Španiji... deluje autentično, mada izvor nije nikakav medijski outlet.
- Spoiler:
Esperanza Aguirre y su marido están juntos ingresados en una habitación, a pesar de que no están graves, mientras a otros los dejan abandonados en los pasillos pic.twitter.com/AIbiGRz0iE
— OUTSIDERS.ESP (@outsidersesp) March 21, 2020Así se encuentran las Urgencias del Hospital Infanta Leonor en Vallekas.
— OUTSIDERS.ESP (@outsidersesp) March 21, 2020
El resultado de las políticas de exterminio de la sanidad pública que desde hace años aplica el Estado español mediante sus partidos políticos.
Criminales! pic.twitter.com/rQOd03nlUJ
- Post n°284
I jis nesto, ako se nastavi ovakav ekonomski odgovor na krizu vise ce ljudi u konacnici umreti od toga nego od korone, pa taman od korone umrlo i 10 hiljada.
- Post n°286
Код мене у крају се нека будала дере са улице већ 45 минута. У поштеној аутократији би га скоцкали за 3 минута, демократији за 15, распад држави би га претукли за 30, а овде ником ништа, ван категорија смо.
- Post n°288
Sotir wrote:Код мене у крају се нека будала дере са улице већ 45 минута. У поштеној аутократији би га скоцкали за 3 минута, демократији за 15, распад држави би га претукли за 30, а овде ником ништа, ван категорија смо.
Meni zvuči k'o da je neko pojačao Vučićevu KZŠ
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°289
wtf?
https://www.worldometers.info/coronavirus/
https://www.worldometers.info/coronavirus/
_____
Belaj Boy
- Guest
- Post n°291
Brod za krstarenje koji se epidemiološki prati izuzetno pažljivo jer u osnovi predstavlja laboratoriju za proučavanje i simptomatske slike i stope širenja i vremena inkubacije i svega živog i mrtvog.
- Guest
- Post n°293
Smestite ih sve na Forkontumac (nomen est omen), pa neka se tamo tako leče mesec dana
- Post n°295
Gargantua wrote:Onaj kruzer s početka pandemije.
Papa Lazarou wrote:Brod za krstarenje koji se epidemiološki prati izuzetno pažljivo jer u osnovi predstavlja laboratoriju za proučavanje i simptomatske slike i stope širenja i vremena inkubacije i svega živog i mrtvog.
Hvala.
Last edited by katamaran on Sat Mar 21, 2020 9:02 pm; edited 1 time in total
_____
Belaj Boy
- Guest
- Post n°296
1. Nije toliko veliki
2. Ostaje neko vreme u vazduhu
3. 4. NE ZNA SE
5. Koliko alkohola?
6. T ljudskog tela je 37 na površini
7. 8. tinfoil hat zona
2. Ostaje neko vreme u vazduhu
3. 4. NE ZNA SE
5. Koliko alkohola?
6. T ljudskog tela je 37 na površini
7. 8. tinfoil hat zona
- Post n°297
Gargantua wrote:
ja sam od dosta migranata cuo da njih stiti alah a da u slucaju iranaca to ne vazi jer su šiiti. ima dosta muhadženskih brada ovde, ne sumnjam da je verovanje slično.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°298
u čemu je fora sa lokalom u čijoj bašti sede isključivo muškarci (evt. se jedna žena vidi)?
- Post n°299
Za alkohol i mene zanima. Da li moram da umocim ruke u alkohol ili je dovoljno da ih cele "premazem"
- Post n°300
A ovo za vazduh je tema istrazivanja. U striktnom smislu nije airborne, cisto naucno gledano, ali, posebno u zatvorenim prostorijama, ima neke osobine airborne virusa. Sansa da ga pokupis onako na ulici je mizerna though.