.@VP: The CDC tomorrow is going to issue new guidance which will make it possible for people who have exposed to the coronavirus to return to work more quickly by wearing a mask for a certain period of time.
Šokovi
Extreme measures to flatten the virus “curve” is sensible-for a time-to stretch out the strain on health infrastructure. But crushing the economy, jobs and morale is also a health issue-and beyond. Within a very few weeks let those with a lower risk to the disease return to work.
— Lloyd Blankfein (@lloydblankfein) March 23, 2020
Talason wrote:Кон је практично рекао да нису препоручивали маске раније, зато што их нисмо имали.
Talason wrote:Не нападам га, изнео је рационалне разлоге за то што је рекао.
Gargantua wrote:Evo Brnaba objasnila šta je dr Kisić htela da kaže, he he
https://www.livescience.com/new-coronavirus-compare-with-flu.htmlThe measure scientists use to determine how easily a virus spreads is known as the "basic reproduction number," or R0 (pronounced R-nought). This is an estimate of the average number of people who catch the virus from a single infected person, Live science previously reported. The flu has an R0 value of about 1.3, according to The New York Times.
Researchers are still working to determine the R0 for COVID-19. Preliminary studies have estimated an R0 value for the new coronavirus to be between 2 and 3, according to the JAMA review study published Feb. 28. This means each infected person has spread the virus to an average of 2 to 3 people.
William Murderface wrote:Brate, mi ce postanemo kineska provincija preko noci.
not great, not terrible..zvezda je zivot wrote:plachkica wrote:2/3 muškarci
ovo nije dobro
Finally those capitalist pigs will pay for their sins, hey comrades?William Murderface wrote:Brate, mi ce postanemo kineska provincija preko noci.
William Murderface wrote:Sta citamo? Meni samo otvara njegov profil...
Мислим да ће САД прве пасти на колена. За њима ЕУ. САД, јер је 20% становништва на ивици егзистенције и очајно необразовано и неинформисано. ЕУ због неконтролисано увезених миграната од којих су многи терористи Ал Каиде.
Није искључено да ова пандемија има везе са увођењем 5Г технологије у Кини. Има логичке, научно засноване везе.Вишеструко повећана јачина електромагнетног поља на Земљи довела је до поремећаја баланса микроорганизама на Земљи у корист монструма Mad Dog Coronavirus. На основу статистиче диференцијалне анализе ове епидемије Dembek et al, Journal of Infection and Epidemiology, 2007, ово није природна епидемија, ово није природан агенс. Ово је синтетисани и програмирани вирус. Класичну епидемиологију заборавити. Последња одбрана је примена доктрине:
1. Понашамо се као да су сви око нас, па и ми, заражени!
2. Маска се скида само да би се јело и пила вода.
3. Medicus Curat, Natura Sanat! Бранимо се нашим телом. Медицина је немоћна! Наш органзам је свемоћан!
ИМАМО ОДБРАНУ У НАМА. НЕ ТРЕБА СЕ ПЛАШИТИ. ДЕВЕТ ОД ДЕСЕТ ОБОЛЕЛИХ МОЖЕ ДА СЕ ЛЕЧИ И ИЗЛЕЧИ НЕГОМ У КУЋИ!
Анализирао сам текућу Коронавирус епидемију диференцијалном статистичком методом по Dembek et al. Journal of Epidemiology and Infection 2007. Седам од 11 кључних показатеља указују да ова епидемија није природна. Мислим да је у питању синтетисана форма Коронавируса. За Вашу информацију, мој познаник Екард Вимер (Stony Brook University, New York) је 2002 први пут у историји синтетисао вирус полиомијелитиса (дечије парализе). Даме и господо и колега Несторовићу, имамо посла са прерушеним побеснелим псом. Можда је он насмешнији у историји и само на ФБ, али је побеснео. Дакле извините, али ипак не у шопинг у Милано! Или се можда варам? Боже, спаси нас.
Вирус грипа је Мики Маус. Коронавирус је прерушени побеснели пас. Боже, спаси нас!