Virus
- Post n°251
Re: Virus
ali rekao je nemojte hordovati zalihe, i onda kaze ne mozete da izadjete iz kuce uopste.
_____
????
- Post n°252
tacno me isprepada, da mi se ruke tresu kad god zavrsi.
Menja mere svaki dan, vidno uziva u njima.
Bas nista ne radi oko ekonomskih posledica.
_____
????
- Post n°253
Janko Suvar wrote:Ja sam bio na Vilijamovoj poziciji da on nije lud covek, nego da tako izgleda kad se projektuje snaga u kurcu od drzave i da je to sve za javnost, dok su sami potezi racionalni.
Ne, ipak je lud covek.
Janko Suvar, welcome to the #resistance
ovde mozes da promenis svoj glas: https://vasudeva.forumburundi.com/t1361-vucic-da-li-je-lud
_____
ova zemlja to je to
- Post n°254
Janko Suvar wrote:tacno me isprepada, da mi se ruke tresu kad god zavrsi.
Pa ne moze. Rekla je AB da ako iz budzeta ode nekome onda mora nekome da zavrne. Nesvest.
- Post n°255
Jbg, tako je - ne moze i pomoc ugrozenima i jelka
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°256
Janko Suvar wrote:tacno me isprepada, da mi se ruke tresu kad god zavrsi.
Ово је оно што је сањао. Мало другачије него у сну, али свет није идеалан.
- Post n°257
jeste. tiranija, nema sta i jos sa razlog i u vreme kad nikog nije briga.
_____
????
- Post n°258
Budimo realni, masa se lozila kad je na slican nacin branio Sabac od poplava - s tom razlikom sto se panika sirila samo u ovom kraju
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°259
tesko bezvlasce ocekuje srbiju. ovo je pokvarenjak i ludak. vlast nema autoritet i nema snage za nasilje.
- Post n°260
dr. Labrador Špegelj wrote:80 novih slučajeva u Hr za 24h.
Zar mi nemamo oko 70 (objavljenih)?
Očigledno idemo u kurac zajedno, u obe zemlje u sledeća 3 dana pada ceo medicinski sistem
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°261
36, od 18h juče do 18h danas, ukupno 171.Kondo wrote:dr. Labrador Špegelj wrote:80 novih slučajeva u Hr za 24h.
Zar mi nemamo oko 70 (objavljenih)?
Očigledno idemo u kurac zajedno, u obe zemlje u sledeća 3 dana pada ceo medicinski sistem
- Post n°262
Ddos raspalog sistema
Eo stize buro od brt kineza, bice paketa ispomoxi
Bradilko odma seks, odma hard kor
Eo stize buro od brt kineza, bice paketa ispomoxi
Bradilko odma seks, odma hard kor
- Post n°263
bradilko wrote:tesko bezvlasce ocekuje srbiju. ovo je pokvarenjak i ludak. vlast nema autoritet i nema snage za nasilje.
tacnije, sad jos uvek ima.
Ako otera u glad milione ljudi malo sta ce ostati od snage i autoriteta za nasilje.
- Guest
- Post n°264
zvaničan nalog, sami odabrali sliku
Данас је најтежи дан за Србију. У Србији је до сада укупно 171 особа оболела oд коронавируса.
— Александар Вучић (@avucic) March 21, 2020
Број заражених биће све већи ако сви не променимо своје понашање. #ostanikodkuce pic.twitter.com/b5aAOjap5N
- Post n°265
https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/69/wr/mm6912e2.htmAs of March 16, a total of 4,226 COVID-19 cases had been reported in the United States, with reports increasing to 500 or more cases per day beginning March 14 (Figure 1). Among 2,449 patients with known age, 6% were aged ≥85, 25% were aged 65–84 years, 18% each were aged 55–64 years and 45–54 years, and 29% were aged 20–44 years (Figure 2). Only 5% of cases occurred in persons aged 0–19 years.
Among 508 (12%) patients known to have been hospitalized, 9% were aged ≥85 years, 36% were aged 65–84 years, 17% were aged 55–64 years, 18% were 45–54 years, and 20% were aged 20–44 years. Less than 1% of hospitalizations were among persons aged ≤19 years (Figure 2). The percentage of persons hospitalized increased with age, from 2%–3% among persons aged ≤19 years, to ≥31% among adults aged ≥85 years. (Table).
Among 121 patients known to have been admitted to an ICU, 7% of cases were reported among adults ≥85 years, 46% among adults aged 65–84 years, 36% among adults aged 45–64 years, and 12% among adults aged 20–44 years (Figure 2). No ICU admissions were reported among persons aged ≤19 years. Percentages of ICU admissions were lowest among adults aged 20–44 years (2%–4%) and highest among adults aged 75–84 years (11%–31%) (Table).
Among 44 cases with known outcome, 15 (34%) deaths were reported among adults aged ≥85 years, 20 (46%) among adults aged 65–84 years, and nine (20%) among adults aged 20–64 years. Case-fatality percentages increased with increasing age, from no deaths reported among persons aged ≤19 years to highest percentages (10%–27%) among adults aged ≥85 years (Table) (Figure 2).
- Post n°266
KinderLad wrote:U stvari, mislim da znam sta je. Zatvorio je svoje biracko telo i sad oni pizde sto moraju da sede non-stop kuci dok se mladji "svrckaju" (siguran sam da mu neko pravi istrazivanje raspolozenja). I onda - ajte svi u tor.
ma nije, ne loži se. ovo su mi nacrtali ovi lekari iz radne grupe,mora tako. neko mu je objasnio da zdravstveni sistem pada za 72 sata, posto je virus prodro u skoro sve bolnice u unutrasnjosti i sada je vec stotine lekara i osoblja u samoizolaciji.
rekao sam vam da sam postao deda ujak prekjuce? pa nista, beba stavljena u inkubator iako je normalne velicine i rodjena u 9. mesecu. sklonili je jer se boje da je korona i u porodilistu (nije beograd).
ovo baš ništa ne valja i sve je jasnije da i u zaleđu nema niko ko može da vodi celu stvar. partijska država jebiga.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°267
Mogu da iskontrolišu šta je koji penzos ceo dan radio kad se glasa, a sad ni nakon što su obećali ne mogu jednom nedeljno da izobilaze i vide kome šta treba, prebacili su na socijalno da se zajebava s tim i organizuju early morning hrkljuš... štetočine, secikese i moroni.
- Post n°268
У Ирану је почео да опада број оболелих и број преминулих, после недељу дана први пут испод 1000 нових случајева.
Такође имају и велик број опорављених, и то прилично брзо чини ми се (изгледа да су користили лекова за бржи опоравак). То је помогло да број тренутно оболелих не буде пуно већи, мање оптерећење за болнице.
У Русији су догурали до 300 оболелих. Претходних дана се тачно повећавао за дупло број оболелих. Највише оболелих у Москви,преко пола свих случајева. У Санкт Петербургу 16 случајева, све остало испод 10. Пошто је већ почео стриктан карантин у Москви, још имају шансе да обуставе ширење. Иначе имају мрежу камера која препознаје лица, сад гањају оне који не поштују само изолацију, нахватали су 200 људи до пре неки дан, укључујући и једног новинара који је само изашао да баци смеће.
Такође имају и велик број опорављених, и то прилично брзо чини ми се (изгледа да су користили лекова за бржи опоравак). То је помогло да број тренутно оболелих не буде пуно већи, мање оптерећење за болнице.
У Русији су догурали до 300 оболелих. Претходних дана се тачно повећавао за дупло број оболелих. Највише оболелих у Москви,преко пола свих случајева. У Санкт Петербургу 16 случајева, све остало испод 10. Пошто је већ почео стриктан карантин у Москви, још имају шансе да обуставе ширење. Иначе имају мрежу камера која препознаје лица, сад гањају оне који не поштују само изолацију, нахватали су 200 људи до пре неки дан, укључујући и једног новинара који је само изашао да баци смеће.
- Post n°269
Btw, šta koji kurac sa čitanjem kartona preminulog, na stranu što je odvratno i nelegalno, šta je bio jebeni cilj toga?
- Post n°270
Kondo wrote:KinderLad wrote:U stvari, mislim da znam sta je. Zatvorio je svoje biracko telo i sad oni pizde sto moraju da sede non-stop kuci dok se mladji "svrckaju" (siguran sam da mu neko pravi istrazivanje raspolozenja). I onda - ajte svi u tor.
ma nije, ne loži se. ovo su mi nacrtali ovi lekari iz radne grupe,mora tako. neko mu je objasnio da zdravstveni sistem pada za 72 sata, posto je virus prodro u skoro sve bolnice u unutrasnjosti i sada je vec stotine lekara i osoblja u samoizolaciji.
rekao sam vam da sam postao deda ujak prekjuce? pa nista, beba stavljena u inkubator iako je normalne velicine i rodjena u 9. mesecu. sklonili je jer se boje da je korona i u porodilistu (nije beograd).
ovo baš ništa ne valja i sve je jasnije da i u zaleđu nema niko ko može da vodi celu stvar. partijska država jebiga.
pa ne valja. Hrvatski porast je tragedija, ali i nas je vrlo los. ako se to ne promeni otici ce sve u kurac, ljudi ce za mesec dana unirati u hodnicima i onda vise policijski cas od 100 sati nista nece resiti.
Najpametnija mera do sada je manje od 5 u grupi. Ja bih licno smanjio na 3 i pisao na licu mesta drasticne kazne. Ta mera ima smisla. Kafici, kladionice i restorani imaju smisla. Cak mozda i parkovi. Ali policijski casovi nemaju smisla. Procenat razboljevanja nekog sto seta ulicom je mizerija.
- Post n°271
kakva mera sa manje od 5 u grupi, da li ste normalni. koliko ste toga videli ovih dana i da li ste negde videli bilo koga da to uteruje? ako nema dovoljno policije, da li ste videli komunalce? vazno ja da inkasanti parking servisa uredno izdaju kazne i proveravaju da li si platio jebenih 45 dinara.
ja sam debil sto sam ovo sacekao ovde. ako kad ovo prodje ponude neke olaksice za prevremeni odlazak u penziju, idem. stvarno mi je dosta svega, od svoje 24 do 56 godine zivim sa lunaticima na vlasti u eksponencijalnoj amplitudi ludila. jebite se svi.
ja sam debil sto sam ovo sacekao ovde. ako kad ovo prodje ponude neke olaksice za prevremeni odlazak u penziju, idem. stvarno mi je dosta svega, od svoje 24 do 56 godine zivim sa lunaticima na vlasti u eksponencijalnoj amplitudi ludila. jebite se svi.
_____
#FreeFacu
- Post n°272
Djamolidine Abdoujaparov wrote:zvaničan nalog, sami odabrali slikuДанас је најтежи дан за Србију. У Србији је до сада укупно 171 особа оболела oд коронавируса.
Број заражених биће све већи ако сви не променимо своје понашање. #ostanikodkuce pic.twitter.com/b5aAOjap5N
...u Hrvatskoj, kod naših... prijatelja... kako god da ih nazovete...
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°273
Kondo wrote:kakva mera sa manje od 5 u grupi, da li ste normalni. koliko ste toga videli ovih dana i da li ste negde videli bilo koga da to uteruje? ako nema dovoljno policije, da li ste videli komunalce? vazno ja da inkasanti parking servisa uredno izdaju kazne i proveravaju da li si platio jebenih 45 dinara.
To apsolutno.
- Post n°274
otto katz wrote:Djamolidine Abdoujaparov wrote:zvaničan nalog, sami odabrali slikuДанас је најтежи дан за Србију. У Србији је до сада укупно 171 особа оболела oд коронавируса.
...u Hrvatskoj, kod naših... prijatelja... kako god da ih nazovete...
Braća, to je danas popularno
Prvi komentar
Izbrisalo ga...
- Guest
- Post n°275
U poštenoj i razvijenoj distopiji dronovi te opominju da se skloniš i cctv ti prepoznaje lice i piše ti kaznu, u Srbiji sistem ne diskriminiše i cepa mmmm sve.