Talason wrote: pa tu ima meso
Mali mrav, mali mrav, u njeg' ima meso
Talason wrote: pa tu ima meso
Ispravka , nemam junetinu. Od mesa imam srneći but i svinjsku plećku, a nadamo se gulašu.Halászlé wrote:Vrlo bitno pitanje: koji su delovi mesa od svinje i juneta?
disident wrote:Ispravka , nemam junetinu. Od mesa imam srneći but i svinjsku plećku, a nadamo se gulašu.Halászlé wrote:Vrlo bitno pitanje: koji su delovi mesa od svinje i juneta?
Marius Lăcătuș wrote:disident wrote:
Ispravka , nemam junetinu. Od mesa imam srneći but i svinjsku plećku, a nadamo se gulašu.
cepaj pola pola
ja ne bi dirao mast i loj ali ako vasa kaže drugačije neću sporiti
iz moje perspektive posle 3-4h krčkanja to se pretvori u blagodatnu sluz
Hteo sam da pitam , da li staviti srnetinu u neku marinadu da presedi noc ?Halászlé wrote:Ni ja to neću sporiti. Ako je drugo meso masno, onda je svejedno. Nema greške u svakom slučaju.
Nemam šta da dodam na kolegin recept osim par sitnica. Ja bih uvek u ovo dodao tucani kim, jednu kesicu onu iz samoposluge. Takođe, nalio bih jedno pola litre nekog neobaveznog crvenog vina, recimo crveni Orfelin ili Plantaže Merlo. Pola na početku, pola u poslednjih pola sata.
disident wrote:Hteo sam da pitam , da li staviti srnetinu u neku marinadu da presedi noc ?Halászlé wrote:Ni ja to neću sporiti. Ako je drugo meso masno, onda je svejedno. Nema greške u svakom slučaju.
Nemam šta da dodam na kolegin recept osim par sitnica. Ja bih uvek u ovo dodao tucani kim, jednu kesicu onu iz samoposluge. Takođe, nalio bih jedno pola litre nekog neobaveznog crvenog vina, recimo crveni Orfelin ili Plantaže Merlo. Pola na početku, pola u poslednjih pola sata.