Talason wrote:šta li će sad da kupi od putina qq
Ciglu
Talason wrote:šta li će sad da kupi od putina qq
Djilas i Jeremić su krčmili Srbiju i punili džepove. A predsednik Vučić i kada je najteže misli samo na to kako da za svoj narod, za našu Srbiju učini najbolje! Hvala predsedniče! pic.twitter.com/6qW24EOfiP
— Damir Handanovic (@handanovic) September 4, 2020
hey cool it with the anti-semitic remarksplachkica wrote:ček, mi smo videli papir koji je potpisao hoti, da li je isti papir potpisao i vučić?
Lolcina,gledao sam pink juce i danas,nisu znali gde biju,posebno juceNo Country wrote:Вучић се клади на Трампа. То је зато што му није јасно како је могуће да неко буде на власти - па да изгуби изборе?
No Country wrote:Вучић се клади на Трампа. То је зато што му није јасно како је могуће да неко буде на власти - па да изгуби изборе?
Mór Thököly wrote:A sta tek reci za ovo sa 5G
Nasa spoljna politika...to bog nije vido
Reporter: "Did they sign an agreement with each other or did they sign an agreement with the US?"
— The Hill (@thehill) September 4, 2020
Richard Grenell: "They did not sign with the US. We're not a signature."
Reporter: "President Trump signed something. We watched him."
Ric Grenell: "Yeah, correct." pic.twitter.com/IefkBBzRoK
E to. Dakle, štogod da vidim da nacional-boljševike i antiamerikaniste nervira, mora da je odlično!
— Milan Cirkovic (@MilanCirkovic3) September 4, 2020
I remembered what @HashimThaciRKS's wife told me in Turkey "we also used to fast and pray, but now that Hashim is a politician we can't do that because of Europe and America" which at that time I laughed a lot, but it's even crazier now. Apparently, it didn't work Lumnije
— Erdoan A. Shipoli (@eshipoli) September 4, 2020
Ovaj Ćirko malko tupkast? Ovaj Sekulić je ironičan (što se vidi u drugim tvitovima).plachkica wrote:tu su i prvi tvitovi podrškeE to. Dakle, štogod da vidim da nacional-boljševike i antiamerikaniste nervira, mora da je odlično!
— Milan Cirkovic (@MilanCirkovic3) September 4, 2020
[tweet]https://twitter.com/DejanFpzg/status/1301941458547732482[/tweet]